Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

kr1st1na, su kokia kosmetika dare?
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2012 05 08, 13:43)
as irgi ziauriai gundausi, reikia sugalvot iki vakaro

susigundei? as jau ruosiuosi pirkimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2012 05 09, 14:58)
As vakar pasidariau ir sia procedura. jei po teisybe nepatinka visai  unsure.gif
Visa diena vaikstau kaip su purvina galva o kai pagalvoju kad dar 2 dienas taip, tai darosi baisu blink.gif
Beje ar laiketes tos taisykles, kad nesekti plauku net su maza spilkute, nes as kitaip neistemsiu neisplovus galvos, nes man jau geda su tokia galva vaiksioti blush2.gif

Nieko panasaus man nebuvo biggrin.gif ,is karto po proceduros plaukai nuostabus buvo,jokio riebumo,purus.Isvaiksciojau 3 paras neplovus,tai tik paskutine diena jau riebaluoti atrode ir tai dar netragiskai biggrin.gif .Jei sako,kad negalima risti,reiskias negalima doh.gif ,koks skirtumas maza spilkute,ar didele.

Siandien issiploviau galva pirma karta,plaukai dar tiesesni,nei buvo,nes nefenavau,kaip kirpykloje.
Atsakyti
gundausi ir as isigyti taciau stabdo tai kad su kuponais labai taupomos medziagos ir daznai buna nekokybiska. Nevisada bet daznai smile.gif
Atsakyti
[quote=Marakesh,2012 05 09, 16:00]
Papildyta:

negaliu pasakyti, nes nepaklausiau, bet is tu kur is vis jokio kvapo neturejo, beje mano pati kirpeja pasidarius tai buvo pries kokiu puse metu, tai as atsimenu kaip ji atrode pries, tada kai pasidare, na ir dabar tai siaip manau kad tie plaukai nesigadina ir ji sako, kad tikrai dar karta darytusi, na bet as tai nesu labai patenkinta ax.gif gal kai issiplausiu pirma karta...
Atsakyti
Galiu pasidziaugti, sendien plaukai atrodo jau geriau, gal geriasi ta priemone ir ar as jau pripratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birutke @ 2012 05 08, 13:17)
Su Bio-lisse pati tiesinausi  thumbup.gif , plaukučiai nuostabūs, kas geriausia, kad jis niekada neišsiplaus o plaukučius kuo labiau myliu ir prižiūriu tuo jie gražesni tampa. Beja šią sistema galite intike nusipirkti ir pačios pasidaryti t.y. drauges paprasyti, atsiuncia su visa instrukcija tad nera lengviau http://www.rica.lt/p...products_id=163 smile.gif

Aciu už nuorodą thumbup.gif , nusipirkau ta pačią minutę bio extreme tiesinimo sistemą ir vakar vakare jau dariau savo draugei, o ji man darys siandien drinks_cheers.gif
taigi mano komentaras, kvapas tai visiskai nieko galiu pasakyti is pradziu yra sioks toks keistokas bet veliau issigaruoja parasyta kad uztenka 3 tiesinimams, manau kad jo uztenka tikrai daugiau nes ant drauges labai ilgu bet nelabai storu plauku labai nedaug sudejau ir dar kokiems 4 kartams ant tokių kaip jos plaukai liko.
tai rezulatas buvo geras. ji nera ta pas kuria plaukas garbanojosi, tik puciasi tai po tiesinimo plaukuciai atrode natūraliai tiesinti be jokio putimo. laukiu kad paziureciau kaip siandien bus ir man paciai siandien atliks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2012 05 10, 07:17)
Aciu už nuorodą  thumbup.gif , nusipirkau ta pačią minutę bio extreme tiesinimo sistemą ir vakar vakare jau dariau savo draugei, o ji man darys  siandien drinks_cheers.gif
taigi mano komentaras, kvapas tai visiskai nieko galiu pasakyti is pradziu yra sioks toks keistokas bet veliau issigaruoja parasyta kad uztenka 3 tiesinimams, manau kad jo uztenka tikrai daugiau nes ant drauges labai ilgu bet nelabai storu plauku labai nedaug sudejau ir dar kokiems 4 kartams ant tokių kaip jos plaukai liko.
tai rezulatas buvo geras. ji nera ta pas kuria plaukas garbanojosi, tik puciasi tai po tiesinimo plaukuciai atrode natūraliai tiesinti be jokio putimo. laukiu kad paziureciau kaip siandien bus ir man paciai siandien atliks  rolleyes.gif

Labas, su šia priemone tiesinimo procedūra tokia pat, kaip ir su visom, reikia tiesinimo žnyplėmis tiesint , taip?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 23:23)
Dieve dieve, kaip as vistik gerai suprantu vyrus  biggrin.gif nu pasakyk moteriai, kad ji graziai atrodo ir iskart ji klaus kas joje ne taip. Lygiai tas pats ir cia. Nedirbu as su keratinu. Nedirbu isvis su plaukais, dirbu grozio srityje, bet visai ka kita  tongue.gif tiesiog issakiau savo nuomone. Ir jeigu kyla itarimu - paziurekit pora puslapiu atgal, pati klausiau nuomones apie tiesinima su Cocochoco  tongue.gif
Papildyta:

O kiek as suprantu is temos pavadinimo, kad kalbama apskritai apie ilgalaiki plauku tiesinima ir nesvarbu ar salone, ar namie, ar isvis kur patvory  tongue.gif

Pritariu Sonie drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2012 05 13, 11:24)
Labas, su šia priemone tiesinimo procedūra tokia pat, kaip ir su visom, reikia tiesinimo žnyplėmis tiesint , taip?

jo turbut kad kaip ir kitu, is tiesu niekada nemaciau kaip su kitomis daroma.
isplauni galva uzdedi pirma faze pasedi 10 min iskalauji su dziovintuvu tiesinimo principu isdziovini plaukus, tada tiesinimo žnyplemis max 180 laipsniu 2 kartus per sruoga perbrauki taip visa galva tada uzdedi neutralizavimo kremo palaikai iki 10 min issiplauni galva uzsidedi kauke vel issiskalauji ir uzpurski serumo bei isdziovini dziovintuvu. viskas. labai greitai aprasiau kaip ten dareme.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 09, 14:00)
Papildyta:
susigundei? as jau ruosiuosi pirkimui biggrin.gif

nenusipirkau, bet turbut taip eisiu, be kupono. jau turiu nusimaciusi salona mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 15, 13:20)
nenusipirkau, bet turbut taip eisiu, be kupono. jau turiu nusimaciusi salona  mirksiukas.gif

as jau nusipirkau, eisiu pas ja smile.gif kur eisi su kokia kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 15, 13:21)
as jau nusipirkau, eisiu pas ja smile.gif  kur eisi su kokia kosmetika?

su ta pacia, kur mes nusiziurejom. ten nuo 140 iki 400, tai jei isipaisyciau iki kokiu 250 tai visai gerai butu
Atsakyti