Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Agnex - gražu thumbup.gif Raštas smulkus gražiai žiūrisi per visą riešinę.

Ulma - taip pat wub.gif Ar raštelis tik ne iš mano šitų "nudžiautas" ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 29 rugsėjo 2011 - 11:53
saulėlydi*, taip išeina, kad "nusirašiau". Bet ar šitoj temoj pamačiau, ar gūglas vaizdų kada pasiūlė paklausus, tikrai nebeatsimenu... todėl šaltinio ir nenurodžiau. ax.gif
Bet dabar kai žinau, kas autorė, labai norėčiau padėkoti, kad gražų raštelį parodei. mirksiukas.gif Ir taviškės, kadangi rudos, man labiau patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulma @ 2011 09 29, 13:06)
saulėlydi*, taip išeina, kad "nusirašiau". Bet ar šitoj temoj pamačiau, ar gūglas vaizdų kada pasiūlė paklausus, tikrai nebeatsimenu... todėl šaltinio ir nenurodžiau.  ax.gif
Bet dabar kai žinau, kas autorė, labai norėčiau padėkoti, kad gražų raštelį parodei.  mirksiukas.gif Ir taviškės, kadangi rudos, man labiau patinka.  biggrin.gif

Prašom į sveikatą 4u.gif . Jei jau dedam internetan, reikia to ir tikėtis.
O rudos - mano megztos, bet ne maniškės. Padovanotos ir, tikiuosi, nešiojamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,ar esat mezgę riešines iš Smyrnos? Viengubu siūlu,ar dvigubą dėjot g.gif Kamuoja abejonės,nes pamezgus iš vieno,be karoliukų labai jau plonytės jos atrodo unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Pasirodau vėl 4u.gif Sūnaus riešinės blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 spalio 2011 - 21:12
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 02, 22:11)
Labas vakaras.

Pasirodau vėl 4u.gif Sūnaus riešinės blush2.gif
user posted image

grazios riesines 4u.gif o gal gali parasyti kiek akiu dejai, ir kiek eiliu mezgei?
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke25 @ 2011 10 03, 00:01)
grazios riesines  4u.gif  o gal gali parasyti kiek akiu dejai, ir kiek eiliu mezgei?

turėk omenyj, kad čia 6m berniukui mirksiukas.gif Todėl trumpesnės ax.gif

Akių dėjau 35, mezgiau 60eilių rašto arba kitaip sakant - 120eilių ax.gif Labai apsitempę nėra ax.gif
Atsakyti
Aaagnex- puikios tautinės riešinės thumbup.gif
O čia mano drambliukai mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

Ir kaip visada, nuotraukose atrodo blogiau nei natūroje doh.gif
Atsakyti
Saulėlydi - kokie drambliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 07:23
Vakar buvau,, EXPO AUKSTAITIJA''2011 parodos mugeje,tai net nustero akys,kai pamaciau,jog uz riesines moterytes praso net 50lt.
Atsakyti
Sveikos, nesenai išbandžiau numegzti riešines, rodau savo pirmą darbelį blush2.gif

user posted image

reali spalva antrojoje foto.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 07:32)
turėk omenyj, kad čia 6m berniukui mirksiukas.gif Todėl trumpesnės ax.gif

Akių dėjau 35, mezgiau 60eilių rašto arba kitaip sakant - 120eilių ax.gif Labai apsitempę nėra ax.gif

Aciu, tai as ir supratau, kad cia vaikui, del to ir klausiu del akiu ir eiliu skaiciaus, nes ir mano bernuzelis praso riesiniu su kaukolem...

QUOTE(superpiene @ 2011 10 03, 08:34)
Vakar buvau,, EXPO AUKSTAITIJA''2011 parodos mugeje,tai net nustero akys,kai pamaciau,jog uz riesines moterytes praso net 50lt.

o ka reiskia tas Jusu zodelis net? zinant kiek reikia ideti darbo ir kruopstumo jas mezgant, tai manau 50lt tikrai nera daug.juk ne kiekvienai iseina jas megzti.
kiek Jusu nuomone jos turetu kainuoti??
Atsakyti