Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Ateinu ir čia pagirt. Saulėlydi labai labai gražios riešinės wub.gif Nu tavo visada labai gražios būna wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mezgejeles 4u.gif labai labai mieli jusu darbeliai wub.gif
o as su tokiu klausimu ax.gif sakykit o tas riesines turbut reikia is plonu siuliuku megzt, ir kokio storio jus virbalus naudojate??? na as del to klausiu, kad pas mane daug karoliuku, bet ju skylutes labai jau mazos ( as apie biseri kalbu) ar riesinem naudojate kitokius didesnius karoliukus???? blush2.gif nei kart nebandziau megzt, tai jau atleiskit uz durnus klausimus....
labai labai dekinga busiu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Evelinukass, visi turi savo patirties.
Aš mezgu iš Baltikos (50gr-250m) ir 1,25 numerio ADDI virbaliukais.
Biserį veriu kaip įdėjau pirmam puslapy, bet dabar dovanų gavau tokį prietaisą , kuris palengvina vėrimą. Nufotkinsiu parodyt.

Agne, dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 26 rugsėjo 2011 - 08:03
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 26, 09:02)
Evelinukass, visi turi savo patirties.
Aš mezgu iš Baltikos (50gr-250m) ir 1,25 numerio ADDI virbaliukais.
Biserį veriu kaip įdėjau pirmam puslapy, bet dabar dovanų gavau tokį prietaisą , kuris palengvina vėrimą. Nufotkinsiu parodyt.
Agne, dėkui  mirksiukas.gif

saulelydi didelis tau aciu uz atsaktma!!!! 4u.gif ir laukiam prietaisiuko nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 09 26, 09:19)
saulelydi didelis tau aciu uz atsaktma!!!!  4u.gif  ir laukiam prietaisiuko nuotraukytes  mirksiukas.gif

Radau internete kažką panašaus

user posted image

Prisiveri karoliukų ant tos plonos vielutės, paskui perkiši mezgimo siūlą per kilputę, nubrauki karoliukus ant siūli, ištrauki siūlą ir vėl veri. Na terlionės irgi užtenka.
Atsakyti
Sveikos, vis gundausi nusimegzti riesines:) o kiek sliulu mazdaug reikia? O mezgama su dviem kamuoliukais? ant vieno karoliukai o kitas vienas siulas?
Atsakyti
saulelydi,nuostabios pilkutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 09 27, 07:12)
Sveikos, vis gundausi nusimegzti riesines:) o kiek sliulu mazdaug reikia? O mezgama su dviem kamuoliukais? ant vieno karoliukai o kitas vienas siulas?

doh.gif Labas, na kodėl tingit pažiūrėti bent puslapį atgal ? doh.gif doh.gif

Aš vienai porai riešinių sunaudoju apie 120 metrų siūlų BALTIKA (50gr -250m)
Karoliukai veriami ant to siūlo, kuriuo mezgama.
Čia jau trečia tema ir viskas išdiskutuota doh.gif
Paskaityk pirmoj temoj
http://www.supermama...;#entry32897484

Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 27, 07:44)
saulelydi,nuostabios pilkutes wub.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Štai maniškės. biggrin.gif

user posted image

---
Mano rankų darbai
Atsakyti
QUOTE(Ulma @ 2011 09 27, 14:51)
Štai maniškės.  biggrin.gif 

---
Mano rankų darbai

thumbup.gif wub.gif Man patinka tokios subtilios 4u.gif Įlindau į tavo albumą ir dar kartą sakau, kad tavo riešinės savitos ir originalios. Turi savo braižą mirksiukas.gif
Koks čia siūliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 27 rugsėjo 2011 - 14:10
Ar tiktų riešonėms Teksrenos vilna? 100 g - 30 metrų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 27, 16:01)
Ar tiktų riešonėms Teksrenos vilna? 100 g - 30 metrų  unsure.gif

teksrenos vilna kiek atsimenu, tai 100g/300m, o ne 30... g.gif

Visų pirma ji kanda, o jeigu su karoliukais nori megzt riešines, tai per stora, o jeigu nebijai kandimo ir nori kokias pyniuotas tarkim megzt - tada tinka cool.gif

o jeigu tikrai kažkokia yra teksrenos vilna kur 100g-30m, tai tada netinka tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 rugsėjo 2011 - 15:07