Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Indukė @ 2012 04 18, 12:16)
sveikos, vakar buvau procedūroje - plaukų atstatymas keratinu, na natūrali priemonė. Gal žinote kur galima įsigyti keratino ir kaip tai galima pasidaryti namų sąlygomis?  g.gif

As pati darysiuosi natūralų be jokių chemijų Bio tiesinimą kuris yra ilgalaikis. sakė kirpėja ryt gaus ir padarys, mano drauge pasidare tai sauniai, plaukuciai grazuciai minkstuciai, o kas geriausia jis niekada neiseina is plauko ir tiesinti bereikia ataugusias vietas o tiesintu plaukų jau nebereikia tiesinti.

user posted image

Šiaip kiek teko girdėti tai braziliškas tiesinimas arba tiesinimas keratinu europos sąjungoje yra uždraustas dėl didelio pavojaus darančiajam bei besidaranciam.
Atsakyti
O kur darysites ir kiek kainuos? Aciu
Atsakyti
Darysiuos pas savo kirpėja, Klaipėdoje,
Siaip ji tu tiesinimu nedaro bet dėl manes sakė pasistengs thumbup.gif
gera drauge tai sake nedaug ims tiksliai nezinau gal koki 150 doh.gif net nepaklausiau,

g.gif bet jauciu nusipirkus toki galima ir namie pasidaryti bet tada turetu but kas nors biski kiek nusimano ir moka elgtis su plaukais.
nes kai draugei dare tai is vis nieko sunkaus per 1,5 valandos isteisino, po to jau kita diena sake kad plaukus gali dažyti ir risti i kasike jei nores.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 08, 08:23)
domina ir mane su dikson, tiesinimo man kaip ir nereikia, svarbu plauka prisotinti keratinu ir kitom naudingom medziagom.
dar uzmaciau toki DKA, is aprasymo irgi daugiau gydymas, negu tiesinimas, gal kuri isbande? http://masinis.lt/vi...mpaign=kartu.lt

man atrodo, kad cia tas pats, nes Dikson tas atstatymas vadinasi DKA
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 08, 10:12)
man atrodo, kad cia tas pats, nes Dikson tas atstatymas vadinasi DKA

tai turbut reikia imti g.gif
Atsakyti
Pasidariau pries kelias braziliska plauku tiesinima kerotinu,kolkas labai patenkinta,ryt jau plausiu galva ,pirma karta po proceduros,ziuresim,ar plaukai bus tokie patys biggrin.gif .
Atsakyti
Su Bio-lisse pati tiesinausi thumbup.gif , plaukučiai nuostabūs, kas geriausia, kad jis niekada neišsiplaus o plaukučius kuo labiau myliu ir prižiūriu tuo jie gražesni tampa. Beja šią sistema galite intike nusipirkti ir pačios pasidaryti t.y. drauges paprasyti, atsiuncia su visa instrukcija tad nera lengviau http://www.rica.lt/p...products_id=163 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2012 05 08, 08:49)
As pati darysiuosi natūralų be jokių chemijų Bio tiesinimą kuris yra ilgalaikis. sakė kirpėja ryt gaus ir padarys, mano drauge pasidare tai sauniai, plaukuciai grazuciai minkstuciai, o kas geriausia jis niekada neiseina is plauko ir tiesinti bereikia ataugusias vietas o tiesintu plaukų jau nebereikia tiesinti.

O tai kas čia-Polyquaternium-6? smile.gif Ne chemija?Čia randu kad blogiukas
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 08, 10:31)
tai turbut reikia imti g.gif

as irgi ziauriai gundausi, reikia sugalvot iki vakaro
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 08, 13:43)
as irgi ziauriai gundausi, reikia sugalvot iki vakaro

dar turime 6 dienas apmastymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 05 08, 14:26)
O tai kas čia-Polyquaternium-6? smile.gif  Ne chemija?Čia randu kad blogiukas

Na kad tu ne apie ta polimera imetei nuoroda cia raso apie katijonini polimera 1, o sioje priemoneje yra katijoninis polimeras 6.

Siaip dabar ejau dometis kas tie katijoniniai polimerai. taigi ju yra 47, vieni is ju yra sintetiniai kiti nat8raliai isgauti:
These polymers serve as conditioners to coat the skin or hair, or to coat particles that are present in the composition. These polymers may be cationic, anionic, nonionic, or amphoteric. Cationic polymers are herein defined as synthetic or natural polymers Bio-derived that contain, or have been modified to contain, positively charged groups and/or groups that can ionize to positively charged groups.
About POLYQUATERNIUM-6: Polyquaternium-6 is a natural polymer of dimethyl diallyl ammonium chloride, using Antistatic Agent; Film Former; Hair Fixative; FILM FORMING

Va anglu kalba kokia informacija radau. g.gif Na kiek dar raso tai tipo jis minkstina ir svelnina plaukus. g.gif
Atsakyti
As vakar pasidariau ir sia procedura. jei po teisybe nepatinka visai unsure.gif
Visa diena vaikstau kaip su purvina galva o kai pagalvoju kad dar 2 dienas taip, tai darosi baisu blink.gif
Beje ar laiketes tos taisykles, kad nesekti plauku net su maza spilkute, nes as kitaip neistemsiu neisplovus galvos, nes man jau geda su tokia galva vaiksioti blush2.gif
Atsakyti