Noriu perspėti merginas, kurios nori išsitiesinti plaukus keratinu ir vis dar neranda, kur KAUNE. Ieškojau ir domėjausi apie tai labai ilgai, kol galiausiai radau panelę, turinčią pažymėjimą ir, neva, mokančią profesionaliai atlikti šią paslaugą. Iki tos dienos, kol susitikau su ja, nuolat bendravome trumposiomis žinutėmis, ji tikino, kad plaukai bus tiesūs 6mėnesius, nebeslinks, kad kalba nuoširdžiai ir visos klientės ja pasitiki. Niekada nebuvau naivi, tačiau po tiesinimo pasijutau kaip niekada klaikiai apgauta. Tiesinimas su GLOBAL keratinu skiriasi tuo, kad yra natūralesnis produktas nei ENCANTO, todėl ir kaina didesnė. "Kirpėja" teigė, kad ENCANTO gali sugadinti plaukus, o GLOBAL tik juos atgaivins ir ištiesins.
Gintarė(gyvenanti Ukmergės g.), bet dirbanti ir salone, man ištiesino plaukus už 410Lt, siūlė pirkti šampūną, bet atsisakiau. Plaukai pradėjo banguotis tą pačią dieną, o po pirmo plovimo jie tapo tokie, kokie buvo iki tiesinimo. Pasirodžiau jai, nes buvau šokiruota, kad išmečiau pinigus į balą, tačiau ji pasiūlė perdaryt procedūrą jau už 50 Lt ir tuomet ragino išsitiesint su ENCANTO, nors prieš tai kalbėjo kaip tai kenksminga... Žinant, kad tokie tiesinimai vis tiek kenkia plaukams, paprašiau grąžint pinigus.
Gintarė Grebliauskienė dingo, neatrašė į žinutes, neatsiliepė į skambučius. Galiausiai, po keleto dienų, paskambinau iš kito numerio, ji pasakė, kad neturi, ką man pasakyti ir pinigų negrąžins, buvo nemaloni, nuolat juokėsi ir kaltino mane, kad nenusipirkau šampūno. Apgailėtinas elgesys ir dar labiau apgailėtinas žmogus, kad plėšia pinigus ir neprisiima už tai atsakomybės ir net nesugebėjo atsiprašyt. Žinoma, tai gana nemaži pinigai, tačiau aš nuo to nenuskursiu, o jai, tikiuosi, už tai kažkada vis tiek klius. Bent jūs, būkite budrios!