Viskas suprantama, kad kiekviena procedura is vienos puses gera is kitos puses kenksminga. Ar plauku dazymas yra sveika plaukui? Ar cheminis sukavimas naudingas plaukui? Ar visi siuolaikiniai sampunai ri kt.priemones yra jau tokios naturalios? Tikrai, kad ne.
As kazkaip neesu kategoriska tokiems dalykams, mes net gi kvepuojame kasdienini ora, kuris sukelia vezines lasteles, tai manau nereikia jau cia taip ziauriai i tai reguoti ir isdelioti tik blogasias proceduros puses.
As tik issakiau savo nuomone
Tai kad mergaites negirdi kas yra sakoma,jos girdi tik tai ka nori girdeti-paskui buna labai pasipiktinusios,skundziasi,kad jas apgavo,o ir ne visos meistres zino apie keliama pavoju ne tik savo,bet ir aplinkiniu sveikatai.Asmeniskai mane labai erzina tas marketingo triukas,kai is visos kad ir pacios prasciausios sudeties isrenka viena gera produkta,ir nesvarbu koks jo kiekis yra,bet etiketeje jis yra uzrasomas didziausiomis raidemis ir pabreziamas,o apie visa likusi slamsta graziai nutylima.Sakysite kad visur taip,pasiziurekime ka valgome ir t.t.?As pradejau ziureti ir ka valgau,ir ka ant veido tepu ir ka plaukams naudoju,o papildomai kiekviena diena kvepuoti kancarogeniniais garais as visiskai nenoriu.Jums,kaip klientems,tai tera procedura,kuria pasidarysite tik retkarciais,man kaip meistrei-reiketu tai daryti kiekviena diena!Todel negaliu buti nekategoriska.
P.S. visi suprantame,kad dazymas,cheminis yra kenksmingi,bet kodel apie si tiesinima yra kalbama taip lyg tai butu didziausias geris plaukams?Kodel yra nutylima 'tamsioji' puse?
P.S. visi suprantame,kad dazymas,cheminis yra kenksmingi,bet kodel apie si tiesinima yra kalbama taip lyg tai butu didziausias geris plaukams?Kodel yra nutylima 'tamsioji' puse?
QUOTE(vejunai @ 2012 10 02, 18:32)
visi sampunai ir visos priemones tikrai kokybiskos, be sulfatu, drusku ir t.t. bet to po sios proceduros buvo pasirode po nepilnos savaites pleiskanos, kuriu as gyvenime neesu turejusi, tikriausiai galvos odai netiko naudojama priemone tiesinimui.
Na zodziu, nusivyliau ir tiek.... daugiau to nekartosiu.
Na zodziu, nusivyliau ir tiek.... daugiau to nekartosiu.
ne pleiskanos man ir taip buvo, ten kažkaip kai pasidomėjau pasirodo kirpėja per arti šaknų pritepė keratino, tai gal kai nuauginėja byra žodžiu, nežinau bet bėda tame.
šampūnus aš naudojau visokius visokiausius, nes man pastebėjau vistiek neišsiplauna ir po plovimo reikia padirbėti su džiovintuvu.
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 09, 11:00)
Gal kuri žinote kiek ml keratino reikia ilgiems plaukams?
50ml pakanka?ar reikia daugiau?
jei dažysiu plaukus dažais be amoniako, tai dažyti prieš tiesinimą keratinu?galima tą pačią dieną?
50ml pakanka?ar reikia daugiau?
jei dažysiu plaukus dažais be amoniako, tai dažyti prieš tiesinimą keratinu?galima tą pačią dieną?
rekomenduojama dažyti dvi savaites prieš arba dvi po
QUOTE(Agnikiii @ 2012 10 09, 12:38)
rekomenduojama dažyti dvi savaites prieš arba dvi po
gal žinote kodėl?
yuri salono psl rašo,kd galima prieš kad ir tą pačią dieną,vieną radau kaip jūs sakote, kiti irgi kad prieš, bet nenurodo,kiek laiko
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 09, 12:40)
gal žinote kodėl?
yuri salono psl rašo,kd galima prieš kad ir tą pačią dieną,vieną radau kaip jūs sakote, kiti irgi kad prieš, bet nenurodo,kiek laiko
tikrai nežinau kodėl, turite klausti kitų merginų. arba pasitikslinkit su kokia konkrečiai priemone darysit ir tada ieškokit info
kas daretes su bio lisse? as tika pasidariau, nezinau po kiek laiko galima galva plaut jau?
QUOTE(linuxox @ 2012 10 02, 20:22)
Ech tokios didelės ir dar pasakom tikite Pasistengsiu trumpai:
Sveiko ar keratininio tiesinimo net ir negali būti.
Keratinas niekaip nekeičia plauko struktūros
Norint ištiesinti plauką reikia pakeisti jo struktūra,dažniausiai formaldehido (arba kitokio aldehido),labai stipraus kacarogeno (medžiaga sukeliantį vėžį) dėka
Kai kuriose JAV valstijose ši procedūra yra uždrausta,ne tik dėl to kad kenkia plaukams,bet kad leistinos formalino normos yra viršinamos ne du kart,ne triskart.
Nesuprantu meistrų kurie šitaip rizikuoja savo,ir aplinkinių, sveikata dėl nelabai aiškaus rezultatao,nes pati mačiau kaip kartais plaukai neatlaiko tos chemijos ir nutrupa.Pagalvokite ar tikrai norite nuodytis,ir rizikuoti netekti savo plaukų,tik tam kad jie būtų tiesesni?
Sveiko ar keratininio tiesinimo net ir negali būti.
Keratinas niekaip nekeičia plauko struktūros
Norint ištiesinti plauką reikia pakeisti jo struktūra,dažniausiai formaldehido (arba kitokio aldehido),labai stipraus kacarogeno (medžiaga sukeliantį vėžį) dėka
Kai kuriose JAV valstijose ši procedūra yra uždrausta,ne tik dėl to kad kenkia plaukams,bet kad leistinos formalino normos yra viršinamos ne du kart,ne triskart.
Nesuprantu meistrų kurie šitaip rizikuoja savo,ir aplinkinių, sveikata dėl nelabai aiškaus rezultatao,nes pati mačiau kaip kartais plaukai neatlaiko tos chemijos ir nutrupa.Pagalvokite ar tikrai norite nuodytis,ir rizikuoti netekti savo plaukų,tik tam kad jie būtų tiesesni?
Tai ką patartumėte mano atveju? O situacija tokia, kad negaliu vaikščioti sa savo natūraliais plaukais nieko jiems nedariusi. Nuo mažens kai kurios spruogos pas mane netvarkingai užsisukusios (nors šiaip garbanota nesu). T.y. plaukai kažkiek banguojasi, bet netvarkingai. Tai, nieko nedariusi jiems, atrodau kvailai. Vos sulaukusi pilnametystės kiekvienais metais darydavausi cheminį, kuris man puikiai tiko ir buvo puiki išeitis. Bet jau po tiekos metų man ir tas cmeminis atsibodo, norisi tiesių plaukų, tad dabar vargstu kiekvieną rytą tiesinu su įkaitintu tiesintuvu, kuris irgi tikriausiai kenkia plaukams. Tai ką patartumėte man daryti?
Merginos gal kuri daretes ilgalaiko chemini tiesinima Gatineu salone? kokie pliusai minusai? renkuoji tarp ju ir tarp alfaparh kuri buvau pasidariusi pries 3 metus...