Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(jo-vita7 @ 2011 10 20, 20:19)
Gal schema turi kaukoliku?

Paišiausi pati.

Užsidedi paiešką per google "skull chart" ir renkiesi ax.gif

Saulemeile thumbup.gif
Atsakyti
lb, kokios dydzio perkat biseriuka?ir kokios firmos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 10 21, 14:22)
lb, kokios dydzio perkat biseriuka?ir kokios firmos? 4u.gif

Čekišką "Preciosa" 9 nr.,
Ispanų "Gutermann" 9/0
"KNORR prandell" 2,5 mm.
Ekonomiškiausia pakuotė man - čekiško.
Būtų įdomi ir kitų nuomonė. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2011 10 21, 14:30)
Čekišką "Preciosa" 9 nr.,
Ispanų "Gutermann" 9/0
"KNORR prandell" 2,5 mm.
Ekonomiškiausia pakuotė man - čekiško.
Būtų įdomi ir kitų nuomonė. Ačiū.

aciu uz info,nes norisi kokybisu karoliuku ax.gif i kokiose el.pard.perkate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 21 spalio 2011 - 13:34
QUOTE(liusinda @ 2011 10 21, 15:33)
aciu uz info,nes norisi kokybisu karoliuku ax.gif i kokiose el.pard.perkate?

el parduotuvej yra sioj
http://www.kasiulai....ght-p-4919.html
bet pigiau iseina pirkti Preciosa tai cekiskas biseris 50gr, kainuoja 6 lt. Ir visi labai kokybiski.
Atsakyti
Aš "Preciosa" perku turguj po 6 Lt. Kiekis nemažas. Kaina irgi nesikandžioja. Nors mačiau ir parduotuvėj. Kaina ta pati.
Atsakyti
dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 21, 12:21)
Paišiausi pati.

Užsidedi paiešką per google "skull chart" ir renkiesi ax.gif

Saulemeile thumbup.gif

Aciu 4u.gif Tu mano ikvepeja pabandyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės.
Į riešines kažkaip, sakyčiau, kreivokai visada žiūrėjau, nes man karoliukai nelabai prie širdies. Bet dabar tenka atsiprašyti blush2.gif Karoliukų nors ir nepamėgau, bet reikalas yra biggrin.gif Darbe taip šalta, kad rankos visada ledinės, tad užsimaniau riešinių, tik be karoliukų. O mezgusi paskutinį kartą esu prieš 10 metų, tai buvo paprastas šalikas stulpeliais doh.gif , o dar seniau, tai buvo mokyklos laikai ax.gif

Perskaičiau abi senas temas, kituose saituose visko prisižiūrėjau, bet pradžiai norisi ko nors paprasto ir nesudėtingo, reikia iš naujo virbalus prisipratint rolleyes.gif
QUOTE(UgNeliuke @ 2011 10 14, 16:45)
O čia mano paprastosios:

Pradėjau megzti kažką panašaus, nete radau riešinių nuotraukytę be aprašymo. Na bet galvoj turiu savo viziją. Aš mezgu su dviem virbalais, o po to susiųsiu, UgNeliukės irgi kaip suprantu siųtos (pagal rašto kryptį). Taigi man kilo klausimas, kaip bus su riešinės pločiu, ar nereikėtų kur nors praplatint, juk riešas tai plonesnis už plaštaką, o nesinori, kad per riešą būtų labai laisvos. Mėgstu, kai riešai būna gražiai apgulę. Tad klausimėlis, kaip būtų galima praplatinti ties plaštaka rolleyes.gif 4u.gif
Ir dar, UgNeliuke, ar nykštus megstas siūlės vietoj palikus skylę (nu tikiuos suprantamai čia paklausiau doh.gif blush2.gif )?

Beje, kokios mielos Radės mėlynai žydros ir saulemeiles su katinėliais wub.gif Ir kitų labai gražios, bet tos vaikiškos tai labai į akį krito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolike: 22 spalio 2011 - 09:19
QUOTE(bolike @ 2011 10 22, 10:18)
Pradėjau megzti kažką panašaus, nete radau riešinių nuotraukytę be aprašymo. Na bet galvoj turiu savo viziją.  Aš mezgu su dviem virbalais, o po to susiųsiu, UgNeliukės irgi kaip suprantu siųtos (pagal rašto kryptį). Taigi man kilo klausimas, kaip bus su riešinės pločiu, ar nereikėtų kur nors praplatint, juk riešas tai plonesnis už plaštaką, o nesinori, kad per riešą būtų labai laisvos. Mėgstu, kai riešai būna gražiai apgulę. Tad klausimėlis, kaip būtų galima praplatinti ties plaštaka  rolleyes.gif  4u.gif
Ir dar, UgNeliuke, ar nykštus megstas siūlės vietoj palikus skylę (nu tikiuos suprantamai čia paklausiau  doh.gif  blush2.gif )?

Beje, kokios mielos Radės mėlynai žydros ir  saulemeiles su katinėliais  wub.gif  Ir kitų labai gražios, bet tos vaikiškos tai labai į akį krito  4u.gif

Tų riešinių mezgimą smulkiai aprašiau savo blog'e - http://ugneliukes.blogspot.com/. Net pafilmavau biggrin.gif

Niekur neplatinau ir nesiaurinau ties riešais, nes raštas toks kad pasitempia.
o nykščiui mezgiau kišenėlę sutrumpintomis eilėmis. Sėkmės wink.gif
Atsakyti
user posted image
O mano riešinės netradicinės
Atsakyti
Aš vis žaviuosi jūsų visų darbeliais... tik pati laiko nerandu, o norisi labai ...

QUOTE(saulemeile @ 2011 10 20, 20:54)
Dar dvi mano riesines

Super katinukai 4u.gif

QUOTE(vlasta2 @ 2011 10 22, 11:55)
O mano riešinės netradicinės

Gal ir netradicines, bet labai gražu... thumbup.gif
Atsakyti