Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Saulėlydi - jau labai labai gražios riešinytės mergaitėms wub.gif manoji tik pamatė ir iškart pareiškė, va tokios spalvos noriu... 4u.gif gal gali pasakyti kokie čia siūlai ir spalvos koduką, nes jau renkasi spalvą ji seniai blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tamsiai rudos riešinės
user posted image
Atsakyti
nuostabios wub.gif ir nei vienos klaidelės nesimato 4u.gif
Atsakyti
Saulelydi su katukais riesines nerealios! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 11 06, 18:44)
Saulėlydi - jau labai labai gražios riešinytės mergaitėms wub.gif manoji tik pamatė ir iškart pareiškė, va tokios spalvos noriu...  4u.gif  gal gali pasakyti kokie čia siūlai ir spalvos koduką, nes jau renkasi spalvą ji seniai  blush2.gif
Ačiū  4u.gif

AČIŪ

Čia BALTIKA siūlai. Spalvos kodo nepasakysiu, bet ten spalvų pasirinkimas nedidelis, tai manau, kad šita
http://www.auksarank...altica-736.html
Papildyta:
QUOTE(pumpocka @ 2011 11 06, 21:01)
Saulelydi su katukais riesines nerealios!  wub.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif

Radvileee dailu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 07 lapkričio 2011 - 08:16
Pirmas bandymas spalvotais karoliukais ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 11 07, 14:36)

Pavykęs bandymas. Juk čia yra ką veikti kol susiveri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 11 07, 14:36)

Įdomios riešinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2011 10 28, 15:17)

Gražiai ir įdomiai thumbup.gif

Na va, pagaliau prisiruošiau nufotografuoti ir parodyti savąsias. Ačiū Ugneliukei už nykščio mezgimo pamokėles, kol nepradėjau pati megzti nykščio, net iš video nelabai supratau kaip ten kas blush2.gif Na tik mano stulpeliai skirtingų pločių, būtent taip užmanius buvau ax.gif Beje nykštį mezgiau krašte ir paskui siuvau, nes kai pamačiau, kaip reikia megzti jį, buvau jau numezgusi daugiau nei po pusę abiejų riešinių (mezgiau abi kartu, kad būtų vienodos blush2.gif ), tai negi nuardysi doh.gif rolleyes.gif Ir man prireikė daugiau eilučių nykščiui, nei Ugneliuikei, gal todėl, kad "kietai" mezgu, tai teko per kelis kartus paplušėt, kol pavyko taip kaip noriu, kad būtų. Rezultatu esu patenkinta blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
įdomios,ir šiltos bus bigsmile.gif

radvilee, labai įdomūs ornamentai bigsmile.gif iš neto ar literatūros kokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 11 07, 19:50)
įdomios,ir šiltos bus bigsmile.gif
radvilee, labai įdomūs ornamentai bigsmile.gif iš neto ar literatūros kokios ax.gif

Ačiū, ornamentas iš neto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 11 07, 08:15)
Čia BALTIKA siūlai. Spalvos kodo nepasakysiu, bet ten spalvų pasirinkimas nedidelis, tai manau, kad šita

Aš užduosiu kvailoką klausimą... o kas nors matė Baltika siūlų kur nors ne internetu pirkti Kaune, nes kiek žiūriu, tik internetu matau.
O šiaip žaviuosi jumis, nes riešinės nuostabios...

bolike, labai idomios riešinės 4u.gif
mime, gražu, o jau taip suverti karoliukus tai yra ką veikti 4u.gif
*Radvileee, bet jau darbo kruopštumas thumbup.gif Rankos auksinės... taip tolygiai megzti, neįsivaizduoju, man taip nesigauna blush2.gif
Atsakyti