Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Jazira @ 2012 05 15, 13:27)
su ta pacia, kur mes nusiziurejom. ten nuo 140 iki 400, tai jei isipaisyciau iki kokiu 250 tai visai gerai butu

kada pas ja eisi? as 06.15, gal tu anksciau, idomu atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 15, 13:39)
kada pas ja eisi? as 06.15, gal tu anksciau, idomu atsiliepimai bigsmile.gif

Oho kokia eile blink.gif as gal ir anksciau. Planuoju dar si men. Parasysiu, jei anksciau nueiciau.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 15, 20:05)
Oho kokia eile  blink.gif  as gal ir anksciau. Planuoju dar si men. Parasysiu, jei anksciau nueiciau.

nea, cia ne eile, cia as noriu tai datai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri dirdejot apie tiesinima LUNEL KERATIN CASHMERE priemonemis?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 15, 15:27)
su ta pacia, kur mes nusiziurejom. ten nuo 140 iki 400, tai jei isipaisyciau iki kokiu 250 tai visai gerai butu

koks salonas? 4u.gif

Radau informacija kad Pajedienes grozio studijoje daromas tiesinimas Dikson, taip pat Gatinau salone... renkuosi tapr siu dvieju, gal turit atsiliepimu, mielosios? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 16 gegužės 2012 - 11:57
Gal kas turite pasidariusios nuotraukų prieš procedūrą ir plovimo ar kurio laiko? rolleyes.gif
Atsakyti
uzsirasiau DKA tiesinimui... kirpeja minejo kad jis daugiau pamaitina plauka, pasunkina, bet neistiesina smile.gif tiesiog palengvina pacia procedura, fenavimosi ar tiesinant znyplemis... visiskai nekenkia plaukui galima kartoti kad 4-5 men. 4u.gif eisiu treciadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 05 16, 17:10)
Gal kas turite pasidariusios nuotraukų prieš procedūrą ir plovimo ar kurio laiko?  rolleyes.gif

Is karto po proceduros plaukai nerealus,o paskui nera tokio vaizdo,ne taip blizga,jei dar neisfenuoti,tai is vis nekas.Nezinau,ar dar karta darysiu sita procedura.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 05 17, 15:15)
Is karto po proceduros plaukai nerealus,o paskui nera tokio vaizdo,ne taip blizga,jei dar neisfenuoti,tai is vis nekas.Nezinau,ar dar karta darysiu sita procedura.

O su kokia priemone darė?
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 05 17, 16:21)

istiesu viskas labia nuo priemoniu priklauso... as esu dariusi chemini tiesinima, laminavima plauku atstatymo proceduras.. tai viskas susivesdavo i meistra, medziagas, atlikimo technika.. paradoksas su ta pacia medziaga viena kirpeja istiesino tobulai ir vaiksviojau metus, o kita nudegino smarkiai...
kadangi su tiesinimais atsisveikinau gtydymas vienintele viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 05 17, 15:21)

Su ta,kuri sokoladu kvepia biggrin.gif ,pamirsau jau pavadinima.
Mano plaukai baisiai velesi,man zadejo,kad maziau velsis,tas tiesa,veliasi maziau.Dar nervavo,kad grifka putesi ir rietesi,tai dabar tiesii,kaip styga biggrin.gif ,del sito vat dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 05 18, 17:03)
Su ta,kuri sokoladu kvepia  biggrin.gif ,pamirsau jau pavadinima.
Mano plaukai baisiai velesi,man zadejo,kad maziau velsis,tas tiesa,veliasi maziau.Dar nervavo,kad grifka putesi ir rietesi,tai dabar tiesii,kaip styga  biggrin.gif ,del sito vat dziaugiuosi.

sokoladu speju kvepia koks coco brasil biggrin.gif
Atsakyti