Įkraunama...
Įkraunama...

Pavojus - manų košė

QUOTE(Veja Feja @ 2011 09 22, 13:47)
čia kaip ir dar visai neseniai ,,ištyrė", kad ir karvės pienas vaikam nesveikas, nors ant jo pati užaugau  rolleyes.gif

Kas tyre? smile.gif
Atsakyti
netikiu kad manu kose - pavojinga schmoll.gif , ja valgo ir mano vyresnelis(8m) ir mano maziukas(10men)
Atsakyti
Nu nesąmonė totali, merginos va jau ne viena pasisakė. Išvis rusų pseudo mokslininkai dabar ant bangos, kaip pas mus buvo Nepriklausomybės pradžioj - ekstrasensai ir žiniuoniai lindo kaip grybai po lietaus. Tiesa, yra ir protingų laidų, bet tarp tiek šlamšto aš jau nebeieškau, netikiu.

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 17, 08:16)
Manu kruopos-tai smulkintos kvietines kruopos. Manu kruopose yra gliuteno, kas jo netoleruoja-viduriuoja. Tik tiek. Bet kad kalci is organizmo kad isplautu, neteko girdeti dar.

drinks_cheers.gif

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 17, 13:59)
smile.gif na, padariau, ką maniau esant reikalinga. Vat man irgi netikėta, bet kam ten meluoti?

Kam kam, reitingai, va jau ir sesės lietuvės pliurpia pilna burna. Abejingų neliko, o jei kas neaišku tai Nagijevo laidą gal pamenat? mirksiukas.gif

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 09 22, 16:09)
Kas tyre?  smile.gif

Nu šiai dienai man kol kas logiškiausias straipsnis va čia:
Apie karvės pieną

Kodėl logiška - pirmiausia kad ne iš Rusiškų tinklapių, kur jau anksčiau sakiau kodėl bijau pasitikėt, antra, nėra labai jau skambių bauginančių frazių, o kad pas mus karta iš kartos daugėja alergijų (NR 1 tarp vaikų), tai manau tarybinių laikų įdirbis padarė savo. Ir ne tik alergijų, bet ir autoimuninių ligų, vėžio - aišku jokiu būdu neatmetant įtampos ar užterštumo. Kas dar, Rytų medicina pieno produktus draudžia valgyti sergant gripu/peršalimu ir tt, nes organizmo terpę gadina (čia tiksliai neišsireiškiu nes jau seniai skaičiau). Tai va ir ta košė prie to pačio, apskritai pieniškos košės turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 16, 01:02)
Sveikos mamytės, smile.gif

Turiu Jums visoms pasakyti svarbų dalyką. Tiesiog širdis sako pasidalinti. Šiandien žiūrėjau laidą per kabelinę apie mediciną. Ten pasakė svarbų dalyką apie manų košę . Sakė, kad mažiems vaikams, o ypač iki metukų jokių būdu negalima maitinti manų košės, kadangi košėje esančios medžiagos neleidžia kaulams pasisavinti kalcio ir vitamino D - vaikai suserga kaulų ligomis, jie iškrypsta. Ir rodė nuotraukas vaikų - buvo siaubinga. Ypač pavojingi tie atvejai, kai vaikai buvo maitinami tik manų koše, nebuvo primaitinami kitu maistu.  blink.gif  blink.gif  unsure.gif
Man buvo šokas, kai tai sužinojau. Patys dažnai valgome košę, o šit kaip.
Suaugusiems ji nėra tokia pavojinga mažais kiekiais, o vaikams - žiauriai pavojinga.
Laida vadinasi "Zdorovo zhyt" su Elena Malysheva. Galite rasti nete pažiūrėti laidos įrašą.
Pasakykite kitoms mamoms.  smile.gif Nebūkite abejingi.

As irgi kazkur esu girdejus, kad vaikams manu kose nereomenduojama..as saviskiui niekada jos ir neduodu..
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2011 09 22, 19:47)

Nu šiai dienai man kol kas logiškiausias straipsnis va čia:
Apie karvės pieną

Kodėl logiška - pirmiausia kad ne iš Rusiškų tinklapių, kur jau anksčiau sakiau kodėl bijau pasitikėt, antra, nėra labai jau skambių bauginančių frazių, o kad pas mus karta iš kartos daugėja alergijų (NR 1 tarp vaikų), tai manau tarybinių laikų įdirbis padarė savo. Ir ne tik alergijų, bet ir autoimuninių ligų, vėžio - aišku jokiu būdu neatmetant įtampos ar užterštumo. Kas dar, Rytų medicina pieno produktus draudžia valgyti sergant gripu/peršalimu ir tt, nes organizmo terpę gadina (čia tiksliai neišsireiškiu nes jau seniai skaičiau). Tai va ir ta košė prie to pačio, apskritai pieniškos košės turbūt  g.gif

Skaiciau visa knyga, kuria remiantis parasytas straipsnis. Verta demesio. smile.gif

Sakoma, kad pieno produktai rugstina organizma ir gamina gleives.
Atsakyti
na, as uz kuo ivairesni maista , tad jei karta ar du i metus gaus manu kruopu , nieko baisaus , svarbu nepiktnaudziaut .
Atsakyti
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2011 09 28, 13:07)
na, as uz kuo ivairesni maista , tad jei karta ar du i metus gaus manu kruopu , nieko baisaus , svarbu nepiktnaudziaut .

Būtent drinks_cheers.gif žmogus gi visaėdis padaras.
Atsakyti
o mes labai megom manu kose ir visa laik viskas buvo tvarkoi , prisigalvoja kozkokiu nesamoniu ......
Atsakyti
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2011 09 28, 14:07)
na, as uz kuo ivairesni maista , tad jei karta ar du i metus gaus manu kruopu , nieko baisaus , svarbu nepiktnaudziaut .

thumbup.gif
Atsakyti
Temos pavadinima reiktu keisti i "atsargiai - nesveikas/nemaistingas/nuodingas maistas". Salia manu koses daug ka galima uzrasyti. O jau kam nesveikas, kam nuodas, tai priklauso nuo kiekvieno mitybos (tarkim zaliavalgis ir neissiblaivantis vakareliu liutas; aisku tai nevaikutis iki 1metu, nors jei viska gauna is mamos per mp, tai ir kudikelis gali but tiek zaliavalgiu, tie vakareliu liutu cool.gif).
Atsakyti
Nu faktas,kad totalus briedas. Manu kose db jau blogiu blogis..Maniskiui svoris blogai augo,sesute paaiskino,nors ir nera manu kose labai vertinga,bet svoriui pades priaugti. Tiesa,poto nebedaviau jos,nes priaugineti pradejo normaliai,bet jei butu reikeje,tikrai buciau maitinus po nedaug smile.gif

Kaip jau keletas mamyciu, kartojuosi: visko po truputi,saikingai,ir nieko neatsitiks.
Atsakyti
nepykite brangiosios, bet ...
kiekvienoje situacijoje reikia kruopščiai įvertinti kas ir kaip, vienu atveju tinka vaisiai, o kitu kenkia, vienu atveju reikia valgyti mėsos, o kitu jau žiūrėk nė kąsnelio.
kažkada, prispirta reikalo, labai domėjausi apie mažakraujyste, tai įvairių straipsnių apie maistą prisiskaičiau (nepykite, bet šiuo metu jų pateikti nebegaliu), ne viename radau, kad manų košės nereikėtų valgyti dėl to, kad ji nėra vertinga organizmui, o tik kalorijų kalnas, ir dar blogai, kad verdama piene, nes gyvulio pienas tebūna gyvuliukui, žmogui jis netinka. žinoma, mes pripratę prie pieno vartojimo ir kitaip neįsivaizduojame, bet juk galime naudoti kitus pieno produktus. mirksiukas.gif bet kad konkrečiai būtų parašytą apie kalcio išplovimą, tai nepamenu.
Atsakyti