Daznai uzsuku pasigrozieti riesinemes,bet vis nesiriztu megzti .Piecework zurnale yra straipsnis apie riesines,tai atnesiau jums
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 22, 00:01)
grazi bordo spalva o vyras nesios taip karoliuotas? nes as saviskiui irgi noreciau nunarplioti,net kokius karoliukus,koki rasteli...lygiai megzt be karoliuku butu neidomu...bet kas tokio vyrisko tiktu,tai neisivaizduoju...
iš tiesų ne tokia... nebesusitvarkau visai su fotiku
Ten tikrų tikriausia bordo, o kompe matau pablukusią...
Raštus ėmaiu iš riešinių knygos, o ten kaip tik prie kai kurių riešinių net ir parašyta: "vyriškos".
Bet aš saviškiui tiesiog parodžiau keletą raštų ir liepiau pasirinkti.
rimusia, labai gražūs raštai tame žurnale Ir toj foto, kur armonikierius, jo tikrai labai spalvingos riešinės!
Olaiva, labai grazus rastelis riesiniu, gal gali pasidalint?
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 21, 19:24)
Įmanoma numegzt, bet aš nemegsčiau, nes jeigu labai sutankinsi - tai daug eilių reiks, o jeigu normaliai sumegsi, tai bus retos riešinės...
Aš mėgstu iš Romos geriau skarą megzt Kaip tik 1 matkiuko užtenka
Aš mėgstu iš Romos geriau skarą megzt Kaip tik 1 matkiuko užtenka
Na is kitokiu kaip is romos as nemezgu riesiniu,mezgu is dvieju siuliuku,ir telpa visi karoliukai.Mezgu tampriai ir nesigauna skystos.Nepasakyciau kad greitai issitampo,tik vienas dalykas negerai,kad pastoviai pukelis uzsideda ant riesiniu.
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 11 22, 17:18)
Olaiva, labai grazus rastelis riesiniu, gal gali pasidalint?
aš irgi rezgu mintį paprašyti leidimo bent jau persipiešti
nes tikrai labai labai
QUOTE(Nata* @ 2011 11 22, 21:50)
prasom,i sveikata persipieskit radau ji kazkada internete , tai is nuotraukos ir susideliojau
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 22, 01:01)
grazi bordo spalva o vyras nesios taip karoliuotas? nes as saviskiui irgi noreciau nunarplioti,net kokius karoliukus,koki rasteli...lygiai megzt be karoliuku butu neidomu...bet kas tokio vyrisko tiktu,tai neisivaizduoju...
Kadangi prakalbot apie vyrus, tai saviškiui su žuvele numezgiau, kaip žvejys, manau tiks (tik kažin ar nešios )
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 23, 09:09)
prasom,i sveikata persipieskit radau ji kazkada internete , tai is nuotraukos ir susideliojau
ačiū
turiu klausimuką: raštas tik vieną kartą kartojasi ant riešinės?.. nes nepanašu, kad dar tilptų. Ar šonuose tada po pusę raštelio dar sutalpinate?
QUOTE(Nata* @ 2011 11 23, 12:26)
ačiū
turiu klausimuką: raštas tik vieną kartą kartojasi ant riešinės?.. nes nepanašu, kad dar tilptų. Ar šonuose tada po pusę raštelio dar sutalpinate?
anksciau 2 kartus ji kartodavau,o dabar tik viena karta,paciam priekyje ismezgu snaige
Merginos, gal galite pasidalinti info, kur perkate guterman biserį
QUOTE(*Radvileee @ 2011 11 23, 16:00)
Merginos, gal galite pasidalinti info, kur perkate guterman biserį
Jei skaitytumėt temą nors du lapus atgal, rastumėt
Aš siunčiausi iš Sidabro namų, nes natūroja mano mieste nėra
Pasirodau su savo antrąja pora (nuotrauka prastoka, saulė jau visą savaitę nešviečia ):
Plotis 10 cm, iki 16 cm riešui. Merino vilna (100%, 50 g - 200 m), Gutermann 11/0 karoliukai.
Plotis 10 cm, iki 16 cm riešui. Merino vilna (100%, 50 g - 200 m), Gutermann 11/0 karoliukai.