Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 16, 10:49)
Aaagnex, gal galit pasakyt, kurio numerio Preciosa bandėt? Aš mėginau su vielute užmauti 11/0 numerį, tai man labai labai sunkiai lindo, ištampiau tik akis... Važiuosiu savaitgalį pasisvečiuot sostinėj, tai nežinau kokius pirkti didesnius: 10/0 ar 9/0?

nors ir ne manes klausiate, bet as veriau 10/0 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 16, 09:49)
Aaagnex, gal galit pasakyt, kurio numerio Preciosa bandėt? Aš mėginau su vielute užmauti 11/0 numerį, tai man labai labai sunkiai lindo, ištampiau tik akis... Važiuosiu savaitgalį pasisvečiuot sostinėj, tai nežinau kokius pirkti didesnius: 10/0 ar 9/0?

pas mane žinok be numerio. Bet reikia imt trupučiuką stambesnius, nei imi Gutterman mirksiukas.gif Su tokiais smulkučiais nu neišeis nieko gero - tada jau geriau siuvinėk 4u.gif
Atsakyti
Štai mano naujas darbelis, vis laukiau laukiau saulėtos dienos gražiai nuotraukai padaryti, bet taip ir nesulaukiau nekantraudama pasirodyti smile.gif
user posted image
Grignasco flavia siūliukai (100% Lana Vergine Merino), Gutermann 11/0 karoliukai, iki 18 cm riešui, 10 cm plotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaDim: 16 gruodžio 2011 - 10:53
Žinau kas veria ir 11numerio karoliukus. Aš verdavau 9,dabar jau noriu tik 10- smulkesni karoliukai riešinei priduoduoda juvelyriškumo,subtilumo ir prabangos ax.gif
Atsakyti
VaidaDim, labai dailios riešinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 12 16, 09:28)
Žinau kas veria ir 11numerio karoliukus. Aš verdavau 9,dabar jau noriu tik 10- smulkesni karoliukai riešinei  priduoduoda juvelyriškumo,subtilumo ir prabangos  ax.gif

Kuo smulkesni karoliukai, tuo gražiau, bet ant visos akytės niekaip nesiseka taip paprastai užverti 11/0 numerio PRECIOSOS karoliuko...

QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 16, 09:32)
VaidaDim, labai dailios riešinės wub.gif

Ačiū wink.gif

Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2011 12 16, 09:07)
nors ir ne manes klausiate, bet as veriau 10/0  rolleyes.gif

Ačiū wink.gif 9/0 tai jau 2,7 mm karoliukai, baisiai dideli man jie jau atrodo, tikiuos seksis su 10/0 numeriu smile.gif
Atsakyti
Susiveria ir 11/0 karoliukai puikiai thumbup.gif vienas kitas tik pasitaiko, kad nepralenda doh.gif Vis noriu išbandyti 12/0 numerio biserį bigsmile.gif Reikia tik adatų biseriui vert įsigyt ir lenda viskas kuo puikiausiai mirksiukas.gif Į adatą verkit ploną siūlą su kilpa, o per kilpą veriat mezgimo siūlą ir stumdot karoliukus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2011 12 16, 10:00)
Susiveria ir 11/0 karoliukai puikiai  thumbup.gif vienas kitas tik pasitaiko, kad nepralenda  doh.gif Vis noriu išbandyti 12/0 numerio biserį  bigsmile.gif Reikia tik adatų biseriui vert įsigyt ir lenda viskas kuo puikiausiai  mirksiukas.gif Į adatą verkit ploną siūlą su kilpa, o per kilpą veriat mezgimo siūlą ir stumdot karoliukus  cool.gif

O Jūs skaitėte ankstesnes žinutes, kad aš dabar mezgu ne tas paprastas riešines, bet riešines su 5 virbalais ir vien gerosiomis akelėmis smile.gif Karoliukų maniškėse stumdyt nereikia, jų nereikia susiverti ant siūlo, o reikia kiekvieną karoliuką užverti ant kiekvienos atskiros akelės smile.gif
Atsakyti
Šitą būsiu praleidus blush2.gif Tada tikrai geriau 10/0 nr imt.. Nebent jei mažesnius imt, tai reiktų kiekvieną su plona adata užvėrinėt, tai per kiek laiko riešinė nusimezga blink.gif

NA šiaip priklauso nuo pačio biserio. Šiaip įdomiai būna, palyginau raudoną biserį dviejų rūšių 11/0 nr ir baltą 11/0 nr, tai vienų raudonų vidus toks maža skylute, o visų kitų skylutė didesnė, nors karoliukai tai vienodi visų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2011 12 16, 10:11)
Šitą būsiu praleidus  blush2.gif Tada tikrai geriau 10/0 nr imt.. Nebent jei mažesnius imt, tai reiktų kiekvieną su plona adata užvėrinėt, tai per kiek laiko riešinė nusimezga  blink.gif

NA šiaip priklauso nuo pačio biserio. Šiaip įdomiai būna, palyginau raudoną biserį dviejų rūšių 11/0 nr ir baltą 11/0 nr, tai vienų raudonų vidus toks maža skylute, o visų kitų skylutė didesnė, nors karoliukai tai vienodi visų...  g.gif

Tikriausiai, bet tikiuos kad jei tos pačios firmos biseris, tai nebus taip, kad 11/0 ir 10/0 numerio skylutės bus vienodos smile.gif ... Na tikiuos vistik man pavyks įgyvendint šitų riešinių planą, ir galėsiu greitu laiku pasirodyt...
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 16, 11:26)
Štai mano naujas darbelis, vis laukiau laukiau saulėtos dienos gražiai nuotraukai padaryti, bet taip ir nesulaukiau nekantraudama pasirodyti smile.gif
Grignasco flavia siūliukai (100% Lana Vergine Merino), Gutermann 11/0 karoliukai, iki 18 cm riešui, 10 cm plotis.

Labai dailios wub.gif
Atsakyti
Dar vienos riešinės 4u.gif
user posted image
Atsakyti