Ateinu ir čia pagirt. Saulėlydi labai labai gražios riešinės Nu tavo visada labai gražios būna
sveikutes mezgejeles labai labai mieli jusu darbeliai
o as su tokiu klausimu sakykit o tas riesines turbut reikia is plonu siuliuku megzt, ir kokio storio jus virbalus naudojate??? na as del to klausiu, kad pas mane daug karoliuku, bet ju skylutes labai jau mazos ( as apie biseri kalbu) ar riesinem naudojate kitokius didesnius karoliukus???? nei kart nebandziau megzt, tai jau atleiskit uz durnus klausimus....
labai labai dekinga busiu uz atsakyma
o as su tokiu klausimu sakykit o tas riesines turbut reikia is plonu siuliuku megzt, ir kokio storio jus virbalus naudojate??? na as del to klausiu, kad pas mane daug karoliuku, bet ju skylutes labai jau mazos ( as apie biseri kalbu) ar riesinem naudojate kitokius didesnius karoliukus???? nei kart nebandziau megzt, tai jau atleiskit uz durnus klausimus....
labai labai dekinga busiu uz atsakyma
Evelinukass, visi turi savo patirties.
Aš mezgu iš Baltikos (50gr-250m) ir 1,25 numerio ADDI virbaliukais.
Biserį veriu kaip įdėjau pirmam puslapy, bet dabar dovanų gavau tokį prietaisą , kuris palengvina vėrimą. Nufotkinsiu parodyt.
Agne, dėkui
Biserį veriu kaip įdėjau pirmam puslapy, bet dabar dovanų gavau tokį prietaisą , kuris palengvina vėrimą. Nufotkinsiu parodyt.
Agne, dėkui
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 26, 09:02)
Evelinukass, visi turi savo patirties.
Agne, dėkui
Agne, dėkui
saulelydi didelis tau aciu uz atsaktma!!!! ir laukiam prietaisiuko nuotraukytes
QUOTE(evelinukass @ 2011 09 26, 09:19)
Radau internete kažką panašaus
Prisiveri karoliukų ant tos plonos vielutės, paskui perkiši mezgimo siūlą per kilputę, nubrauki karoliukus ant siūli, ištrauki siūlą ir vėl veri. Na terlionės irgi užtenka.
Sveikos, vis gundausi nusimegzti riesines:) o kiek sliulu mazdaug reikia? O mezgama su dviem kamuoliukais? ant vieno karoliukai o kitas vienas siulas?
saulelydi,nuostabios pilkutes
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 09 27, 07:12)
Sveikos, vis gundausi nusimegzti riesines:) o kiek sliulu mazdaug reikia? O mezgama su dviem kamuoliukais? ant vieno karoliukai o kitas vienas siulas?
Labas, na kodėl tingit pažiūrėti bent puslapį atgal ?
Aš vienai porai riešinių sunaudoju apie 120 metrų siūlų BALTIKA (50gr -250m)
Karoliukai veriami ant to siūlo, kuriuo mezgama.
Čia jau trečia tema ir viskas išdiskutuota
Paskaityk pirmoj temoj
http://www.supermama...;#entry32897484
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 27, 07:44)
saulelydi,nuostabios pilkutes
Ačiukas
QUOTE(Ulma @ 2011 09 27, 14:51)
Man patinka tokios subtilios Įlindau į tavo albumą ir dar kartą sakau, kad tavo riešinės savitos ir originalios. Turi savo braižą
Koks čia siūliukas?
Ar tiktų riešonėms Teksrenos vilna? 100 g - 30 metrų
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 27, 16:01)
Ar tiktų riešonėms Teksrenos vilna? 100 g - 30 metrų
teksrenos vilna kiek atsimenu, tai 100g/300m, o ne 30...
Visų pirma ji kanda, o jeigu su karoliukais nori megzt riešines, tai per stora, o jeigu nebijai kandimo ir nori kokias pyniuotas tarkim megzt - tada tinka
o jeigu tikrai kažkokia yra teksrenos vilna kur 100g-30m, tai tada netinka tikrai