QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 05 28, 13:27)
As isbandziau qod, cocochoco, global ir visgi lieku prie Marcia Teixeira. Su kitom priemonem ne perpus nebuvo tokio efekto ir plaukas tikrai buvo sveikas ir tiesus 4 menesius. Tik gaila, kad zinau kas tiesina tik kirpyklose, o ten kainuoja daaug.
Jei jau ne tiesinima, tai siulyciau isigyti sios firmos sampuna ir balzama. Nepalyginamai geresni nei kaip pvz dabar naudoju qod. Todel jei jau pagadinot plauka tiesinant su kitom priemonem, tai nuo marcia teixeira sampunu jie bent jau atsigaus.
Atejau cia ieskoti jusu patirties su priemonemis Marcia. Pati tiesinausi jau viena karta ir dabar ketinu pakartoti procedura. Plaukai is tiesu sveiki ir zvilgantys, bet nepasakyciau kad sie tiesus it styga buvo. Taciau visiskai nesipute (na tokiam pajury, tai putesi).
Noriu pritarti Lukucio mamytei, kad Marcia priemones superines plaukams, t.y. sampunas ir kondicionierius superiniai. Kiek esu isbandziusi priemoniu, sitos tikrai kokybiskos. Gaila, kad brangokos.
Mano kirpeja minejo, kad po 2-3 tiesinimo proceduru plaukai igauna ta tiesaus plauko struktura. Man tai tolygu stebuklui
Atejau cia ir su kitu klausimu. As dabar tiesinsiu naturalius savo plaukus... teko girdeti, kad kitos priemones netiesina naturaliu plauku (keratinas neisigeria), todel keratinas issiplauna. Marcia turetu istiesinti, bet baiminuosi, kad gali tuopj pat issiplauti...