Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Gražios riešinės 4u.gif

Smagu ir pažiūrėt, ir megzt biggrin.gif

mažos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2011 11 08, 18:36)
Pirmame puslapyje paveikslėlis yra, kaip tai padaryti  mirksiukas.gif  pristumi karoliuką, o tada išmezgi akį. Ir taip kas antrą eilę arba pagal raštą.

Ačiū. 4u.gif Reiks bandyt greitu metu...
Atsakyti
Sakykit, o kelinto nr karoliukus naudojat su Avantgarde siūlais? Neapsisprendžiu tarp Preciosa karoliukų 10 ir 11 nr niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(bolike @ 2011 11 07, 16:45)

Na va, pagaliau prisiruošiau nufotografuoti ir parodyti savąsias. Ačiū Ugneliukei

thumbup.gif Ner už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2011 11 09, 17:47)
Sakykit, o kelinto nr karoliukus naudojat su Avantgarde siūlais? Neapsisprendžiu tarp Preciosa karoliukų 10 ir 11 nr niekaip  g.gif

Devinto nr.
Atsakyti
Sakykit, merginos, o kaip jus tuos karoliukus susiveriat? Nu vakar vargau vargau... bet nei puses nesuveriau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 11 10, 15:54)
Sakykit, merginos, o kaip jus tuos karoliukus susiveriat? Nu vakar vargau vargau... bet nei puses nesuveriau... 4u.gif

Pilnai pritariu, prisipirkau karoliuku, vis pirkdama galvoju kad jau tiks, o pradedu verti ir nelenda per ta mano pasirinkta siula. Dabar siulus galvoju pirkt kitus doh.gif
Atsakyti
man padejo si medziaga
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 11 10, 16:32)

Aciu nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
mezgant su karoliukais ,o nebandėt toj pusėj kur pirštai, raštuką pradėt sakykim penktoj akutėj. g.gif nes ilga riešinė pas mane,ir taip pasiraukšlėjo ties riešu,nes norisi ,kad nykščio,, šaknį,,šildytų g.gif
Atsakyti
Labas, darbštuolės smile.gif Esu naujokė riešinių mezgime, bet vienas jau baiginėju, gan neblogai pasisekė... Turiu aš tokį va klausimėlį. Parduotuvėje pirkau Gutermano karoliukus su žymėjimu 11/0. Dabar internete nusižiūrėjau taip pat Gutermano karoliukus, tačiau jų ten yra 2, 2,5 mm ir didesnių... Su 11/0 tai riešinės tikrai super atrodo, o jei užsisakysiu 2 mm dydžio tuos Gutermanus, ar neprašausiu? Nebus per dideli?
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif

Ristina, gražios, neatrodo mažos 4u.gif
Atsakyti