Saulėlydi - jau labai labai gražios riešinytės mergaitėms manoji tik pamatė ir iškart pareiškė, va tokios spalvos noriu... gal gali pasakyti kokie čia siūlai ir spalvos koduką, nes jau renkasi spalvą ji seniai
Ačiū
Tamsiai rudos riešinės
nuostabios ir nei vienos klaidelės nesimato
Saulelydi su katukais riesines nerealios!
QUOTE(Lincikas @ 2011 11 06, 18:44)
Saulėlydi - jau labai labai gražios riešinytės mergaitėms manoji tik pamatė ir iškart pareiškė, va tokios spalvos noriu... gal gali pasakyti kokie čia siūlai ir spalvos koduką, nes jau renkasi spalvą ji seniai
Ačiū
Ačiū
AČIŪ
Čia BALTIKA siūlai. Spalvos kodo nepasakysiu, bet ten spalvų pasirinkimas nedidelis, tai manau, kad šita
http://www.auksarank...altica-736.html
Papildyta:
QUOTE(pumpocka @ 2011 11 06, 21:01)
Saulelydi su katukais riesines nerealios!
Ačiū, ačiū
Radvileee dailu
QUOTE(mime @ 2011 11 07, 14:36)
Pirmas bandymas spalvotais karoliukais
Pavykęs bandymas. Juk čia yra ką veikti kol susiveri
QUOTE(mime @ 2011 11 07, 14:36)
Pirmas bandymas spalvotais karoliukais
Įdomios riešinės
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2011 10 28, 15:17)
Gražiai ir įdomiai
Na va, pagaliau prisiruošiau nufotografuoti ir parodyti savąsias. Ačiū Ugneliukei už nykščio mezgimo pamokėles, kol nepradėjau pati megzti nykščio, net iš video nelabai supratau kaip ten kas Na tik mano stulpeliai skirtingų pločių, būtent taip užmanius buvau Beje nykštį mezgiau krašte ir paskui siuvau, nes kai pamačiau, kaip reikia megzti jį, buvau jau numezgusi daugiau nei po pusę abiejų riešinių (mezgiau abi kartu, kad būtų vienodos ), tai negi nuardysi Ir man prireikė daugiau eilučių nykščiui, nei Ugneliuikei, gal todėl, kad "kietai" mezgu, tai teko per kelis kartus paplušėt, kol pavyko taip kaip noriu, kad būtų. Rezultatu esu patenkinta
įdomios,ir šiltos bus
radvilee, labai įdomūs ornamentai iš neto ar literatūros kokios
QUOTE(siaudukes @ 2011 11 07, 19:50)
įdomios,ir šiltos bus
Ačiū, ornamentas iš neto
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 07, 08:15)
Čia BALTIKA siūlai. Spalvos kodo nepasakysiu, bet ten spalvų pasirinkimas nedidelis, tai manau, kad šita
Aš užduosiu kvailoką klausimą... o kas nors matė Baltika siūlų kur nors ne internetu pirkti Kaune, nes kiek žiūriu, tik internetu matau.
O šiaip žaviuosi jumis, nes riešinės nuostabios...
bolike, labai idomios riešinės
mime, gražu, o jau taip suverti karoliukus tai yra ką veikti
*Radvileee, bet jau darbo kruopštumas Rankos auksinės... taip tolygiai megzti, neįsivaizduoju, man taip nesigauna