Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Nata* @ 2011 12 09, 15:35)
Na, atrodo, jau raštą jau išsiaiškinau  biggrin.gif

Dabar dar noriu paklausti - kiek eilių iki rašto išmezgėt, ir ką tan "piešėt"?  ax.gif

siaip i kiekviena aki karoliuka mezgu,kai jie mazi,tai tarpeliai dideli atrodo.o tarp snaiges tuscia.12 eiliu,snaige,vel 12 eiliu.virsuj tik 2 eilutes ismezgu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 09 gruodžio 2011 - 17:25
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 09, 17:25)
siaip i kiekviena aki karoliuka mezgu,kai jie mazi,tai tarpeliai dideli atrodo.o tarp snaiges tuscia.12 eiliu,snaige,vel 12 eiliu.virsuj tik 2 eilutes ismezgu wink.gif

labai labai ačiū 4u.gif

jau veriu karoliukus smile.gif

keistoki siūlai g.gif
kur man rekomendavo latviškus, spec. riešinėms...
man atrodo storoki g.gif po tris suvyti
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 12 09, 17:49)
labai labai ačiū  4u.gif

jau veriu karoliukus  smile.gif

keistoki siūlai  g.gif
kur man rekomendavo latviškus, spec. riešinėms...
man atrodo storoki  g.gif po tris suvyti

niekad is latvisku nemezgusi rolleyes.gif lauksim pasirodant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 09, 17:58)
niekad is latvisku nemezgusi rolleyes.gif lauksim pasirodant wink.gif

o iš kokių?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2011 12 08, 22:29)
Panevėžyj Flavios būna "Saulės kraitėj", o  Avangarde - parduotuvėj "Sagos" (ji pakeliui į turgų Ukmergės - Basanavičiaus g. sankryžoj). O dėl karoliukų, tai berods neteko niekur Gutermann aptikti, bet gal pražiopsojau, pati kitokius naudoju..
siaudukes, man tai ne visi tie Colibri pro adatos uodegą pralindo  doh.gif

QUOTE(Juste-G @ 2011 12 08, 22:42)
Man rodos Guterman karoliuku maciau Panevezy Babilone, parduotuvej viskas siuvimui... nes ten pirkau Guterman siula...

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 08, 23:19)

Nusipirkau aš Preciosos karoliukų šiandien, čiut čiut čiut didesni nei mano visuomet naudojami Gutermanno karoliukai, bet sakau pamėginsiu... Tik va pastebėjau renkantis, kad vienų karoliukų vidus būna nudažytas, o kitų - ne... Tai aš ėmiau tuos, kurių vidus nedažytas, nes taip pagalvojau, kad tas dažas gali nusibraukti veriant karoliukus ir juos stumdant vis... Ar čia tik mano išmyslas?

Kaip ačiū visoms už informaciją, neįsivaizduojat kaip pagelbėjot, tikrai ačiū visoms, kad tik ryte nubudus ir patikrinus forumą iškart jau galėjau važiuoti pirkti smile.gif Savaitės bėgyje jau pasirodysiu su naujais darbeliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaDim: 09 gruodžio 2011 - 18:28
QUOTE(Nata* @ 2011 12 09, 18:19)
o iš kokių?

as is baltikos spalvotas mezgu,gryna vilna irgi.ir is merino su silku,tik juodas
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 09, 15:52)
gal jusu skalbiklis kokstai drastiskas g.gif tai spalva, blizgesys nuejo? g.gif

ne ,ukisku muilu skalbiau.gavosi nusitrynes blizgis ir vietom bespalviai is blizgancio geltono blink.gif

radau radau ir alytui thumbup.gif parduotuvike kur visokiu karoliuku pilni stalai laugh.gif clap.gif wub.gif
Atsakyti
Rodaususi nertas riesines smile.gif user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisižiūrėjau Jūsų riešinių, tai sugalvojau nusimegzti riešinių metodu rūbelį telefonui bigsmile.gif Tik va man žaliai, niekada riešinių nebandžiusiai megzti iškilo klausimas: jei aš turiu schemą, drugelį, kuris bus iš karoliukų riešinėje, aš turiu pradėti megzti iš šono? (t.y. iš kairės paveikslėlio pusės, ar kaip? galima ir tarkim iš paveikslėlio apačios, ar viršaus?) Tikiuosi aiškiai uždaviau klausimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2011 11 28, 21:46)
Be remu riesines labai grazios.  wub.gif
O cia manosios. blush2.gif user posted image

Labai grazios...
Atsakyti
Aciu Ingese blush2.gif
Atsakyti
Dar vienos mano riešinytės ax.gif
user posted image
Atsakyti