Parodau saviškes ilgas riešines
Įdomus raštas , gal pasidalintum
be rėmų, laaabai gražios riešinės
Čia manosios...tik realiai gražiau atrodo niekaip nepavyko gražiai nufotografuoti
Čia manosios...tik realiai gražiau atrodo niekaip nepavyko gražiai nufotografuoti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 11 27, 18:56)
Įdomus raštas , gal pasidalintum
http://vfl.ru/fotos/54271a4351872.html Prašom, jau buvau įkėlusi anksčiau šitoj temoj
....
odeta123, va pagaliau dar vienos riešinės su nykščiu
Man kažkaip keista, kad supermamos mezga tik ant riešo
Dėkui
Labvakaras, riešinistės
Ieškausi idėjos pavasarį pradėtoms riešinėms baigti, reikia rašto prikurti, nes gebėjau "nustandinti" savo laisvą mezgimą per daug. PAsiskaičiau, ir net komentuot panorau, arba - pasidalint informacija.
Pabandyk Grignascoknits CUZCO, jie po 25 g ir daaaug metrų apie 250. Pusė sudėties - alpaka, spalvos - natūraliai balta ir įvairūs rusvumai/pilkumai. Kainą mačiau 6 lt (gal ir 6,90).
Siaubingai veliasi. Net ne bumbuluojasi, o būtent į veltinį veliasi. Turiu baltas riešines sunykštukines, per sezoną sudėvėjau iki vaizdo "reiktų išmest, bet gaila".
Ieškausi idėjos pavasarį pradėtoms riešinėms baigti, reikia rašto prikurti, nes gebėjau "nustandinti" savo laisvą mezgimą per daug. PAsiskaičiau, ir net komentuot panorau, arba - pasidalint informacija.
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 20, 14:40)
gerai,kai is vieno matkiuko daug iseina.bet blogai tai,kad visos poros vienos spalvos buna
as kai mezgu is baltikos,tai 2 poros iseina.galetu buti tokiu,kad mazas matkiukas ir viena pora
as kai mezgu is baltikos,tai 2 poros iseina.galetu buti tokiu,kad mazas matkiukas ir viena pora
Pabandyk Grignascoknits CUZCO, jie po 25 g ir daaaug metrų apie 250. Pusė sudėties - alpaka, spalvos - natūraliai balta ir įvairūs rusvumai/pilkumai. Kainą mačiau 6 lt (gal ir 6,90).
QUOTE(Inetux @ 2011 11 21, 19:21)
Sveikos
O "Roma" vilnelė tinka riešinėm? Ne per plona? Turiu vieną matkiuką, tai nesugalvoju ką iš jo gamint
O "Roma" vilnelė tinka riešinėm? Ne per plona? Turiu vieną matkiuką, tai nesugalvoju ką iš jo gamint
Siaubingai veliasi. Net ne bumbuluojasi, o būtent į veltinį veliasi. Turiu baltas riešines sunykštukines, per sezoną sudėvėjau iki vaizdo "reiktų išmest, bet gaila".
Kuri laika geriuosi visu darbeliais .. dabar pati sugalvojau "paragauti" reisiniu
Sakykit ar gautusi is YarnArt Wool siuliuku? metrazas 340m ant 100gr ir turiu PRECIOSA biserio 8,9num Gal kas bande?
Sakykit ar gautusi is YarnArt Wool siuliuku? metrazas 340m ant 100gr ir turiu PRECIOSA biserio 8,9num Gal kas bande?
QUOTE(Sissta @ 2011 11 30, 22:52)
Kuri laika geriuosi visu darbeliais .. dabar pati sugalvojau "paragauti" reisiniu
Aš pati nebandžiau, bet pagal metražą neatrodo labai storas siūliukas, turėtų megztis O PRECIOSA 8, 9 numerio karoliukai tai 3, 2,7 mm karoliukai - labai jau dideli kaip riešinėms, man asmeniškai gražiau, kai karoliukai mažesni, bet aišku, tai skonio reikalas... Pati mezgu su 1,8 mm dydžio karoliukais.
PRECIOSOS radau man reikiamą spalvą, bet tik 2,1 mm dydžio, gal kuri auksarankė turi numezgusi riešines su tokio dydžio karoliukais ir galėtų įmesti nuotraukėlę?
VaidaDim, aciukas... man tiesa sakant pasirode tiesiog kad ant to siuliuko neimanoma net mazesnio uzmaut karoliuko