Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 05 29, 20:08)
Siaip tai visos kirpejos sako, kad sviesus plaukai ir encanto nesuderinami. Aisku nebent norima plika galva likti. Nors daug kas susigundo nepaisant pavojaus plaukams vien del to, kad encanto tikrai gerai istiesina. Ir tos kurios sako, kad yra sviesios, tiesina su juo ir nieko joms nebuna, tai tik laikas parodys kada susigadins plaukai.

Aš tiesinau nebūdama šviesi, šviesint pradėjau tik praėjus beveik 4mėn.
Atsakyti
Kaina tai tikrai tinkama, nes net ne salone darantis aš mokėjau 200 Lt. Bet kaip jau minėjau man su coco choco nepatiko ir antrą kartą nesidaryčiau.
Atsakyti
temoje prirasyta daug apie chocoo procedura, netingekite paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 05 28, 09:47)
Ta pati galiu pasakyti apie Qod. Po proceduros plaukai visai nepasikeite, tik labiau riebaluojasi. Ir toliau puciasi ir sukasi.

Aš vakar išbandžiau qod, žiūrėsim, kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
Pasidariau tiesinima su cocochoco.
Mano plaukai dazyti-sviesinti.
Siandien pirma kart galva issiplovau, kaip rekomenduoja po 3 paru.

Iskart po pacios proceduros plaukai buvo svelnus kaip silkas ir tiesus.
Tiesa tas tris dienas buvo gan sunku isvaiksciot neplovus galvos ir nesurisus gumele, nes jau siandien tai tiiiiiikraiiiiii baaaaaisiai atrodziau kabanciais prilipusiais riebaluotais plaukais... doh.gif

Po pirmo plovimo - del tiesumo plaukai kaip ir tiesus, bet galiukai vistiek kiek pasipute ir nebe tokie svelnus... unsure.gif
Na ziuresim kaip cia toliau bus.
Parasysiu veliau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariausi pries savaite procedura su Dikson. kadangi buvo gydymo, o ne tiesinimo procedura, tai norincios tiesiu it styga plauku procedura nebus naudinga, del gydanciojo poveikio sunku pasakyti - tiesiog mazesnis putimasis ir lygesnis plaukas.
Atsakyti
Na va, jau daugiau nei savaite po cocochoco...
Stebuklo tikrai nera!
Nesveiki galiukai kaip putesi taip ir puciasi, tik ten kur plaukas sveikesnis tai lengviau sukuojasi, tiesesni, o dar patiesinant pakanka vieno brukstelejimo znyplemis.

QUOTE(Afrodit @ 2012 06 22, 12:38)
Pasidariau tiesinima su cocochoco.
Mano plaukai dazyti-sviesinti.
Siandien pirma kart galva issiplovau, kaip rekomenduoja po 3 paru.

Iskart po pacios proceduros plaukai buvo svelnus kaip silkas ir tiesus.
Tiesa tas tris dienas buvo gan sunku isvaiksciot neplovus galvos ir nesurisus gumele, nes jau siandien tai tiiiiiikraiiiiii baaaaaisiai atrodziau kabanciais prilipusiais riebaluotais plaukais...  doh.gif

Po pirmo plovimo - del tiesumo plaukai kaip ir tiesus, bet galiukai vistiek kiek pasipute ir nebe tokie svelnus...  unsure.gif
Na ziuresim kaip cia toliau bus.
Parasysiu veliau...  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodit @ 2012 07 01, 11:55)
Na va, jau daugiau nei savaite po cocochoco...
Stebuklo tikrai nera!
Nesveiki galiukai kaip putesi taip ir puciasi, tik  ten kur plaukas sveikesnis tai lengviau sukuojasi, tiesesni, o dar patiesinant pakanka vieno brukstelejimo znyplemis.

man su diksonu tik beda... jokio efekto o plaukai riebaluojasi jau po 2 dienu doh.gif iki rpceduros galeciau 3-4d. neplauti... kadangi jie sausi dazni plovimai jiems kaip tik minusas smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu. Dvi riebios savaitės po tiesinimo. Trys galvos plovimai su bedruskiu šampūnu, tinkamu tiesinančiu kondicionieriumi ir dar vienąsyk - kaukė. Po pirmo plovimo plaukų šiaušimasis padidėjo apie 10 proc, pasidarė kelios didesnės bangos, po antro - dar apie 10 proc pasipūtė, po trečio irgi tiek.
Liūdna, jog matosi neatlaikysiant ir poros mėnesių. Džiugu, jog jokių papildomų priemonių dar vis nereikėjo tepti kasryt, išlindus iš lovos, idant. Plaukai nebūtų išsipūtę.
Šiaip kaip ir rašėt aukščiau, mažiau dažų gavę plaukai žiba ir nesibanguoja, tačiau nuo baltų sruogų nukentėjusios juostos visai neberodo gyvybės ženklų. Tačiau iki keratino tos sruogos buvo kaip ašutai.
Šiaip keratino poveikis galimgas, nes bent jau trumpam suvaldė po plovimo į vertikalią padėtį sulipdavusius net su glotninamosiomis priemonėmis nuramintus plaukus. Iki tol kasryt tekdavo pilti neįtikėtinus kiekius glotninančios emulsijos ir plaukų fiksatorių, lakų. Kiek laiko ir pinigo, o rezultatas apgailėtinas būdavo.
Mąstau, ar verta tuos nukentėjusius plaukus žiauriai nutrumpint (dabar tik galus nurėžiau) ir laukt, kol ataugsmažiau nukentėję, ar palikt g.gif
Vienareikšmiškai tiesinimo procedūrą kartosiu. Ne todėl, kad nepatinka garbano. O todėl, kad nereiktų piltis masės nepigios chemijos kasryt, gaištant laiką ir darant abejotiną poveikį plaukams cool.gif
Atsakyti
gal kas žono kur galima nupirkti marcia teixeira brazilian keratin ?
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 05 29, 21:08)
Siaip tai visos kirpejos sako, kad sviesus plaukai ir encanto nesuderinami. Aisku nebent norima plika galva likti. Nors daug kas susigundo nepaisant pavojaus plaukams vien del to, kad encanto tikrai gerai istiesina. Ir tos kurios sako, kad yra sviesios, tiesina su juo ir nieko joms nebuna, tai tik laikas parodys kada susigadins plaukai.

as esu blondine ir jau 2 metus su encanto tiesinu, viskas yra suderinama tiesiog ant sviesiu plauku viskas laikosi maziau, man asmeniska issilaiko iki 4 men , o mergaitems kurios tamsiais plaukais laikosi ilgiau ypac jei plaukas tik pasiputes o ne garbanotas issilaiko iki metu.
o nesuderinama yra sviesus plaukai ir cheminis tiesinimas
ir siip kadangi bedirbdama isbandziau daug tiesinimo priemoniu galiu pasakyt , kad dikson, salerm Qod, cooco, ar nano keratinas yra daug silpnesni nei encanto.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 28, 12:43)
vienintelis tiesinimas kai plaukai buvo istiesu tiesus buvo cheminis laike 8 menesius... bet paskui 2.3 kartus jau kaip siaudiniai buvo, taip kad neapsimoka o ir kaina 500-700lt... po cheminio sakiau nebesitiesinsiu daugiau, drekinsiu ir znyplemis brakysiu, bet tas keratinas toks gundantis atrode galvojau bent jau nesipus.. nes realiai mano plaukas nera garbanotas tik sausas ir puciasi...
beje po DKA jis toks, nemalonus liesti ir netgi sakyciau prasciau viskas nei pries procedura  doh.gif

nuosirdus patarimas investuoti i geras prieziuros priemones, tureti geros kokybes znyples ir tiek...

o man po cheminio nukirpo trumpai plaukus nes efektas buvo ziaurus, nei tiesus nei garbanoti, pasisiause, nebesitiesino net tieintuvu :-(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chamka: 18 liepos 2012 - 20:15
Sveikos,

gal kuri turit instrukciją tiesinimo (Brazilian Keratin Hair Treatment)? Įmeskit man į paštą laurast1981@gmail.com
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 06 rugpjūčio 2012 - 22:28