Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Radvilė @ 2011 10 07, 12:38)
atkreipk dėmesį kiek kartų (instrukcijoj parašyta) reikia perbraukti su tiesintuvu sruogas, kad netyčia nesumažintų skaičių kirpėja...

nemažai pasisakė merginų, kad perka siberika šampūną riebiems plaukams.  4u.gif

dariausi per akcija braziliska ilgi mano labai plaukai buvo tikrai negailejo ... o brauke net nzn kiek kartu o reik net 10 ?nemanau..turiu QOD SAMPUNA IR KONDICIONIERIU ...BET NUO JO NA NZN BET SAUSA LABAI ODA IR PLEISKANOJA MANO PLAUKAI DAZYTI TODEL NUSIPIRKAU PABANDYTI DAZYTIEMS SIBERIKOS
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2011 10 08, 10:04)
dariausi per akcija braziliska ilgi mano labai plaukai buvo tikrai negailejo ... o brauke net nzn kiek kartu o reik net 10 ?nemanau..turiu QOD SAMPUNA IR KONDICIONIERIU ...BET NUO JO NA NZN BET SAUSA LABAI ODA IR PLEISKANOJA MANO PLAUKAI DAZYTI TODEL NUSIPIRKAU PABANDYTI DAZYTIEMS SIBERIKOS

kokius 10 kartų ? kada aš taip rašiau ? sakiau, kad reikia instrukcijoj pasižiūrėti dėl tų kartų. 4u.gif
spec susiradau instrukciją, kur man tiesino, rašo kad reikia perbraukti 6-7 kartus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 10 08, 12:32)
kokius 10 kartų ? kada aš taip rašiau ? sakiau, kad reikia instrukcijoj pasižiūrėti dėl tų kartų.  4u.gif
spec susiradau instrukciją, kur man tiesino, rašo kad reikia perbraukti 6-7 kartus  4u.gif

aisku smile.gif nes brauke kazkur 6kartus daugiausia ir tai tik galus tiek ax.gif
Atsakyti
Gal kuri tiesinosi su COCOCHOCO Brazilian Keratin priemone Kaune?
Atsakyti
Gal zinote kaip baigesi istorija vienai nariai, kuriai nudegino ir sugadino ilgus grazius plaukus atliekant ilgalaiki plauku tiesinima? Tai vyko gal pries kokius pora menesiu, nebeatseku zinuciu g.gif
Atsakyti
Parašykite prašau tos, kurios jau darė tiesinimą Klaipėdoje

pas ką ir kiek kainavo ir ar patenkintos. PLEASE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2011 10 11, 16:43)
Gal kuri tiesinosi su COCOCHOCO Brazilian Keratin priemone Kaune?

as 2 karta jau neiciau su coco schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 15, 11:27)
as 2 karta jau neiciau su coco schmoll.gif

o kodel? kas ne taip?
Atsakyti
Sveikos merginos,
o kaip poveikis natūraliems plaukams, ar toks pats kaip dažytiems? g.gif Buvau susigundžius, bet perskaičiau kad natūraliems jis kurkas mažesnis, tai ir pabijojau. Taip pat kažkuri rašė kad ypač sausiems net nesimato jokio poveikio, tai kaip nuspresti ar plaukai ne per sausi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodukeee: 15 spalio 2011 - 20:56
QUOTE(Elijana @ 2011 10 15, 14:17)
o kodel? kas ne taip?

o kodel iskart kazkas ne taip? biggrin.gif viskas yra gerai, bet qod poveikis labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Na mergaitės apsisprendžiau ir aš su tiesinimu. Už dviejų savaičių eisiu su Encanto priemonėmis tiesintis smile.gif
Tikiuosi bus viskas gerai. Mano plaukai gana ilgi, bet nesigarbanoja, o tiesiog banguojasi, arba kai drėgnas oras, tai tokie kaip sliekai, negražūs. Labai nervindavo, kadaise net norėjau cheminį tiesinimą pasidaryti, bet kadangi dažau plaukus, atkalbėjo kirpėja smile.gif
Tai labai džiaugiuosi, kad atsirado kitokia galimybė ilgesniam laikui išsitiesinti.
Po procedūros būtinai parašysiu atsiliepimus wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patarkit ar verta pirkt?
http://bendrai.lt/main/?gid=231

Mano plaukuciai,sviesinti ilgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjuratele: 26 spalio 2011 - 07:12