Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(jjuratele @ 2011 10 26, 07:12)
Patarkit ar verta pirkt?
http://bendrai.lt/main/?gid=231

Mano plaukuciai,sviesinti ilgi.

pati turi nusspresti, as su salermu ir uz dyka nesidaryciau
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 26, 08:57)
pati turi nusspresti, as su salermu ir uz dyka nesidaryciau

Aciu 4u.gif Nedarysiu,nesu su siuo dalyku susidurus tai klausiu.

Atsakyti
nauja akcija http://www.geraakcij... gal susigundyti g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pries pora menesiu dariausi tiesinima su Qod firma kaune Erikos grozio salone pas meistre Lilija.
Ar esu patenkinta? Laaaabai rolleyes.gif ar daryciausi dar karta? Beabejo biggrin.gif Daznai saves klausiu kodel nesidariau anskciau ir delsiau tiek laiko doh.gif
Aisku plaukai nera idealiai tiesus kaip styga. Bet nepasisiausia, nesiveliantys, blizgantys, lygus, sveikai atrodantys. Nebe atrodau sniego zmogaus moteris biggrin.gif kaip anskciau save vadindavau kada plauku neissitiesindavau.
Tiesintuva naudodavau kas antra diena. Dabar per tuos du menesius tenaudojau gal 5 kartus.
kadangi jau praejo pora menesiu, matosi kad keratinas is plauku iseidineja. Nuo puses plauku po truputi pradejo banguotis. Ties saknim ir po jom dar 10cm idealiai tiesu.
Negaliu atsidziaugti esama plauku bukle, toks vaizdas kad jie niekada nebuvo tooookie sveikai grazus blush2.gif
Visa laika naudoju Qod sampuna ir balzama.
Ketinu darytis tiesinima gruodzio menesi vel rolleyes.gif

Apie meistre. Labai maloni ir silta mergina. Visada patarianti nuosirdziai, paaiskina. Vykau pas ja tartis del tiesinimo pries procedura, apkalbejom ir plauko struktura ir kaina ir procedura pacia bei laika. Kas man ypac patiko. Jaucia plauka.

Zodziu bent jau as esu patenkinta visu 100% rolleyes.gif
Atsakyti
As visgi manau, ka ivertinti priemones geruma ir nauda plaukams reiktu ne tu keliu menesiu po tiesinimo eigoje, o po kokiu puses metu. Tada matosi ar tas tiesinimas nepakenke plaukams
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 10 27, 08:13)
As visgi manau, ka ivertinti priemones geruma ir nauda plaukams reiktu ne tu keliu menesiu po tiesinimo eigoje, o po kokiu puses metu. Tada matosi ar tas tiesinimas nepakenke plaukams

Na bent jau as tai nezadu tiek laukti biggrin.gif darysiuosi vel gruodzio menesi, ir nezinau ar kada gyvenime atsisakysiu sito gerio rolleyes.gif nebent sugalvociau tapti garbane biggrin.gif
Nes siaip mano plaukai sviesinti, pasipute, skirtingu ilgiu(nes buvo laaaaabai daug isslinke vienu metu verysad.gif tai dabar priaugusi visa galva mazu ir vis auga) tai tiesinimas juos visus suguldo i viena, neatrodau kaip ispesiota. O svarbiausia nebenaudoju tiesintuvo, kas tikrai grozio jiem nepriduodavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 10 27, 08:13)

Kokia nesamone...Po puses metu ir labai priziurint plaukus bei niekaip ju nezalojant galiukai gali buti visiskai nutrupeje , nusiure ir reikalauti pakirpimo (puse metu nekirpti yra daug) o stai ties virsugalviu jau bus spryndis atauges nauju svieziu, jokiu tiesinimo nemaciusiu plauku.
Vertinti reiktu po~3men kai nusiplaus keratinas, pamatyti ,kad plaukai vel tokie baisus, kokie buvo pries procedura smile.gif
Atsakyti
Na apie galiuku kirpima as nekalbejau, bet jei jau prakalbom... doh.gif Pries tiesinima mano plaukai buvo ilgi, galiukai minimaliai pakerpami kas kazkiek laiko, todel visa laika graziai atrode, bet issitiesinus juos reikejo kas menesi pakirpti ir po nemazai, nes labai nekokie buvo, tad sumoj plaukai zymiai nutrumpejo
Atsakyti
Na nezinau, as galiukus pasikerpu kas puse metu. Pries tiesinima buvo kirpti balandi tai buvo praeja 4-5 menesiai, dabar jau praeja puse metu ir tikrai net nezadu kirpti dar schmoll.gif nes atsigavo ryskiai jie g.gif o ir siaip sakiau kirpsiu plauku dabar tik balandi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 10 27, 15:02)
Na nezinau, as galiukus pasikerpu kas puse metu. Pries tiesinima buvo kirpti balandi tai buvo praeja 4-5 menesiai, dabar jau praeja puse metu ir tikrai net nezadu kirpti dar schmoll.gif  nes atsigavo ryskiai jie g.gif  o ir siaip sakiau kirpsiu plauku dabar tik balandi biggrin.gif

O kiek uz tiesinima mokejot?
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek rezultatu.As pati susiradau Aluros QOD atstovus,klausinejau visko,ypac apie keratinini plauku tiesinima-man uzkliuvo keletas dalyku,paskui pabandziusi viena is ju prekiu itin giriama,stebuklinga vadinama kauke-nepamaciau jokio nors kiek geresnio rezultato uz mano turimas ir naudojamas priemones-tuomet visiskai nurimau.Veliau mano kolege juos taip pat isikviete,labai susizavejo ju kompanija,nuejo ir i seminara apie plauku tiesinima,nusivede savo drauge,kaip modeli keratininiam tiesinimui,po seminaro man paskambino papasakojo kaip viskas nerealu,kad as be reikalo nepasitikejau,nes rezultatas idealus,plaukai silkiniai ir t.t. bet po keletos dienu,kai susitikome darbe ji man pasake kad jos drauges plaukai po plovimo tapo kaip siaudai,visiskai nudege...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 28 spalio 2011 - 09:08
QUOTE(blue_pixie @ 2011 10 04, 09:11)
Gal kas matėte šią kaukę pirkti Lietuvoje? Buvau kažkada radus kažkokioje el. parduotuvėje, o dabar niekaip nerandu...  doh.gif

va butent si kauke man ispudzio ir nepadare,ji buvo vienoje temoje labai isgirta.Galbut merginoms,kurios yra iprate naudoti visokias maximines priemones ji patiko,bet man visiskai ne schmoll.gif
Atsakyti