sveikos, vakar buvau procedūroje - plaukų atstatymas keratinu, na natūrali priemonė. Gal žinote kur galima įsigyti keratino ir kaip tai galima pasidaryti namų sąlygomis?
QUOTE(Indukė @ 2012 04 18, 12:16)
sveikos, vakar buvau procedūroje - plaukų atstatymas keratinu, na natūrali priemonė. Gal žinote kur galima įsigyti keratino ir kaip tai galima pasidaryti namų sąlygomis?
kokia priemone?
sveikos, gal žinote praktiškai kiek tas braziliškas ir keratininis tiesinimas laikosi?
su kuo tiesinant laikosi ilgiausiai ir vėliau ebūna šiurkštūs plaukai? mano gana tiesūs, bet galiukai sukasi. o su fenu nuolat tesinti paargstu
su kuo tiesinant laikosi ilgiausiai ir vėliau ebūna šiurkštūs plaukai? mano gana tiesūs, bet galiukai sukasi. o su fenu nuolat tesinti paargstu
Ir mane domina ar yra bandziusiu su DIKSON priemonemis?
radau ju puslapyje salonu adresus kur atlieka, idomu kiek siaip kainuoru visa rinkini pas juos pasiimti
Gydymas keratinu nuo 200 Lt iki 300 Lt
Tiesinimas keratinu nuo 300 iki 400 Lt
* victoria gym grozio centro kainynas...
radau ju puslapyje salonu adresus kur atlieka, idomu kiek siaip kainuoru visa rinkini pas juos pasiimti
Gydymas keratinu nuo 200 Lt iki 300 Lt
Tiesinimas keratinu nuo 300 iki 400 Lt
* victoria gym grozio centro kainynas...
Sveikos visos,as suprantu,kad cia draudziama skelbtis,bet man pvz.labai reiktu rekomenduotos meistres,nes esu dariusi du kartus,viena labai buvo super istiesinus,ilgai laike,o antra karta nuejau pas Egle,kuri www.encanto.lt puslapyje skelbesi,tai sudegino visus plaukus,viska sugadino,ir isvis baisu prisimint,manau kalte visa jos znyplese,arba per karsti,ar be apsaugos,nezinau,bet taip dar reikia sugebet sugadint viska..
Delto labai graudu,kad cia nieks negali rekomenduot,del to labai prasau jeigu nesunku Vilnietes brukstelkit i az bent meistres kontaktus kuri dirba namie ir gerai daro,domina tik Encanto,man jis idealiai istiesindavo plauka
Delto labai graudu,kad cia nieks negali rekomenduot,del to labai prasau jeigu nesunku Vilnietes brukstelkit i az bent meistres kontaktus kuri dirba namie ir gerai daro,domina tik Encanto,man jis idealiai istiesindavo plauka
laukiam ziniu apie dikson
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 23:46)
Kokia moteris panasi i suni - jis kai nebeturi iseities, visalaik kanda. Taip ir Jus, kai nebeturit prie ko prisikabint, kabinates prie liezuvio. Metu man pakankamai, bet kad ir butu 14, galeciau drasiai issakyti savo nuomone.
Ir tai, kad buvo kalbeta tik apie salonus nereiskia, kad negalima iskelt klausimo apie meistres, dirbancias namuose. Temoje niekur, neparasyta, kad kalbama tik apie salonus - aiskiau is 2 karto?
Nebezadu cia su jumis lotis ne i tema, apie perdaug liezuvi rodanciu ikonu ir amziaus cenzus diskutuoti temose - gero vakaro. Jeigu neturite prie ko kabintis - tam kiekvienos moters namuose yra vyras
Kitu merginu atsiprasau uz
Ir tai, kad buvo kalbeta tik apie salonus nereiskia, kad negalima iskelt klausimo apie meistres, dirbancias namuose. Temoje niekur, neparasyta, kad kalbama tik apie salonus - aiskiau is 2 karto?
Nebezadu cia su jumis lotis ne i tema, apie perdaug liezuvi rodanciu ikonu ir amziaus cenzus diskutuoti temose - gero vakaro. Jeigu neturite prie ko kabintis - tam kiekvienos moters namuose yra vyras
Kitu merginu atsiprasau uz
Skaiciau visa tema ir vel ziuriu panele MARAKESH reiskiasi kiek tik temu paskaitau jau net isiminiau si nicka... nesistebiu, kad nesusivaldete nepakomentavusi
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2012 04 22, 14:37)
Skaiciau visa tema ir vel ziuriu panele MARAKESH reiskiasi kiek tik temu paskaitau jau net isiminiau si nicka... nesistebiu, kad nesusivaldete nepakomentavusi
truputi issokote ne i tema.
kiek pastebejau, cia skirtingi zmones.
noriu pasidaryt ir as Dikson keratinini atstatyma. man aktualu tik plauku sveikata, ir nebutinai kad jie butu tiesus.
kas nors placiau parasykit apie Dikson atkuriamaja procedura, nes perskaiciau tris temas, bet visos uzsicikline ant to tiesumo
Na cia siaip tema "Ilgalaikis plauku TIESINIMAS"
QUOTE(Placiakelne @ 2012 05 07, 16:44)
Na cia siaip tema "Ilgalaikis plauku TIESINIMAS"
bet rasoma apie abi keratino proceduras. be to atskira keratino tema uzdaryta po 3 psl. taip suprantu, perkelta i sita.
kai neturi ka rasyt, geriau visai nerasyt
QUOTE(Jazira @ 2012 05 07, 14:24)
noriu pasidaryt ir as Dikson keratinini atstatyma. man aktualu tik plauku sveikata, ir nebutinai kad jie butu tiesus.
domina ir mane su dikson, tiesinimo man kaip ir nereikia, svarbu plauka prisotinti keratinu ir kitom naudingom medziagom.
dar uzmaciau toki DKA, is aprasymo irgi daugiau gydymas, negu tiesinimas, gal kuri isbande? http://masinis.lt/vi...mpaign=kartu.lt