Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(*Radvileee @ 2011 11 14, 11:42)
Gražios ir raštelis toks nematytas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2011 11 14, 11:51)
Labai grzazios  bigsmile.gif  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif

O rašteliai - galvos skausmas doh.gif
Savo megztų beveik nekartoju.
Pilkom ribojo karoliukų skaičius. Teko dėlioti kuklų raštą 420-iai karoliukų.
Atsakyti
QUOTE(emilija0123 @ 2011 11 13, 18:57)
Sveikos, padekit prasau, is kokiu siulu mezgate riesines? aciu labai 4u.gif

Mezgu iš GRIGNASCO knits, FLAVIA siūliukų (Merino vilna 100 %, 50 g, 200 m). Pigiausius aptikau internetinėje parduotuvėje www.namufeja.lt, parduotuvėje juos perku po 11 lt.

QUOTE(kietute @ 2011 11 13, 21:58)
sveikos,
grožiuosi riešinėmis temoje jau kuris laikas. ir skaitau visokias gudrybes. pagaliau prisiruošiau imti jautį už ragų. tiksliau - įsigijau Baltica siūlų. bet susidūriau su problema, kad nnelabai randu plonų virbalų. 2 nr per stori bus, ane?  blush2.gif  o kur užmatėte plonesnių?  ax.gif

www.namufeja.lt yra 1,25 storio. Manau tinkami, nors kokius pati naudoju tiksliai žinau, nes sesutė man juos paskolinus, tokie plonyčiai plonyčiai smile.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 14, 07:28)
Labas rytas, dar porą naujų

Labai gražus pilkųjų raštelis, aš kažką panašaus jau pasiruošus senokai mezgimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 11, 09:28)
Labas, aš mezgu su Gutterman 2-2,5mm. Šiandien tikiuosi naujos siuntos iš kitos parduotuvės.
Pakomentuosiu

Šiandien gavau šituos

http://www.sidabrona...ategory=BISERIS (Gutermann)/Biseris-2-mm

Manau, puikiai tiks riešinėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 14, 09:28)
Labas rytas, dar porą naujų

JAU RUDOS KOKIOS GRAZIOS wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, Vilniuje plonų virbalų riešinėms "Mezgimo zonoje" galima rasti (www.mezgimozona.lt). Aš ten ir vilną įvairią riešinėms perku.
Atsakyti
Pagaliau pagaliau ateinu ir aš pasirodyti su savo pirmosiomis riešinėmis smile.gif
user posted image
Plotis 11 cm, iki 16 cm riešui. Merino vilna (100%, 50 g - 200 m), Gutermann 11/0 karoliukai.
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 11 17, 11:15)
Pagaliau pagaliau ateinu ir aš pasirodyti su savo pirmosiomis riešinėmis smile.gif
Plotis 11 cm, iki 16 cm riešui. Merino vilna (100%, 50 g - 200 m), Gutermann 11/0 karoliukai.

Kaip grazu bigsmile.gif Ir dar pirmosios bigsmile.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš 4u.gif
user posted image

Noriu pagirt VaidaDim riešines wub.gif

Saulėlydžio kaip visada super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 17, 13:06)
Pasirodau ir aš 4u.gif

Noriu pagirt VaidaDim riešines wub.gif

Saulėlydžio kaip visada super wub.gif

Grazu wub.gif
Atsakyti
VaidaDim lb grazios ir dailios 4u.gif kaip jum taip graziai gula biseriukas?nu pas mane kazkaip kitaip g.gif gal ne taip mezgu g.gif
Atsakyti
Visgi man rodos kad Guterman biseris yra lygesnis ir apvalesnis, nei tarkim preciosa g.gif Nu man kažkaip dažnai pasitaiko, kad nors ir karoliukas palyginus mažas, bet skylutė didoka pagal siūlo storį doh.gif ir karoliukas vis nori griūt į vieną pusę ax.gif Nu arba nemoku megzt doh.gif Bet kai mezgiau trispalves, tai iš trijų spalvų 2 griuvo o viena ne - tai manau, kad visgi karoliukų čia bėda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 lapkričio 2011 - 12:59