Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Lincikas @ 2011 11 07, 21:16)
Aš užduosiu kvailoką klausimą... o kas nors matė Baltika siūlų kur nors ne internetu pirkti Kaune, nes kiek žiūriu, tik internetu matau.
O šiaip žaviuosi jumis, nes riešinės nuostabios...

Aš ne Kaune, bet yra pirkti ir mūsų siūlinėj. Gal OLAIVA užsuks, pasakys kur Kaune yra.

AČIŪ 4u.gif
Prieš šventes toks poreikis doh.gif Tai pati dovanom mezgu, tai užsisako kolegės. Viena per kitą susižino. Paskutinis terminas - kitų metų balandžiui cool.gif
Atsakyti
Kaune esu mačius bazėj po 6Lt lyg ir. Spalvų buvo nedaug 4u.gif Kelintam sandėlyj - nepasakysiu 4u.gif

Man pigiau išeina siųstis iš auksarankės, jei aišku ne 1 vnt reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 11 07, 20:16)
Aš užduosiu kvailoką klausimą... o kas nors matė Baltika siūlų kur nors ne internetu pirkti Kaune, nes kiek žiūriu, tik internetu matau.

bazej tikrai yra wink.gif bet po 6 ir po 7 lt...vis tiek neperku vieno matkiuko,tai zinokit susitaupo ir ant kelio biggrin.gif ir i namus dar pristato bigsmile.gif ir po 4.9 lt.bet jei niekad gyvai nematet spalvu,neciupinot siuliuko,tai idomu ir gyvai ji apziureti,kad paskui zinot,ka perki virtualiai.cia ne reklama biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos, užsikrėčiau ir aš riešinių "liga" biggrin.gif . Megzti vienas malonumas, bet gražiai susiūti riešinių nepavyksta. Gal kažką ne taip darau g.gif ? Karoliukus pradedu įmezginėti jau pirmoje eilėje. Riešinės mezgimą baigiu eile be karoliukų, akių nenuleidžiu ir pradedu ją susiūti tuo pačiu siūlu. Bet ar taip ir turi atrodyti siūlė?? Ir ar labai matosi, kad raštas ne visiškai "sueina"?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2011 11 08, 11:56)
Sveikos, merginos, užsikrėčiau ir aš riešinių "liga"  biggrin.gif . Megzti vienas malonumas, bet gražiai susiūti riešinių nepavyksta. Gal kažką ne taip darau  g.gif ? Karoliukus pradedu įmezginėti jau pirmoje eilėje. Riešinės mezgimą baigiu eile be karoliukų, akių nenuleidžiu ir pradedu ją susiūti tuo pačiu siūlu. Bet ar taip ir turi atrodyti siūlė?? Ir ar labai matosi, kad raštas ne visiškai "sueina"?

user posted image

Labas,
Aš taip pat karoliukus pradedu įmezginėti jau pirmoje eilėje arba pagal raštą. Užbaigiu riešinę ir tik tada susiuvu. Raštą, kad sueitų reikia labai kruopščiai suderinti.

Siūlė Tavo yra labai normali mirksiukas.gif o tobulumui ribų nėra biggrin.gif viskas yra gerai 4u.gif
Atsakyti
Gal kartais kuri turite video pamokėlę, kaip įmegzti karoliukus? Arba gal galėtumėt paaiškinti, kaip tai padaryti? Nelabai suprantu, o norėtųsi pabandyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 11 07, 14:36)
Pirmas bandymas spalvotais karoliukais ax.gif

Ačiū merginos 4u.gif , darbelio tikrai yra, teko kelis kartus persiskaičiuoti, ir vistiek persiskaičiavau ir siūlą nutraukt turėjau doh.gif doh.gif

Alexandra83- kad man visai normaliai siūlė atrodo, viskas gerai g.gif , aš tai baigdama nuleidžiu akis, o poto susiuvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 08 lapkričio 2011 - 14:21
Ačiū, merginos. Gal eilinį kartą per daug prie savęs kabinėjuosi biggrin.gif tik su šviesiu siūlu dar vistiek bijočiau megzti..

QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 11 08, 13:10)
Gal kartais kuri turite video pamokėlę, kaip įmegzti karoliukus? Arba gal galėtumėt paaiškinti, kaip tai padaryti? Nelabai suprantu, o norėtųsi pabandyti... blush2.gif

Pirmame puslapyje paveikslėlis yra, kaip tai padaryti mirksiukas.gif pristumi karoliuką, o tada išmezgi akį. Ir taip kas antrą eilę arba pagal raštą.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2011 11 08, 17:36)
Gal eilinį kartą per daug prie savęs kabinėjuosi  biggrin.gif  tik su šviesiu siūlu dar vistiek bijočiau megzti..

Yra būdas susiųti taip, kad siūlės praktiškai nebus. Čia parodyta kai sujungti. Aš visada taip darau. O kad mezginio pradžioje turėčiau atviras akis, riešines megzti pradedu nuo pagalbinio siūlo, kai susiuvu, jį nuardau. Ir viskas, siūlės kaip ir nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 08, 08:42)
Kaune esu mačius bazėj po 6Lt lyg ir. Spalvų buvo nedaug 4u.gif Kelintam sandėlyj - nepasakysiu 4u.gif

Man pigiau išeina siųstis iš auksarankės, jei aišku ne 1 vnt reikia rolleyes.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 11 08, 10:33)
bazej tikrai yra wink.gif bet po 6 ir po 7 lt...vis tiek neperku vieno matkiuko,tai zinokit susitaupo ir ant kelio biggrin.gif ir i namus dar pristato bigsmile.gif ir po 4.9 lt.bet jei niekad gyvai nematet spalvu,neciupinot siuliuko,tai idomu ir gyvai ji apziureti,kad paskui zinot,ka perki virtualiai.cia ne reklama biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Tai va, kad nemačius siūlo, kažkaip bijau siųstis, nes net nežinau spalvų ryškumo. Noriu ryškios rožinės ir tos, kur Saulėlydis naudojo... Jaučiu, kad gal reiks surizikuoti ir užsisakyti. Tik aš supratau, kad į paštą atsiunčia, o ne į namus atneša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 11 08, 19:39)
Tik aš supratau, kad į paštą atsiunčia, o ne į namus atneša  ax.gif

nuo pašto ir paštininkės priklauso man rodos ax.gif nes man, tai į namus atneša rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirodau su paprastutėm, kuklutėm riešinėm...siūliukas pilkas ir karoliukai pilki 4u.gif
user posted image
Atsakyti