saulėlydi * Nuostabios rugiagėlės
RUGIAGELES nuostabios ...
ir aciu visoms uz pagyras
ir aciu visoms uz pagyras
saulėlydis* labai gražu
Sveikos, riešinių mezgėjėlės Pagelbėkit, iki šiol mezgiau su toho biseriu, bet paprastų matinių baltų neberandu pirkti. Gal kas kokių taškų žino, kur tokių yra?
Ačiū iš anksto, jei kas atsakys
Ačiū iš anksto, jei kas atsakys
Aha, radau, kad porą psl atgal kažkas čia rekomendavo Preciosa biserį kaip kokybišką. Reiks bandyti, matyt Istorija mano tokia - pirmą sykį pabandžiau pataupyti ir čekiško biserio nusipirkti, ir tokį nemažą kiekį - galvojau Kalėdoms dovanoms būsiu apsirūpinusi.. Bet net plika akimi matosi, kokie nevienodi, suverti juos būtų Pelenės vargai
Na ir pasirodysiu, kad ne vien tik tuščiai pliurpčiau
Šios buvo pirmosios:
O čia riešinės su šiokia tokia istorija - prisipirkau siūlų pagal vienos pardavėjos rekomendaciją, idealiai tinkamų riešinėms siūlas be galo plonas, bet pritaikius karoliukus, gavosi labai dailios vaikiškos riešinės - toks miniatiūrinis variantas, nemažinant nei akių nei eilių skaičiaus, dydis - 6,5 cm pločio ir 9cm ilgio:
Na ir pasirodysiu, kad ne vien tik tuščiai pliurpčiau
Šios buvo pirmosios:
O čia riešinės su šiokia tokia istorija - prisipirkau siūlų pagal vienos pardavėjos rekomendaciją, idealiai tinkamų riešinėms siūlas be galo plonas, bet pritaikius karoliukus, gavosi labai dailios vaikiškos riešinės - toks miniatiūrinis variantas, nemažinant nei akių nei eilių skaičiaus, dydis - 6,5 cm pločio ir 9cm ilgio:
saulėgrąža,tas antrąsias,vaikiškas,tai atimčiau.SAU labai grazu man dvispalves... ir rasteli dvispalvems kazkodel tik toki isivaizduoju reik ir man tokiu...i eile jau seniai irasytos
saulelydi,kokios rugiageles kaip snaiges ziemos sezonui as esu mezgusi spalvotas rugiageles su kotukais,bet abejas poras padovanojau
tikli,tie gintariniai karoliukai tai pasakiski sitos irgi man labai tiktu kavok pries man atvaziuojant
saulelydi,kokios rugiageles kaip snaiges ziemos sezonui as esu mezgusi spalvotas rugiageles su kotukais,bet abejas poras padovanojau
tikli,tie gintariniai karoliukai tai pasakiski sitos irgi man labai tiktu kavok pries man atvaziuojant
saulėgrąža, neblogai padirbėjai. Ir labai matosi, kad fotoaparatas geras
Aš kolkas dvispalvėmis nesigundau. Bet va kelių spalvų karoliukai vilioja. Tik
Aš kolkas dvispalvėmis nesigundau. Bet va kelių spalvų karoliukai vilioja. Tik
Juodos su grafito spalvos karoliukai
Man rugiagelės nuostabios...
O šiaip visos labai gražios norisi visokių turėti ir kasdien vis kitas dėtis
O šiaip visos labai gražios norisi visokių turėti ir kasdien vis kitas dėtis
QUOTE(Lincikas @ 2011 10 31, 14:10)
norisi visokių turėti ir kasdien vis kitas dėtis
as ir per diena tris poras skirtingu mielai pakeisciau dievinu riesines ir gaila,kad vasara ju neiseina nesioti.is lino man
jau seniai varvinu seilę bežiūrėdama į jūsų grožius
prisipirkau siūlš,adatų,karoliukų.....
pirmiausia siūlą vėriau (nesakysiu kiek laiko,
du kartus sulaužiau adatą
ne visi karoliukai telpa praverti
bet aš kantri
kokybiški karoliukai ,,preciosa,, supratau bestudijuodama temą,(mano ,,colibry,,
)
o kaip dėl siūlų
prisipirkau siūlš,adatų,karoliukų.....
pirmiausia siūlą vėriau (nesakysiu kiek laiko,
du kartus sulaužiau adatą
ne visi karoliukai telpa praverti
bet aš kantri
kokybiški karoliukai ,,preciosa,, supratau bestudijuodama temą,(mano ,,colibry,,
)
o kaip dėl siūlų