Sveikos mezgėjėlės.
Į riešines kažkaip, sakyčiau, kreivokai visada žiūrėjau, nes man karoliukai nelabai prie širdies. Bet dabar tenka atsiprašyti
Karoliukų nors ir nepamėgau, bet reikalas yra
Darbe taip šalta, kad rankos visada ledinės, tad užsimaniau riešinių, tik be karoliukų. O mezgusi paskutinį kartą esu prieš 10 metų, tai buvo paprastas šalikas stulpeliais
, o dar seniau, tai buvo mokyklos laikai
Perskaičiau abi senas temas, kituose saituose visko prisižiūrėjau, bet pradžiai norisi ko nors paprasto ir nesudėtingo, reikia iš naujo virbalus prisipratint
QUOTE(UgNeliuke @ 2011 10 14, 16:45)
Pradėjau megzti kažką panašaus, nete radau riešinių nuotraukytę be aprašymo. Na bet galvoj turiu savo viziją. Aš mezgu su dviem virbalais, o po to susiųsiu, UgNeliukės irgi kaip suprantu siųtos (pagal rašto kryptį). Taigi man kilo klausimas, kaip bus su riešinės pločiu, ar nereikėtų kur nors praplatint, juk riešas tai plonesnis už plaštaką, o nesinori, kad per riešą būtų labai laisvos. Mėgstu, kai riešai būna gražiai apgulę. Tad klausimėlis, kaip būtų galima praplatinti ties plaštaka
Ir dar, UgNeliuke, ar nykštus megstas siūlės vietoj palikus skylę (nu tikiuos suprantamai čia paklausiau
)?
Beje, kokios mielos
Radės mėlynai žydros ir
saulemeiles su katinėliais
Ir kitų labai gražios, bet tos vaikiškos tai labai į akį krito