Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Žoržett @ 2011 12 08, 13:48)
Peržiūrėjau Jūsų riešinės, jėj kiek grožio jau sukuprta.

Tai aš su prašymu, nes esu kopijuotoja, gal turėtumėt ir galėtumėt  chemutę tų kur 33 foto ?

taigi is foto aisku kaip diena rolleyes.gif ar norit ant padekliuko gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 08, 15:36)
taigi is foto aisku kaip diena rolleyes.gif ar norit ant padekliuko gauti biggrin.gif

drinks_cheers.gif kartais nepatingekit ir persipieskit pacios.....galbut, KAI KURIOS TA RASTA kure IR NE viena valanda praleido prie jo taikydamos ir skaiciuodamos...o kitus rastus tenka aplamai persipiesti is nuotrauku,sukisus nosi i kompiuterio monitoriu...zinoma,negaila pasidalinti,kai graziai papraso,na bet kartais jauciasi ''tinginystes'' gaidele 4u.gif
Papildyta:
aciuks.gif visoms uz riesinyciu pastebejimus ir pagyras 4u.gif
Atsakyti
Nugis neužspulkit manęs 4u.gif
Aš žinoma jau vien už idėjas dėkinga, tik dėl tinginystės nesutinu, tiesiog laiko stoka ir tiek .. darbas, du bizuliai namie, tai ir noris gaut ant padėkliuko . Va smile.gif
Atsakyti
Aš vis su klausimukais ne visai į temą biggrin.gif Gal kuri perkate siūliukus ir karoliukus Panevėžy ar Utenoje? Kur ieškoti Grignaso Flavios ar Avangarde siūliukų, Gutermann karoliukų? Turiu greitai gauti medžiagos naujoms riešėms, o mano mieste nėra kur kokybiškų nei siūlų nusipirkti, nei karoliukų... sad.gif
Atsakyti
ateinu pasiguost verysad.gif prisipirkau prastu karoliuku(ir nesakyciau,kad pigiai doh.gif )isskalbiau riesines ir prarado tie brudeliai visa grozi,jau nekalbant ,kad nelygus dydziu.... verysad.gif
colibris manieji gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 08, 19:14)
Aš vis su klausimukais ne visai į temą biggrin.gif Gal kuri perkate siūliukus ir karoliukus Panevėžy ar Utenoje? Kur ieškoti Grignaso Flavios ar Avangarde siūliukų, Gutermann karoliukų? Turiu greitai gauti medžiagos naujoms riešėms, o mano mieste nėra kur kokybiškų nei siūlų nusipirkti, nei karoliukų... sad.gif

Panevėžyj Flavios būna "Saulės kraitėj", o Avangarde - parduotuvėj "Sagos" (ji pakeliui į turgų Ukmergės - Basanavičiaus g. sankryžoj). O dėl karoliukų, tai berods neteko niekur Gutermann aptikti, bet gal pražiopsojau, pati kitokius naudoju..

siaudukes, man tai ne visi tie Colibri pro adatos uodegą pralindo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 08, 20:14)

Man rodos Guterman karoliuku maciau Panevezy Babilone, parduotuvej viskas siuvimui... nes ten pirkau Guterman siula...
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 12 08, 23:42)
Man rodos Guterman karoliuku maciau Panevezy Babilone, parduotuvej viskas siuvimui... nes ten pirkau Guterman siula...

reiks paziuret, nes nesu Panevezyje jokiu isvardintu radusi doh.gif doh.gif
Tik Coliuke prekiauja PRECIOSA karoliukais. ar jie prie geresniuju nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 09 gruodžio 2011 - 00:19
QUOTE(Lusasita @ 2011 12 08, 23:53)
reiks paziuret, nes nesu Panevezyje jokiu isvardintu radusi  doh.gif  doh.gif
Tik Coliuke prekiauja PRECIOSA  karoliukais. ar jie prie geresniuju nezinau.

jie geri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 12 08, 22:42)
ateinu pasiguost verysad.gif prisipirkau prastu karoliuku(ir nesakyciau,kad pigiai doh.gif )isskalbiau riesines  ir prarado tie brudeliai visa grozi,jau nekalbant ,kad nelygus dydziu.... verysad.gif
colibris manieji gun_rifle.gif

gal jusu skalbiklis kokstai drastiskas g.gif tai spalva, blizgesys nuejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 21, 22:17)
mano paskutines ziemines riesines is baltikos ir jablonexu wink.gif

user posted image

bandau pieštis šią schemutę, bet kažkas nesigauna...

Tad noriu paklausti - kas kiek akių įmezgami karoliukai? Ten kur ištisinis raštas - kas vieną? Ar kas antrą?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, atrodo, jau raštą jau išsiaiškinau biggrin.gif

Dabar dar noriu paklausti - kiek eilių iki rašto išmezgėt, ir ką tan "piešėt"? ax.gif
Atsakyti