Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Isivaizduojat,isijungiau Tv kadacia neperseniausiai, o ten DUOKIM GARO laida rode ir kaip tik apie riesiniu mezgima rode. Bet ten ju tokiu graziu ir tiek daug moterys primezgusios. Nepagalvokit kad as kokia duokim garo ziuretoja, paprasciausiai per kanalus su pultu ejau ir sustojau paziureti ka ir kaip ten mezga tos moterytes. Eina sau kiek ten reikalu tuos karoliukus susiverti visus. As galvojau kad cia mezgi ir po viena uzveri iskarto, o pasirodo nifiga netaip. Pagarba merginoms uz tokia kantrybe pasiruosiant dar tik daryti darbeli. Reikes ir man kada prisiruosti pabandyti kokias vienas nusimegzti. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 13, 15:13)
Isivaizduojat,isijungiau Tv kadacia neperseniausiai, o ten DUOKIM GARO laida rode ir kaip tik apie riesiniu mezgima rode. Bet ten ju tokiu graziu ir tiek daug moterys primezgusios. Nepagalvokit kad as kokia duokim garo ziuretoja, paprasciausiai per kanalus su pultu ejau ir sustojau paziureti ka ir kaip ten mezga tos moterytes. Eina sau kiek ten reikalu tuos karoliukus susiverti visus. As galvojau kad cia mezgi ir po viena uzveri iskarto, o pasirodo nifiga netaip. Pagarba merginoms uz tokia kantrybe pasiruosiant dar tik daryti darbeli. Reikes ir man kada prisiruosti pabandyti kokias vienas nusimegzti. Sekmes

o ka,gedinga ziureti tokia laida? g.gif daznai penktadieniais kaip fonas eina,ypac jei per kitus kanalus rodo senus atsibodusius filmus
riesines ir as maciau
is merino vilnos mezga sake,tik idomu is kokios tiksliau,nes labai spalvos grazios buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 13, 16:19)
o ka,gedinga ziureti tokia laida? g.gif daznai penktadieniais kaip fonas eina,ypac jei per kitus kanalus rodo senus atsibodusius filmus
riesines ir as maciau
is merino vilnos mezga sake,tik idomu is kokios tiksliau,nes labai spalvos grazios buvo wub.gif

Na man 28 metai, tai kazkaip tas DUokim GAro ne mano laiku muzika. Nenoriu nieko izeisti. As jau geriau ka kita paziuresiu blush2.gif Na as irgi girdejau kad labai plonu virbalu reikia..ir sakau rimtai nustebau, nes tokiu groziu ten uzmaciau kad OHOHOHO bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 13 lapkričio 2011 - 15:25
Sveikos, padekit prasau, is kokiu siulu mezgate riesines? aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Mano tulpės ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 11 13, 21:32)
Mano tulpės ax.gif

Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija0123 @ 2011 11 13, 19:57)
Sveikos, padekit prasau, is kokiu siulu mezgate riesines? aciu labai 4u.gif

Aš mezgu iš rusiškų Troicko gamybos siūlų Deluxe (100% merinosų vilna, 50g-200m). užmeskit akį ir bent į pirmus 5 temos puslapius, ten buvo apie siūlus kalbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

grožiuosi riešinėmis temoje jau kuris laikas. ir skaitau visokias gudrybes. pagaliau prisiruošiau imti jautį už ragų. tiksliau - įsigijau Baltica siūlų. bet susidūriau su problema, kad nnelabai randu plonų virbalų. 2 nr per stori bus, ane? blush2.gif o kur užmatėte plonesnių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kietute: 13 lapkričio 2011 - 22:59
QUOTE(kietute @ 2011 11 13, 23:58)
sveikos,

grožiuosi riešinėmis temoje jau kuris laikas. ir skaitau visokias gudrybes. pagaliau prisiruošiau imti jautį už ragų. tiksliau - įsigijau Baltica siūlų. bet susidūriau su problema, kad nnelabai randu plonų virbalų. 2 nr per stori bus, ane?  blush2.gif  o kur užmatėte plonesnių?  ax.gif

as mezgu su ''prym'' firmos. 1,25 mirksiukas.gif kokybiski virbalai-verti savo kainos..as mezgu kietai-''atlaiko spaudima'' ir nesilanksto man jie biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas, dar porą naujų

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 14, 09:28)

Gražios ir raštelis toks nematytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 14, 09:28)

Labai grzazios bigsmile.gif thumbup.gif