Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(aaagnex @ 2011 11 21, 08:29)
aš turiu nusižiūrėjus vietą, kur tie dėžutėj karoliukai kainuoja 7,7Lt ax.gif Tik nuėjus susimėčiau kuriuos pirkt - 9/0 ar 11/0 g.gif Vieni atrodo labai maži, o kiti gal kiek didoki? g.gif

Aš naudoju 11/0 ir man labai jie patinka.
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 21, 10:24)
O gal čia tie nauji karoliukai iš sidabro namų? Gal todėl kokybės nėra? Nes visur juk Gutermann kainuoja 10 lt - 12 g, o sidabro namuose 6 lt - 15 g ?

Na ne, čia dar iš Hoberos. Bet tik pilki tokie blogi
Atsakyti
Saulėlydi, fainučiai drugeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 20, 18:53)
ir 200 m ir 340 m per stori,jei tai 100 gr metrazas.
baltika is vieno pats tas,kitos ir is plonesniu mezga wink.gif

Bet jeigu is labai plonu megzti tai ar 60 eiluciu rasto uztenka?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
norėjau pasiteirauti, ar jūs siūlus irgi siunčiatės iš kažkur, ar gyvai perkate, nes pirmąsias riešines nusimezgiau jau pernai, tačiau siūlus pirkau ne Lietuvoj, nelabai žinojau, kokie tinkamiausi, tad pirkau labai labai ploną vilną juodos spalvos.
Tai jau koks vargas buvo ją "narplioti" doh.gif .

Tiesa, virbalų ploniausių irgi nepavyko gauti, tad mezginys išėjo gana laisvas, nors nešioti jas labai miela.

Tačiau šiems metams "pasiruošiau" jau geriau - Vilniuje Pylimo gatvėje nusipirkau rekomenduotą latvišką vilną ir ėmiausi vyriškos riešinės. Tai jos ilgis gavosi bene dvigubas, palyginus su pernykštėmis doh.gif . Nors ktia vertus - labai greitai (palyginti) numezgiau.

Ir jau šiemet turiu virbaliukus 1,25 dydžio, tačiau vis tiek nėrinys laisvokas...
Na, žodžiu prisiguodžiau, bet norėčiau gauti patarimą apie siūlus ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 11 21, 13:48)
Na, žodžiu prisiguodžiau, bet norėčiau gauti patarimą apie siūlus  ax.gif  ax.gif

Siūliukai turėtų būti 50 g - 175-200 m.
Atsakyti
siaip as mezgu is baltikos. 50 gr-250m.

4u.gif
saulelydi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 11 21, 16:41)
siaip as mezgu is baltikos. 50 gr-250m.

4u.gif
saulelydi labai labai wub.gif

Ir aš iš Baltikos drinks_cheers.gif

Ačiū. Man tai nelabai cool.gif , natūroj daug geriau. Visad būna geriau kai išsitempia raštas ant rankos. Bet ir užsakovė patenkinta. Tai ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 21 lapkričio 2011 - 16:16
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 21, 15:06)
Siūliukai turėtų būti 50 g - 175-200 m.

ačiū už atsakymą, bet kas keisčiausia, turiu tų matkiukų prisipirkusi, bet jie visiškai be etikečių, kiek pamenu, sakė, kad latviški, labai tinka riešinėms cool.gif

Ir dar klausimukas - kaip gražiai nufotografuoti juodas riešines? Nu kol kas niekaip nepavyko...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 11 21, 16:18)
Ir dar klausimukas - kaip gražiai nufotografuoti juodas riešines? Nu kol kas niekaip nepavyko...

reikia gero apšvietimo, neblogo fotografo ir fotoaparato mirksiukas.gif Kiek aš fotografavau - pasigirt kokybe negalėčiau cool.gif
Atsakyti
Sveikos

O "Roma" vilnelė tinka riešinėm? Ne per plona? Turiu vieną matkiuką, tai nesugalvoju ką iš jo gamint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2011 11 21, 19:21)
O "Roma" vilnelė tinka riešinėm? Ne per plona? Turiu vieną matkiuką, tai nesugalvoju ką iš jo gamint doh.gif  biggrin.gif

Įmanoma numegzt, bet aš nemegsčiau, nes jeigu labai sutankinsi - tai daug eilių reiks, o jeigu normaliai sumegsi, tai bus retos riešinės...

Aš mėgstu iš Romos geriau skarą megzt 4u.gif Kaip tik 1 matkiuko užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 21 lapkričio 2011 - 19:27