Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Laurinciux @ 2011 10 16, 13:44)
sveiki gal galima riesiniu schemute kur "nudziove"viena nare:)
ir siaip klausimuka skur traukti riesiniu rastu?:0
g.gif  blush2.gif

Traukiam iš visur 4u.gif
Patikusius galim persikopijuoti.
Naudoju spalvoto mezgimo raštus ir pan.
Pasirinkimo gausybė, tik nereikia visko norėti gauti ant lėkštutės mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš išbandžiau karoliukų riešines rolleyes.gif pabiručiams nunarpliojau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Radė, labai mielos wub.gif Megzk sau 4u.gif
Atsakyti
Rade-labai jaukios riešinukės wub.gif
Atsakyti
Radė, labai grazios 4u.gif

As norejau paklausti kurios mezgate jau nevienas riesines ar jums visada uztenka 60 ar tai 66 rasto eiliu? As mezgu ir itariu, kad man bus persiauros is 70rasto eiliu. (Cia as mezgu vidutinei moteriskai rankai). Gal as perdaug suspaustai mezgu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 10 16, 22:18)
Radė, labai grazios 4u.gif

As norejau paklausti kurios mezgate jau nevienas riesines ar jums visada uztenka 60 ar tai 66 rasto eiliu? As mezgu ir itariu, kad man bus persiauros is 70rasto eiliu. (Cia as mezgu vidutinei moteriskai rankai). Gal as perdaug suspaustai mezgu? g.gif

Man užtenka. Man maloniau kai ranka sunkiai įsispraudžia ir yra tampriai aptempta. Be to, šiek tiek prasitampo.

Iš kokių siūlų, tai yra koks metražas 100-e gramų mezgi ir kokio numerio virbaliukai?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 17, 08:08)
Man užtenka. Man maloniau kai ranka sunkiai įsispraudžia ir yra tampriai aptempta. Be to, šiek tiek prasitampo.

Iš kokių siūlų, tai yra koks metražas 100-e gramų mezgi ir kokio numerio virbaliukai?

Suprantu, kad jos neturi buti laisvos, mezgu, kad maloniai butu prigludusios prie rankos. blush2.gif

Siulai 50g 200m. Flavia 100%merino vilna, o virbalai 1,25 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 10 17, 09:16)
Suprantu, kad jos neturi buti laisvos, mezgu, kad maloniai butu prigludusios prie rankos.  blush2.gif

Siulai 50g 200m. Flavia 100%merino vilna, o virbalai 1,25  rolleyes.gif

bet cia labai priklauso nuo mezgimo laisvumo. as mezgu laisvai, man gaunasi vidutinei moteriskai rankai 48 rasto eiles viso labo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2011 10 17, 09:56)
bet cia labai priklauso nuo mezgimo laisvumo. as mezgu laisvai, man gaunasi vidutinei moteriskai rankai 48 rasto eiles viso labo  ax.gif

Tai va sakau gal as perdaug suspaustai mezgu g.gif O jei laisviau karoliukai neperslenka i kita puse?
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 10 17, 10:00)
Tai va sakau gal as perdaug suspaustai mezgu g.gif  O jei laisviau karoliukai neperslenka i kita puse?

cia tik bandymu keliu bus aisku smile.gif man - nepersislenka.
Atsakyti
Paprastos riešinės ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ristina, dailios riešinės wub.gif Ir aš ką tik baigiau riešines tokiu raštuku, tik pas mane balti karoliukai ax.gif
Atsakyti