Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Narvile @ 2011 12 02, 16:41)
Ateinu su kvailu klausimu, mergaitės, kas paaiškinsit, kaip pasiskaičiuoti raštą, noriu savo dukrytei 3 metų numegzti riešines su drugeliais, manau tilps tik vienas drugelis, o kaip pasiskaičiuoti, kad jis būtų per viduriuką, o siūlė apačioje, kažkuri sakėt, kad dėjotės 35 akis, o kiek maždaug eilių reikia numegzti, kad gautųsi visa riešinė  blush2.gif

Mano dukrytei 2m ir mažutė ji, bet parašysiu vis tiek biggrin.gif Riešo storis 11,5cm

Su drugeliais mezgiau 1 porą... va šitas: user posted image
tilpo 2 drugeliai. Taigi priklauso nuo pasirinkto drugelio...

Akių dėjau 25, o eilių 50 mezgiau skaičiuojant iš geros pusės... Šiaip panešiojus laisvokos pasidarė, bet mano princesė mėgsta 50 kartų per dieną nusimaut apsimaut biggrin.gif

Kitas mezgiau iš 28 akių (su katyte) ir plotį dariau tik 44 eiles, tai tokios sunkiau apsimauna, bet rankytės irgi nespaudžia... Tik tiek, kad pačiai neina apsimaut ax.gif

Siūlai pas mane buvo 50g/200m Atlas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 12 02, 18:13)
Mano dukrytei 2m ir mažutė ji, bet parašysiu vis tiek biggrin.gif Riešo storis 11,5cm

Su drugeliais mezgiau 1 porą...
tilpo 2 drugeliai. Taigi priklauso nuo pasirinkto drugelio...

Akių dėjau 25, o eilių 50 mezgiau skaičiuojant iš geros pusės... Šiaip panešiojus laisvokos pasidarė, bet mano princesė mėgsta 50 kartų per dieną nusimaut apsimaut biggrin.gif

Kitas mezgiau iš 28 akių (su katyte) ir plotį dariau tik 44 eiles, tai tokios sunkiau apsimauna, bet rankytės irgi nespaudžia... Tik tiek, kad pačiai neina apsimaut ax.gif

Siūlai pas mane buvo 50g/200m Atlas 4u.gif

Labai dėkoju už išsamų atsakymą, dabar aiškiau biggrin.gif aš turiu va šitokį drugelį, radau internete

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 02, 17:41)
Ateinu su kvailu klausimu, mergaitės, kas paaiškinsit, kaip pasiskaičiuoti raštą, noriu savo dukrytei 3 metų numegzti riešines su drugeliais, manau tilps tik vienas drugelis, o kaip pasiskaičiuoti, kad jis būtų per viduriuką, o siūlė apačioje, kažkuri sakėt, kad dėjotės 35 akis, o kiek maždaug eilių reikia numegzti, kad gautųsi visa riešinė  blush2.gif

Mezgiau vienas 3rasto ir 50 rasto eiliu Kitas 37akiu 51 rasto eiles. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ligoniukės biggrin.gif Kitaip negaliu vadint, nes puikiai žinau kokia tai liga ... man ji progresuoja vis labiau ir labiau ... Gaila, kad mintys ir svajonės lekia daug greičiau, nei pavyksta jas įgivendinti ...
Kol kas aš dar tik pirmokė, bet tikiuos dar patobulėsiu ... Tad ir pasirodysiu savo kol kas kuklias ir tik kelias riešinukes ...

Jums leidus aišku smile.gif
Papildyta:
Gaila, kad fotografė esu žiauriai silpna doh.gif

Paradoksas .... sau niekaip nenusinarplioju, numezgu "pavagia" , numezgu "pavagia" biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržett: 04 gruodžio 2011 - 12:31
Džiaugtis tik reikia tokiais "vagimis" thumbup.gif
BEJE, BORUŽIUKAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 12 04, 13:56)

BEJE, BORUŽIUKAI wub.gif

blush2.gif Dėkui ..
Čia praeitos žiemos liga smile.gif
Atsakyti
Zorzett labai grazios riesines,o ypac tos 2paskutines.Super! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2011 12 04, 15:43)
Zorzett labai grazios riesines,o ypac tos 2paskutines.Super! wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi tos.
Papildyta:
Mano naujausios:

Kalėdinės eglės
user posted image

Rudos su rudais

user posted image
Atsakyti
saulėlydis*, labai gražios riešinės wub.gif tokios šventiškos smile.gif
Merginos, ar vienai porai riešinių užtenka vieno pokiuko Guterman karoliukų?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 05, 12:36)
saulėlydis*, labai gražios riešinės wub.gif tokios šventiškos smile.gif

Ačiū

Kiek gramų?
Pirkdavau 28 gramus, tai ten yra maždau 2500-3000 vnt. Užtekdavo ir dviem porom.
JUk nuo rašto priklauso.
Jei turiu likutį karoliukų, tai pirma susiskaičiuoju ir pagal kiekį, raštą kuriu
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 05, 10:36)

Žinoma tai priklauso nuo pasirinkto rašto. 11/0 Guermann'o karoliukų 12 g yra apie 1600 karoliukų. Mano pirmosios riešinės buvo iš ~500 karoliukų vienai riešinei, o va dabar mezgu raštelį, kuriam reikia net 816 karoliukų vienai riešinei, tai iš buteliuko liks vos plius/minus 20 karoliukų smile.gif Kad tik užtektų, nes jau kelis kartus įvyko avarija ir teko karoliukus rinkti nuo žemės biggrin.gif

Saulėlydi, kokius karoliukus naudojai paskutinėse riešinėse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaDim: 05 gruodžio 2011 - 11:50
Sidarbo namuose Guterman biserio pokiuke 15 gr...
Atsakyti