Agnex - gražu Raštas smulkus gražiai žiūrisi per visą riešinę.
Ulma - taip pat Ar raštelis tik ne iš mano šitų "nudžiautas"
saulėlydi*, taip išeina, kad "nusirašiau". Bet ar šitoj temoj pamačiau, ar gūglas vaizdų kada pasiūlė paklausus, tikrai nebeatsimenu... todėl šaltinio ir nenurodžiau.
Bet dabar kai žinau, kas autorė, labai norėčiau padėkoti, kad gražų raštelį parodei. Ir taviškės, kadangi rudos, man labiau patinka.
Bet dabar kai žinau, kas autorė, labai norėčiau padėkoti, kad gražų raštelį parodei. Ir taviškės, kadangi rudos, man labiau patinka.
QUOTE(Ulma @ 2011 09 29, 13:06)
saulėlydi*, taip išeina, kad "nusirašiau". Bet ar šitoj temoj pamačiau, ar gūglas vaizdų kada pasiūlė paklausus, tikrai nebeatsimenu... todėl šaltinio ir nenurodžiau.
Prašom į sveikatą . Jei jau dedam internetan, reikia to ir tikėtis.
O rudos - mano megztos, bet ne maniškės. Padovanotos ir, tikiuosi, nešiojamos
Merginos,ar esat mezgę riešines iš Smyrnos? Viengubu siūlu,ar dvigubą dėjot Kamuoja abejonės,nes pamezgus iš vieno,be karoliukų labai jau plonytės jos atrodo
Labas vakaras.
Pasirodau vėl Sūnaus riešinės
Pasirodau vėl Sūnaus riešinės
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 02, 22:11)
grazios riesines o gal gali parasyti kiek akiu dejai, ir kiek eiliu mezgei?
QUOTE(drakoniuke25 @ 2011 10 03, 00:01)
grazios riesines o gal gali parasyti kiek akiu dejai, ir kiek eiliu mezgei?
turėk omenyj, kad čia 6m berniukui Todėl trumpesnės
Akių dėjau 35, mezgiau 60eilių rašto arba kitaip sakant - 120eilių Labai apsitempę nėra
Aaagnex- puikios tautinės riešinės
O čia mano drambliukai
Ir kaip visada, nuotraukose atrodo blogiau nei natūroje
O čia mano drambliukai
Ir kaip visada, nuotraukose atrodo blogiau nei natūroje
Saulėlydi - kokie drambliai
Sveikos, nesenai išbandžiau numegzti riešines, rodau savo pirmą darbelį
reali spalva antrojoje foto.
reali spalva antrojoje foto.
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 07:32)
turėk omenyj, kad čia 6m berniukui Todėl trumpesnės
Akių dėjau 35, mezgiau 60eilių rašto arba kitaip sakant - 120eilių Labai apsitempę nėra
Aciu, tai as ir supratau, kad cia vaikui, del to ir klausiu del akiu ir eiliu skaiciaus, nes ir mano bernuzelis praso riesiniu su kaukolem...
QUOTE(superpiene @ 2011 10 03, 08:34)
Vakar buvau,, EXPO AUKSTAITIJA''2011 parodos mugeje,tai net nustero akys,kai pamaciau,jog uz riesines moterytes praso net 50lt.
o ka reiskia tas Jusu zodelis net? zinant kiek reikia ideti darbo ir kruopstumo jas mezgant, tai manau 50lt tikrai nera daug.juk ne kiekvienai iseina jas megzti.
kiek Jusu nuomone jos turetu kainuoti??