Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Eglutės labai gražios ir labai tiktų Kalėdinėms dovanoms lotuliukas.gif

Papildyta:
Mergaitės, o kaip su spalvotais mezgate, ar verdamos karoliukus tiksliai juos susiskaičiuojate pagal raštą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 05, 15:28)
Eglutės labai gražios ir labai tiktų Kalėdinėms dovanoms  lotuliukas.gif

Papildyta:
Mergaitės, o kaip su spalvotais mezgate, ar verdamos karoliukus tiksliai juos susiskaičiuojate pagal raštą  blush2.gif

Tam jos ir skirtos.

O dėl spalvotų - nors pati nemezgiau dar, bet įsivaizduoju, kad tiktai tap. Ir dar reikia įvertinti, kad tuos, kuriuos suvėrei pirmus, sumegsi - paskutinius mirksiukas.gif Taigi, atitinkamai pagal raštą taip ir reikia verti
Atsakyti
Pabandziau megzti riesines ir visai patiko. Iki karoliuku dar nepriaugau, o siaip visai smagus darbelis smile.gif Tik fotografuoti visai nesiseke doh.gif
user posted image
user posted image

Sios iki alkuniu net, taip pageidavo kliente. Tik velgi nepavyko nuotrauka, tai apkarpaiu ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 17, 16:31)
registruojuosi sezoninėj temoj  bigsmile.gif šiandien kaip tik vienas užbaigiau,reikia kažkokias naujas pradėti,nes ploni virbalai negali būti be darbo smile.gif tikl klausimas,kokią spalvą pirmiau:pilką,bordo ar rudą smile.gif

idejoms,dailutes riesines:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=praeive,2011 12 05, 18:28]
Pabandziau megzti riesines ir visai patiko. Iki karoliuku dar nepriaugau, o siaip visai smagus darbelis smile.gif Tik fotografuoti visai nesiseke doh.gif
Sios iki alkuniu net, taip pageidavo kliente. Tik velgi nepavyko nuotrauka, tai apkarpaiu ax.gif

Labai gražios, mano dukra tokių nori su nykščiu, gal turit schemelę, kaip tą nykštį įdedate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 06, 09:42)
Labai gražios, mano dukra tokių nori su nykščiu, gal turit schemelę, kaip tą nykštį įdedate  ax.gif

aciu smile.gif pirmasias mezgiau penkiais virbalais, tai nyksti mezgiau kaip pirstinems, o antras - dviem, nyksti mezgiau sutrumpintomis eilemis, labai aiski pamokele yra http://ugneliukes.blogspot.com/
aciu Ugneliukei 4u.gif
Atsakyti
saunuoles RIESINIAUTOJOS wub.gif ...na man sita apra wub.gif ngos dalis toookia tooookia reikalinga biggrin.gif ...pasirodysiu

riesines dukrytei

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 12 05, 14:10)
KristinuleV, pasaka drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif riešinytės, manau mielai ne viena nešiotų wub.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 12 05, 14:10)
KristinuleV[/b] - labai irgi gražios riešinės wub.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 12 05, 14:39)
4u.gif Vis galvojau kaip čia tą KITTY gražiai padaryti.
O tu va liuksiškai padarei. Gražu  wub.gif
Papildyta:

Aciu uz pagiras blush2.gif Sita KITTY as nukopinau nepati sugalvojau blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2011 12 07, 14:32)
  ...pasirodysiu

riesines dukrytei

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
tiklis, kokios mielos wub.gif
Atsakyti
tikli,labai mergaitiskai zavios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 08, 09:45)
tiklis, kokios mielos  wub.gif

Peržiūrėjau Jūsų riešinės, jėj kiek grožio jau sukuprta.

Tai aš su prašymu, nes esu kopijuotoja, gal turėtumėt ir galėtumėt chemutę tų kur 33 foto ?
Atsakyti