Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

VaidaDim - puikios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 23, 16:26)
Pasirodau su savo antrąja pora (nuotrauka prastoka, saulė jau visą savaitę nešviečia sad.gif ):
Plotis 10 cm, iki 16 cm riešui. Merino vilna (100%, 50 g - 200 m), Gutermann 11/0 karoliukai.

Grazu wub.gif Ir rastelis... Nesupyksit jei nusikopinsiu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 11 23, 14:40)
Grazu  wub.gif  Ir rastelis... Nesupyksit jei nusikopinsiu? rolleyes.gif

Ačiū už pagyras wink.gif Tikrai nesupyksiu, ne mano idėja, pati irgi nukopijavau wink.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimuką, ne visai į temą, gal kuri matėt, kur būtų galima patalpinti pardavinėjamas riešines supermama.lt? Niekur nerandu tinkamos vietos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 24, 16:08)
Turiu tokį klausimuką, ne visai į temą, gal kuri matėt, kur būtų galima patalpinti pardavinėjamas riešines supermama.lt? Niekur nerandu tinkamos vietos sad.gif

Skelbimai šitam skyrelyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra83: 24 lapkričio 2011 - 18:03
Ačiū smile.gif
Gal kuri mezgat su tokiais siūliukais: http://www.siulupasa...B-Filati-Record ? Ar gera jų kokybė? Kaip nešiojasi, ar nesivelia?
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 25, 14:27)
Ačiū smile.gif
Gal kuri mezgat su tokiais siūliukais: http://www.siulupasa...B-Filati-Record ? Ar gera jų kokybė? Kaip nešiojasi, ar nesivelia?

kokybe gera,mezgusi is ju kepure,salika.bet riesinems gi per stori...pacio maziausio riesiniu biserio neiversi schmoll.gif
Atsakyti
Argi per storas... Mano sesuo tai visąlaik ir mezga iš 50 g - 175 m, tik merino soft siūliukų... Et, aš jau taip gundžiausi juos išmėginti, patiko spalvynas labai smile.gif Bet jei sakot, kad per stori, tai...
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 26, 08:57)
Argi per storas... Mano sesuo tai visąlaik ir mezga iš 50 g - 175 m, tik merino soft siūliukų... Et, aš jau taip gundžiausi juos išmėginti, patiko spalvynas labai smile.gif Bet jei sakot, kad per stori, tai...

Taigi paimk stambesnius karoliukus ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vienos blush2.gif
user posted image

Megsta is ALIZE CASHMIRA Fine 100% vilna 100 g - 450 m Sunaudota apie 30g. Karoliukai cekiskas biseris.
Atsakyti
Nuostabiai mielos 4u.gif raštas lyg ir paprastas, bet labai elegantiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 26, 08:57)

na man jau per storas siulas,o jei zinot,kad kazkas mezga ir grazu,tai pirmyn wink.gif man is viso,kuo plonesnis siulas ir kuo mazesni karoliukai,tuo graziau cool.gif
Atsakyti