QUOTE(4puse @ 2011 10 02, 12:17)
Patalpinau skundą į skundai.lt puslapį, kad kitos neapsigautų, o kitur kreiptis, ko gero, bergzdžias reikalas, nes tai nėra įteisinta, negavau jokio čekio, nieko... Tikrai pasitikėjau, nes pinigai gana nemaži, ne pigiai mokėjau, todėl buvau beveik užtikrinta, kad viskas bus gerai, tačiau dabar jaučiuosi itin liūdnai ir tai neiškrenta iš galvos...
oi, kaip nefaina
QUOTE(blue_pixie @ 2011 10 03, 12:08)
Praėjo jau virš savaitės po tiesinimo, tai įspūdžiai tokie:
išsiplovus galvą plaukai liko švelnūs
plaukai vos vos bando banguotis
plaukai purūs, bet ne pasipūtę (buvo ši problema prieš tiesinimą)
norint idealaus tiesumo reikia pereit truputuką su žnyplėm
plaukai kažkaip greičiau džiūsta, toks jausmas, kad vanduo į juos visai neįsigeria
jei palikti natūraliai džiūti būtų per banguoti, reikia feno ir šepečio
visumoj patenkinta, rezultatas kaip ir tikėjausi, žiūrėsiu kaip toliau bus, jei plaukas nesuges, tada tikrai kartosiu
svarbu, kad patenkinta
ir aš jau galiu pasisakyti. praėjo mėnuo laiko. dariausi su encanto. pagal nuotraukas
http://www.encanto.lt/nuotraukos/ tai tikrai nėra tokio stulbinančio rezultato. Man atrodo, kad tose nuotraukose dar su tiesinimo žnyplėm patiesinta
šiaip, irgi plaukai švelnūs, labai patinka juos liesti
rytais pereinu su tiesinimo žnyplėm. vos vos.
jeigu būni susirišus su gumute plaukus, tai po to visada lieka gumutės žymė.
kelios sruogos bando banguotis.
išbandžiau ir siberika šampūną, ir God, - plaukai tokie patys po plovimo, skirtumo nematau. kondicionierų vartoju abiejų firmų kiekvieną kartą. kaitalioju.
Visumoj irgi patenkinta. Dar liko porai kartų priemonės, tai tikrai darysiuos.
P.S. viena mergaitė darbe yra išsitiesinus, tai pastoviai atrodo, kaip ką tik iš kirpyklos. Reikės paklausti prie progos, su kokia priemone tiesinosi..
dabar jau laikas šaknis padažyti. draugė kirpėja žadėjo padėti nusipirkti dažus
labai tikiuosi, kad nesusigarbanuos po dažymo