Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

keeliuu temule, nes ziauriai noriu atsiliepimu apie bio lisse! bigsmile.gif
Atsakyti
rekomenduokit kokia panele kaune, kuri daro tiesinima, priemones atsinesciau pati bio lisse, cia imetu nuotrauka su instrukcijom kas kaip darosi.

http://www.part.lt/p...2fc0a3ef358.jpg
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 09 11, 09:20)
kur Jus tiesinotes jei nepaslaptis ir kiek kainavo?

Tiesinau Vilniuje salone "Anabella" pas Aną.
Mano plaukai trumpi - kirpti kare stiliumi. Tai man kainavo - 150 Lt

Susižinojau ir priemones. Pasirodo man darė su Rusk firmos keratinu. Kiek žinau tas ir kitas priemones (šampūnus, kaukes ir kt.) jie užsisako iš Sugiharos.
Atsakyti
Isbandziau encanto priemone, bet nepasakyciau, kad esu 100 proc. patenkinta. Aisku, man pagrinde reikejo atsatyti plauko struktura, o ne istiesinti pati plauka, pasirodo kirpeja apgavo, nes anot jos, su encanto ir istiesina ir gydo, bet po 1men supratau, kad buvau apgauta, ir pacio plauko strukturos tikrai neatsatysiu. Plauko galiukai ziauriai nusausejo, issiplovus galva, jie atrodo sveiki ir grazus, bet vakare arba kita ryta galiukai pasisiausia. Na zodziu nelabai patenkinta likau, nors suteike kirpeja garantija, reiketu tikriausiai nueiti ir pasirodyti, koki darba ji atliko....
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2012 10 01, 18:44)
Isbandziau encanto priemone, bet nepasakyciau, kad esu 100 proc. patenkinta. Aisku, man pagrinde reikejo atsatyti plauko struktura, o ne istiesinti pati plauka, pasirodo kirpeja apgavo, nes anot jos, su encanto ir istiesina ir gydo, bet po 1men supratau, kad buvau apgauta, ir pacio plauko strukturos tikrai neatsatysiu. Plauko galiukai ziauriai nusausejo, issiplovus galva, jie atrodo sveiki ir grazus, bet vakare arba kita ryta galiukai pasisiausia. Na zodziu nelabai patenkinta likau, nors suteike kirpeja garantija, reiketu tikriausiai nueiti ir pasirodyti, koki darba ji atliko....

keista, nes po Encanto mano plaukai buvo atsigavę g.gif tik daugiau vėliau pradėjo rodytis pasekmės
Atsakyti
Mergaitės, gal kas bandė tiesintis su Encanto Vilniuje pas merginas namuose? Mačiau keletą skelbimų, bet nežinau kuri geriau tiesina, gal kas turi nuomonių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 10 02, 08:10)
tik daugiau vėliau pradėjo rodytis pasekmės

kokios?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 02, 10:05)

išsausėję galiukai, plaukų šiaušimasis palei kaktą (na kur būna neilgi ataugę, tai va matyt juos užkepino man labai). ir šiaip neišsiplauna keratinas, plaukai ne garbanoti bet pasipūtę, pasišiaušę
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 10 02, 14:11)
išsausėję galiukai, plaukų šiaušimasis palei kaktą (na kur būna neilgi ataugę, tai va matyt juos užkepino man labai). ir šiaip neišsiplauna keratinas, plaukai ne garbanoti bet pasipūtę, pasišiaušę

tai vat tokios pat man pasekmes po 1 menesio. galiukai isauseje, bet jie pirma diena isplovus galva nesijaucia labai sausi, tik vakare arba kita ryta kai plauni galva, tai atrodo dratiniai galiukai, vadinami"gyvaplaukiai" smile.gif ir pas mane i virsu sukile smile.gif Vadinasi teks nueiti atgal pas kirpeja, nes tiesa pasakius permokejau as jei ziauriai, kai pasigilinau i kainas siuo metu tiesinimu.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2012 10 02, 15:45)
tai vat tokios pat man pasekmes po 1 menesio. galiukai isauseje, bet jie pirma diena isplovus galva nesijaucia labai sausi, tik vakare arba kita ryta kai plauni galva, tai atrodo dratiniai galiukai, vadinami"gyvaplaukiai" smile.gif ir pas mane i virsu sukile smile.gif Vadinasi teks nueiti atgal pas kirpeja, nes tiesa pasakius permokejau as jei ziauriai, kai pasigilinau i kainas siuo metu tiesinimu.

o kokiais šampūnais galvą plaunat?
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 10 02, 17:49)
o kokiais šampūnais galvą plaunat?

visi sampunai ir visos priemones tikrai kokybiskos, be sulfatu, drusku ir t.t. bet to po sios proceduros buvo pasirode po nepilnos savaites pleiskanos, kuriu as gyvenime neesu turejusi, tikriausiai galvos odai netiko naudojama priemone tiesinimui.
Na zodziu, nusivyliau ir tiek.... daugiau to nekartosiu.
Atsakyti
Ech tokios didelės ir dar pasakom tikite unsure.gif Pasistengsiu trumpai:
Sveiko ar keratininio tiesinimo net ir negali būti.
Keratinas niekaip nekeičia plauko struktūros
Norint ištiesinti plauką reikia pakeisti jo struktūra,dažniausiai formaldehido (arba kitokio aldehido),labai stipraus kacarogeno (medžiaga sukeliantį vėžį) dėka
Kai kuriose JAV valstijose ši procedūra yra uždrausta,ne tik dėl to kad kenkia plaukams,bet kad leistinos formalino normos yra viršinamos ne du kart,ne triskart.
Nesuprantu meistrų kurie šitaip rizikuoja savo,ir aplinkinių, sveikata dėl nelabai aiškaus rezultatao,nes pati mačiau kaip kartais plaukai neatlaiko tos chemijos ir nutrupa.Pagalvokite ar tikrai norite nuodytis,ir rizikuoti netekti savo plaukų,tik tam kad jie būtų tiesesni?
Atsakyti