radau tikra lobi
kiek schemu ant kiekvienos akies spaust ir
o masinos ar traktoriuko ir nerandu
Tai, kad nieko neatidaro
Dabar
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 12, 19:12)
Ačiū už atsakymą Jau vakar pradėjau megzti, viskas išeina su tais karoliukais, bet iškilo klausimas, ar tilps tas mano telefonas į tą rūbelį
Is tikro gerai tempiasi. Bent jau tas, kuri as mezgiau, tai neistemptas yra mazdaug 2/3 telefono plocio. Bet tada graziai apsitempia telefonas ir neislidineja.
QUOTE(Agnieshkele @ 2011 12 14, 10:37)
Is tikro gerai tempiasi. Bent jau tas, kuri as mezgiau, tai neistemptas yra mazdaug 2/3 telefono plocio. Bet tada graziai apsitempia telefonas ir neislidineja.
Man gavosi šiek tiek per didelis
Bet nieko, kitam kartui žinosiu
Mano naujiena
sveikos
viename dienrastyje yra skelbiamas konkursas, jame dalyvauja riesines-negaliu deti nei nuorosod, nei vardo ar pavardes, bet manau, kad ten apsisaukele, kuri is kazkur gavo nuotraukyte su riesinemis-gal tai jusu-rasykit-atsiusiu nuorodele
matomai ten mergina sukciauja (o gal as klystu)
beje, jusu darbeliai grazus (as net nedristu savo cia deti )
viename dienrastyje yra skelbiamas konkursas, jame dalyvauja riesines-negaliu deti nei nuorosod, nei vardo ar pavardes, bet manau, kad ten apsisaukele, kuri is kazkur gavo nuotraukyte su riesinemis-gal tai jusu-rasykit-atsiusiu nuorodele
Gal galit atsiųsti man? Man neleidžia siųsti Jums asmeninės žinutės...
QUOTE(siaudukes @ 2011 12 14, 09:26)
Ačiū už šito lobio pasidalinimą
QUOTE(Glimer @ 2011 12 15, 00:16)
sveikos
ir ką tuo pasieks?
Kita vertus juk riešinėse kažkokios super originalumo rasti sunku. Prisncipas tas pats. Sunku jau ir raštą originalesni sugalvoti.
Įmesk nuorodą
QUOTE(aaagnex @ 2011 12 12, 12:53)
per gutterman 11/0 karoliuko skylutę netelpa vašelis 9/0 neturiu, tai negaliu pamatuot... Bet tarkim per Preciosa, kur aš mezgiau kelias poras - telpa
Aaagnex, gal galit pasakyt, kurio numerio Preciosa bandėt? Aš mėginau su vielute užmauti 11/0 numerį, tai man labai labai sunkiai lindo, ištampiau tik akis... Važiuosiu savaitgalį pasisvečiuot sostinėj, tai nežinau kokius pirkti didesnius: 10/0 ar 9/0?