Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Red&Red @ 2011 12 10, 22:19)
Sveikos  4u.gif  Prisižiūrėjau Jūsų riešinių, tai sugalvojau nusimegzti riešinių metodu rūbelį telefonui  bigsmile.gif  Tik va man žaliai, niekada riešinių nebandžiusiai megzti iškilo klausimas: jei aš turiu schemą, drugelį, kuris bus iš karoliukų riešinėje, aš turiu pradėti megzti iš šono? (t.y. iš kairės paveikslėlio pusės, ar kaip? galima ir tarkim iš paveikslėlio apačios, ar viršaus?) Tikiuosi aiškiai uždaviau klausimą  blush2.gif

neseniai mezgiau rubeli telefonui riesiniu principu - mezgiau is sono - t.y. persipiesiau norima paveiksiuka is sono ir pagal ji mezgiau. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Gal kas man gali pasakyti, ar įmanoma kokiu nors būdu įmegzti karoliukus į tokias riešines, kurios mezgamos 5 virbalais visuomet gerosiomis akimis? Ar vienintelis variantas būtų vėliau išsiuvinėti karoliukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 12, 13:07)
Gal kas man gali pasakyti, ar įmanoma kokiu nors būdu įmegzti karoliukus į tokias riešines, kurios mezgamos 5 virbalais visuomet gerosiomis akimis? Ar vienintelis variantas būtų vėliau išsiuvinėti karoliukais? smile.gif

galima dar kaip skarose - imi vašelį ploną - 0,55mm užkabini akį ir ištrauki per karoliuką... Bet su pačiais smukiausiais, tai vargiai ir išdegtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 gruodžio 2011 - 13:17
QUOTE(aaagnex @ 2011 12 12, 12:17)
galima dar kaip skarose - imi vašelį ploną - 0,55mm užkabini akį ir ištrauki per karoliuką... Bet su pačiais smukiausiais, tai vargiai ir išdegtų g.gif

Įdomiai, bet vargu ar pavyktų per karoliuką ištraukti dvigubą siūlą, o ir vašelis kad ir super plonas būtų, kaip ten jis į karoliuką įlystų neįsivaizduoju... Maniškiai labai smulkučiai karoliukai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 12, 14:38)
Įdomiai, bet vargu ar pavyktų per karoliuką ištraukti dvigubą siūlą, o ir vašelis kad ir super plonas būtų, kaip ten jis į karoliuką įlystų neįsivaizduoju... Maniškiai labai smulkučiai karoliukai sad.gif

As su vielute perverdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 12, 13:38)

per gutterman 11/0 karoliuko skylutę netelpa vašelis mirksiukas.gif 9/0 neturiu, tai negaliu pamatuot... Bet tarkim per Preciosa, kur aš mezgiau kelias poras - telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 gruodžio 2011 - 13:53
QUOTE(aaagnex @ 2011 12 12, 12:53)
per gutterman 11/0 karoliuko skylutę netelpa vašelis mirksiukas.gif 9/0 neturiu, tai negaliu pamatuot... Bet tarkim per Preciosa, kur aš mezgiau kelias poras - telpa mirksiukas.gif

Šaunu, kaip tik dabar Preciosa ir išbandysiu smile.gif O kai davėt tokią mintį, tai radau youtube, kad regis panašiai vietoj vašelio galima panaudoti sulenktą vielutę... Tai manau jau pavyks įgyvendinti savo sumanymą smile.gif Ačiūwink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2011 12 12, 12:12)
neseniai mezgiau rubeli telefonui riesiniu principu - mezgiau is sono - t.y. persipiesiau norima paveiksiuka is sono ir pagal ji mezgiau. Sekmes  4u.gif

Ačiū už atsakymą bigsmile.gif Jau vakar pradėjau megzti, viskas išeina su tais karoliukais, bet iškilo klausimas, ar tilps tas mano telefonas į tą rūbelį blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Numegzti numezgiau, bet kaip užbaigti nežinau doh.gif
Atleiskit man už tokį durną klausimą, bet...
Ką su tom išmegztom paskutinėm akim dabar daryti ir kaip sujungti su pradžia? g.gif unsure.gif
Atsakyti
susiut mirksiukas.gif

suveriau daaag karoliuku,o mazgq radau doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 12 13, 21:23)
susiut mirksiukas.gif

suveriau daaag karoliuku,o mazgq radau doh.gif  gun_bandana.gif

Buv ir man taip, bet gerai, kad jau prie pabaigos buvau ir buvo like vos keleta karoliuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 13, 20:33)

Ką su tom išmegztom paskutinėm akim dabar daryti ir kaip sujungti su pradžia?  g.gif unsure.gif

Aš pabaigiu vašeliu ir sujungiu vašeliu.

QUOTE(siaudukes @ 2011 12 13, 21:23)
susiut mirksiukas.gif

suveriau daaag karoliuku,o mazgq radau doh.gif  gun_bandana.gif

doh.gif
Božieš ty moj ... Čia ta akimirka, kai moteris gali pavirsti žvėrimi wink.gif

Užmačiau vienoj parduotuvėj aukso ir rudų siūlų derinį ♥ jėj kaip patiko, ryt pasirodysiu savo pabaigtą darbelį ...
Atsakyti