Eglutės labai gražios ir labai tiktų Kalėdinėms dovanoms
Papildyta:
Mergaitės, o kaip su spalvotais mezgate, ar verdamos karoliukus tiksliai juos susiskaičiuojate pagal raštą
QUOTE(Narvile @ 2011 12 05, 15:28)
Eglutės labai gražios ir labai tiktų Kalėdinėms dovanoms
Papildyta:
Mergaitės, o kaip su spalvotais mezgate, ar verdamos karoliukus tiksliai juos susiskaičiuojate pagal raštą
Papildyta:
Tam jos ir skirtos.
O dėl spalvotų - nors pati nemezgiau dar, bet įsivaizduoju, kad tiktai tap. Ir dar reikia įvertinti, kad tuos, kuriuos suvėrei pirmus, sumegsi - paskutinius Taigi, atitinkamai pagal raštą taip ir reikia verti
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 17, 16:31)
registruojuosi sezoninėj temoj šiandien kaip tik vienas užbaigiau,reikia kažkokias naujas pradėti,nes ploni virbalai negali būti be darbo tikl klausimas,kokią spalvą pirmiau:pilką,bordo ar rudą
idejoms,dailutes riesines:
idejoms,dailutes riesines:
Gražu
[quote=praeive,2011 12 05, 18:28]
Pabandziau megzti riesines ir visai patiko. Iki karoliuku dar nepriaugau, o siaip visai smagus darbelis Tik fotografuoti visai nesiseke
Sios iki alkuniu net, taip pageidavo kliente. Tik velgi nepavyko nuotrauka, tai apkarpaiu
Labai gražios, mano dukra tokių nori su nykščiu, gal turit schemelę, kaip tą nykštį įdedate
Pabandziau megzti riesines ir visai patiko. Iki karoliuku dar nepriaugau, o siaip visai smagus darbelis Tik fotografuoti visai nesiseke
Sios iki alkuniu net, taip pageidavo kliente. Tik velgi nepavyko nuotrauka, tai apkarpaiu
Labai gražios, mano dukra tokių nori su nykščiu, gal turit schemelę, kaip tą nykštį įdedate
QUOTE(Narvile @ 2011 12 06, 09:42)
aciu pirmasias mezgiau penkiais virbalais, tai nyksti mezgiau kaip pirstinems, o antras - dviem, nyksti mezgiau sutrumpintomis eilemis, labai aiski pamokele yra http://ugneliukes.blogspot.com/
aciu Ugneliukei
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 12 05, 14:10)
KristinuleV, pasaka riešinytės, manau mielai ne viena nešiotų
QUOTE(aaagnex @ 2011 12 05, 14:10)
KristinuleV[/b] - labai irgi gražios riešinės
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 12 05, 14:39)
Vis galvojau kaip čia tą KITTY gražiai padaryti.
O tu va liuksiškai padarei. Gražu
Papildyta:
O tu va liuksiškai padarei. Gražu
Papildyta:
Aciu uz pagiras Sita KITTY as nukopinau nepati sugalvojau
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2011 12 07, 14:32)
...pasirodysiu
riesines dukrytei
riesines dukrytei
Labai grazu
tiklis, kokios mielos
tikli,labai mergaitiskai zavios
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 08, 09:45)
tiklis, kokios mielos
Peržiūrėjau Jūsų riešinės, jėj kiek grožio jau sukuprta.
Tai aš su prašymu, nes esu kopijuotoja, gal turėtumėt ir galėtumėt chemutę tų kur 33 foto ?