Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

saulėlydi * Nuostabios rugiagėlės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
RUGIAGELES nuostabios wub.gif ...

ir aciu visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
saulėlydis* labai gražu
Atsakyti
Sveikos, riešinių mezgėjėlės 4u.gif Pagelbėkit, iki šiol mezgiau su toho biseriu, bet paprastų matinių baltų neberandu pirkti. Gal kas kokių taškų žino, kur tokių yra?
Ačiū iš anksto, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Aha, radau, kad porą psl atgal kažkas čia rekomendavo Preciosa biserį kaip kokybišką. Reiks bandyti, matyt g.gif Istorija mano tokia - pirmą sykį pabandžiau pataupyti ir čekiško biserio nusipirkti, ir tokį nemažą kiekį - galvojau Kalėdoms dovanoms būsiu apsirūpinusi.. Bet net plika akimi matosi, kokie nevienodi, suverti juos būtų Pelenės vargai doh.gif
Na ir pasirodysiu, kad ne vien tik tuščiai pliurpčiau smile.gif
Šios buvo pirmosios:
user posted image

O čia riešinės su šiokia tokia istorija - prisipirkau siūlų pagal vienos pardavėjos rekomendaciją, idealiai tinkamų riešinėms smile.gif siūlas be galo plonas, bet pritaikius karoliukus, gavosi labai dailios vaikiškos riešinės - toks miniatiūrinis variantas, nemažinant nei akių nei eilių skaičiaus, dydis - 6,5 cm pločio ir 9cm ilgio:

user posted image
Atsakyti
saulėgrąža,tas antrąsias,vaikiškas,tai atimčiau.SAU biggrin.gif labai grazu man dvispalves... ir rasteli dvispalvems kazkodel tik toki isivaizduoju wub.gif reik ir man tokiu...i eile jau seniai irasytos biggrin.gif

saulelydi,kokios rugiageles bigsmile.gif kaip snaiges ziemos sezonui wub.gif as esu mezgusi spalvotas rugiageles su kotukais,bet abejas poras padovanojau cool.gif

tikli,tie gintariniai karoliukai tai pasakiski wub.gif sitos irgi man labai tiktu bigsmile.gif kavok pries man atvaziuojant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 28 spalio 2011 - 16:32
Rodausi...
user posted image
Atsakyti
saulėgrąža, neblogai padirbėjai. Ir labai matosi, kad fotoaparatas geras mirksiukas.gif

Aš kolkas dvispalvėmis nesigundau. Bet va kelių spalvų karoliukai vilioja. Tik doh.gif
Atsakyti
Juodos su grafito spalvos karoliukai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man rugiagelės nuostabios... 4u.gif
O šiaip visos labai gražios wink.gif norisi visokių turėti ir kasdien vis kitas dėtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 10 31, 14:10)
norisi visokių turėti ir kasdien vis kitas dėtis wink.gif

as ir per diena tris poras skirtingu mielai pakeisciau biggrin.gif dievinu riesines wub.gif ir gaila,kad vasara ju neiseina nesioti.is lino man schmoll.gif
Atsakyti
jau seniai varvinu seilę bežiūrėdama į jūsų grožius wub.gif
prisipirkau siūlš,adatų,karoliukų.....
pirmiausia siūlą vėriau (nesakysiu kiek laiko, doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
du kartus sulaužiau adatą doh.gif
ne visi karoliukai telpa praverti verysad.gif
bet aš kantri cool.gif
kokybiški karoliukai ,,preciosa,, supratau bestudijuodama temą,(mano ,,colibry,,
)
o kaip dėl siūlų g.gif
Atsakyti