Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

radau tikra lobi bigsmile.gif

kiek schemu blink.gif ant kiekvienos akies spaust ir bigsmile.gif

o masinos ar traktoriuko ir nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 14 gruodžio 2011 - 08:27
Tai, kad nieko neatidaro blush2.gif
Atsakyti
tas pat tik susisteminta

g.gif man atidaro tokiq linija su lapeliais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 14 gruodžio 2011 - 08:37
Dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 12, 19:12)
Ačiū už atsakymą  bigsmile.gif  Jau vakar pradėjau megzti, viskas išeina su tais karoliukais, bet iškilo klausimas, ar tilps tas mano telefonas į tą rūbelį  blink.gif  lotuliukas.gif

Is tikro gerai tempiasi. Bent jau tas, kuri as mezgiau, tai neistemptas yra mazdaug 2/3 telefono plocio. Bet tada graziai apsitempia telefonas ir neislidineja.
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2011 12 14, 10:37)
Is tikro gerai tempiasi. Bent jau tas, kuri as mezgiau, tai neistemptas yra mazdaug 2/3 telefono plocio. Bet tada graziai apsitempia telefonas ir neislidineja.

Man gavosi šiek tiek per didelis doh.gif
Bet nieko, kitam kartui žinosiu ax.gif
Atsakyti
Mano naujiena

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

viename dienrastyje yra skelbiamas konkursas, jame dalyvauja riesines-negaliu deti nei nuorosod, nei vardo ar pavardes, bet manau, kad ten apsisaukele, kuri is kazkur gavo nuotraukyte su riesinemis-gal tai jusu-rasykit-atsiusiu nuorodele smile.gif

matomai ten mergina sukciauja (o gal as klystu)

beje, jusu darbeliai grazus (as net nedristu savo cia deti )
Atsakyti
Gal galit atsiųsti man?smile.gif Man neleidžia siųsti Jums asmeninės žinutės...
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 12 14, 09:26)
radau tikra lobi bigsmile.gif

kiek schemu blink.gif ant kiekvienos akies spaust ir bigsmile.gif

o masinos ar traktoriuko ir nerandu verysad.gif

Ačiū už šito lobio pasidalinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 12 15, 00:16)
sveikos  4u.gif
viename dienrastyje yra skelbiamas konkursas, jame dalyvauja riesines-negaliu deti nei nuorosod, nei vardo ar pavardes, bet manau, kad ten apsisaukele, kuri is kazkur gavo nuotraukyte su riesinemis-gal tai  jusu-rasykit-atsiusiu nuorodele  smile.gif 

matomai ten mergina sukciauja (o gal as klystu)
beje, jusu darbeliai grazus (as net nedristu savo cia deti )

verysad.gif ir ką tuo pasieks?
Kita vertus juk riešinėse kažkokios super originalumo rasti sunku. Prisncipas tas pats. Sunku jau ir raštą originalesni sugalvoti.

Įmesk nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 12 12, 12:53)
per gutterman 11/0 karoliuko skylutę netelpa vašelis mirksiukas.gif 9/0 neturiu, tai negaliu pamatuot... Bet tarkim per Preciosa, kur aš mezgiau kelias poras - telpa mirksiukas.gif

Aaagnex, gal galit pasakyt, kurio numerio Preciosa bandėt? Aš mėginau su vielute užmauti 11/0 numerį, tai man labai labai sunkiai lindo, ištampiau tik akis... Važiuosiu savaitgalį pasisvečiuot sostinėj, tai nežinau kokius pirkti didesnius: 10/0 ar 9/0?
Atsakyti