Sveikos merginos
Ryt ir manęs laukia tiesinimas keratinu. Norėjau paklaustigal jau pasidariusios gali patarti kokias priemones naudoti poto? Nes viena drauge giria siberica kita salerm, tai jau nebezinau ka pirkti...
Dekui labaiĄ
Siberica tik toms, kurios nori pataupyti. Nėra pats blogiausias variantas, bet jei norit geresnio rezultato, tai siūlyčiau brangesnes priemones pirkti. Naudoju Qod šampūnus, bet jie man labai nepatinka. Sekantį kartą būtinai pirksiu Marcia Teixeira. Nerealūs šampūnai
Salerm lyg ir su druskom yra. Bet naudoju jau daugiau nei 2mėn. ir nepanašu, kad išsiplauna tas keratinas
Du mėnesiai manau dar ne rodiklis. Praeitą kartą aš sąžiningai ploviau galvą tik su bedruskiais, tai man keratinas išsiplovė tik po 4 mėnesių. Šį kartą su bedruskiais ploviau tik porą savaičių, tai iįsiplovė per 2,5 mėnėsio.
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 03 22, 08:50)
Siberica tik toms, kurios nori pataupyti. Nėra pats blogiausias variantas, bet jei norit geresnio rezultato, tai siūlyčiau brangesnes priemones pirkti. Naudoju Qod šampūnus, bet jie man labai nepatinka. Sekantį kartą būtinai pirksiu Marcia Teixeira. Nerealūs šampūnai
O kur ieskoti situ sampunu ir kokios ju kainos?
Aš pirkau Kaune Natali salone po 80 lt, bet ryškiai permokėjau, nes žiūriu Vilniuj Grožio salone Beauty Zone" po 60 lt parduoda. Kitur dar nebandžiau ieškoti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2012 03 22, 08:50)
Sekantį kartą būtinai pirksiu Marcia Teixeira. Nerealūs šampūnai
labai man patinka amerikoj pirkausi dar dazytiems plaukams, nes Lt bent jau tuo metu ju isvis neturejo, tai normaliems plaukams man vis tik labiau patinka, ir kvapas pasakiskas
Sveikos, mergaitės, susidomėjau labai ir aš šia procedūra. Mano plaukai šviesūs, ilgi (iki užpakalio), iškarpyti, nėra stori, bet jų visai daug, iš esmės jie patys pakankamai tiesūs, bet galiukai linkę lūžinėti, šakotis, yra sausi. Tad norėčiau šios procedūros gal labiau dėl žvilgesio, švelnumo ir gražaus plaukų "kritimo".
Bet dar skaičiau, kad jei nesiekiama plaukus labiau ištiesinti, o labiau atgaivinti, tai yra kaip alternatyva ir plaukų laminavimas.
Tai dabar nežinau, ką riktis, gal galėtumėt patarti?
Bet dar skaičiau, kad jei nesiekiama plaukus labiau ištiesinti, o labiau atgaivinti, tai yra kaip alternatyva ir plaukų laminavimas.
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 02, 12:17)
Sveikos, mergaitės, susidomėjau labai ir aš šia procedūra. Mano plaukai šviesūs, ilgi (iki užpakalio), iškarpyti, nėra stori, bet jų visai daug, iš esmės jie patys pakankamai tiesūs, bet galiukai linkę lūžinėti, šakotis, yra sausi. Tad norėčiau šios procedūros gal labiau dėl žvilgesio, švelnumo ir gražaus plaukų "kritimo".
manau, kad laminavimą tik jis trumpalaikis, apie mėnesiui
Jūsų atveju nesirinkčiau nei tiesinimo, nei laminavimo, nes nuo šių procedūrų kaip tik labiausiai kenčia galiukai, o žvilgejimas ne visoms gaunasi. Jei plaukai ir taip gana tiesūs, tai gal bandykit prisotinimą keratinu be tiesinimo
Ačiū, už nuomonę.
O gal kas žinote kur ta keratino prisotinimo procedūra atliekama Kaune? Nes niekur nerandu...
O gal kas žinote kur ta keratino prisotinimo procedūra atliekama Kaune? Nes niekur nerandu...
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 02, 14:41)
Ačiū, už nuomonę.
Kažkada buvo įdėję skelbimą, kad daro Golden fashion salone, bet jų puslapyje tokios info neradau. Gal pabandykit ten pasiskambinti