Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 19, 21:20)
Turbut si pardaveja julia37_ai, as pas ja irgi nusiziurejau, bet mastau gold ar max imti biggrin.gif Gold siaip "prabangesnis" yra, daugiau gydanciu dalykiuku turi biggrin.gif bet kazin kaip tiesumas  g.gif

jie abu,kiek pamenu be formaldehidų ir dar kažkokios "blogos" medžiagos, tai tikriausiai kaip encanto ar kiti su daugiau chemijos taip neištiesins.

kai išsitiesinau su qod,man labiausiai patiko,kad plaukai labai sveikai atrodė (ne tik dėl to,kad tiesūs, bet ir pats plaukas kažkoks kitoks,minkštas pasidarė).

pamenu,kad tą pačią ar kitą dieną, vienoj kavinėj sulaukiau komplimento iš vieno nepažįstamo vyriškio,kad nuosabiai atrodau,tai matyt dėl to su qod tokia nostalgija laugh.gif laugh.gif

man tiesiog labai patiko kaip pats plaukas atrodė,toks sveikas, nepalyginsi su cocochoco schmoll.gif

ačiū už pardavėjos nick'ą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 12, 15:00)
As is Siauliu, niekuo negaliu padet  ax.gif

O kur Šiauliuose darėtės tiesinimą? Jūsų plaukai ilgi? Jei ne paslaptis kiek viskas kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 08 20, 23:09)
O kur Šiauliuose darėtės tiesinimą? Jūsų plaukai ilgi? Jei ne paslaptis kiek viskas kainavo?  ax.gif

Nepamenu tikslios kainos, kazkur apie 200. Dariausi pas viena mergina, Asta, namuose. Tikrai labai gerai tiesina ji, bet ji jau nebedirba su Encanto, tik su Cocochoco, kiek zinau turi sertifikata su siom priemonem dirbti blush2.gif Plaukai mano ciut zemiau peciu
Atsakyti
Sveikos, prieš 1,5 mėn. man ištiesino plaukus keratinu - tai kol kas visiškai tiesūs, apart prie šaknų, kur jau yra ataugusių plaukų. Bet bėda ta, kad man jau nusibodo tokie visai tiesūs plaukai, o ypač nervina kirpčiai, kurie išlieka tiesūs kaip stagarai, net kai bandau juos fenu pariest, plius, plaukai be proto elektrinasi doh.gif

Gal kuri numanot, kaip juos greičiau atstatyt į pradinę būklę - gal plaut šampūnais su druskom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 09 01, 20:41)
Sveikos, prieš 1,5 mėn. man ištiesino plaukus keratinu - tai kol kas visiškai tiesūs, apart prie šaknų, kur jau yra ataugusių plaukų. Bet bėda ta, kad man jau nusibodo tokie visai tiesūs plaukai, o ypač nervina kirpčiai, kurie išlieka tiesūs kaip stagarai, net kai bandau juos fenu pariest, plius, plaukai be proto elektrinasi  doh.gif

Gal kuri numanot, kaip juos greičiau atstatyt į pradinę būklę - gal plaut šampūnais su druskom?  smile.gif

Manau, kad dažnesnis plovimas tikrai padėtų, bet nežinau, ar tos druskos gerai plaukui... O su kuo jums tiesino?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 09 03, 11:34)
O su kuo jums tiesino?

Žinau tik, kad su keratinu, bet man nė minties nebuvo, kad tų keratininių tiesinimų būna įvairiausių. ax.gif Tik pamenu, jog kirpėja sakė, kad daugelis maišo tiesinimą keratinu su brazilišku tiesinimu (pati mačiau internete reklamą "braziliškas tiesinimas keratinu"), nes braziliškas - tai nėra keratininis, o skirtumas yra toks, kad keratinas po kelių mėnesių atsiplauna ir plaukai įgauna pradinį vaizdą, kaip iki procedūros, o po braziliško - jie lieka visam laikui tiesūs, todėl ji to braziliško nedaro, nes anot jos - tai plaukų gadinimas, nes reikia naujai ataugusius plaukus vėl tiesint, o tik šaknų ištiesint neišeina, todėl atliekama procedūra visiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2012 05 08, 08:49)
As pati darysiuosi natūralų be jokių chemijų Bio tiesinimą kuris yra ilgalaikis. sakė kirpėja ryt gaus ir padarys, mano drauge pasidare tai sauniai, plaukuciai grazuciai minkstuciai, o kas geriausia jis niekada neiseina is plauko ir tiesinti bereikia ataugusias vietas o tiesintu plaukų jau nebereikia tiesinti.

user posted image

Šiaip kiek teko girdėti tai braziliškas tiesinimas arba tiesinimas keratinu europos sąjungoje yra uždraustas dėl didelio pavojaus darančiajam bei besidaranciam.

Kaip supratau si sistema niekada neiseis is plauko, jei nori, po kazkiek laiko tiesini tik ataugusias saknis? Tai atrodo neitiketina! bigsmile.gif

kas daresi kokie atsiliepimai jau? rolleyes.gif po kiek laiko reikia kartoti procedura ar nereikia is viso? smile.gif aciu uz atsakymus! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 09 rugsėjo 2012 - 14:06
QUOTE(annomis @ 2012 09 03, 21:20)
Žinau tik, kad su keratinu, bet man nė minties nebuvo, kad tų keratininių tiesinimų būna įvairiausių.  ax.gif  Tik pamenu, jog kirpėja sakė, kad daugelis maišo tiesinimą keratinu su brazilišku tiesinimu (pati mačiau internete  reklamą "braziliškas tiesinimas  keratinu"), nes braziliškas - tai nėra keratininis, o skirtumas yra toks, kad keratinas po kelių mėnesių atsiplauna ir plaukai įgauna pradinį vaizdą, kaip iki procedūros, o po braziliško - jie lieka visam laikui tiesūs, todėl ji to braziliško nedaro, nes anot jos - tai plaukų gadinimas, nes reikia naujai ataugusius plaukus vėl tiesint, o tik šaknų ištiesint neišeina, todėl atliekama procedūra visiems plaukams.

man kirpeja pasake kad braziliskas yra isvis uzdraustas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musetti: 10 rugsėjo 2012 - 15:59
Labai domina sis tiesinimas, gal kas nors daugiau daresi, kaip po kurio laiko atrodo plaukai? Verta?smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 09 01, 22:41)
Sveikos, prieš 1,5 mėn. man ištiesino plaukus keratinu - tai kol kas visiškai tiesūs, apart prie šaknų, kur jau yra ataugusių plaukų. Bet bėda ta, kad man jau nusibodo tokie visai tiesūs plaukai, o ypač nervina kirpčiai, kurie išlieka tiesūs kaip stagarai, net kai bandau juos fenu pariest, plius, plaukai be proto elektrinasi  doh.gif

Gal kuri numanot, kaip juos greičiau atstatyt į pradinę būklę - gal plaut šampūnais su druskom?  smile.gif

kur Jus tiesinotes jei nepaslaptis ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 09 01, 20:41)

be šansų smile.gif man ištiesino gruodžio mėnesį, jau nuo pavasario plaunu galvą su kuo papuola, bet rezultato jokio, plaukai nei tiesūs nei garbanoti doh.gif tik šaknys susisukusios
Atsakyti
As dariausi kazkada seniai su encanto priemone, nu nezinau, patiko siaip, bet norisi to ilgesnio rezultato... blush2.gif blush2.gif dabar dariau didele pertrauka plaukams, du metus gal kokius nesidariau jokio ch tiesinimo, tiesinausi pati namie su znyplem, neperdaugiausiai. DAabar labai galvoju ir mastau darytis ta bio lisse tiesinima! kuri daretes, na kokie atisiliepimai, ar tikrai verta?? ax.gif
Atsakyti