Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Elijana @ 2011 09 27, 02:33)
CocoChoco keratino sudėtyje yra ALDEHYDE COMPOUND, tai chemija, kuri plaukus ISTIESINA!!! o ne ATGAIVINA!!!

mano kirpeja net nedaro tokiems plaukams  unsure.gif  schmoll.gif jei pas ja ateina kliente su nusiurusiais, "negyvais", nubalintais peroksidu plaukais, tiesiai sviesiai pasako, kad nedarysiu, nes plaukai nukris  ax.gif

Nu jo... pasidare bobelka reiksia is mane pinigu verysad.gif . O plaukam efektas turi jaustis jau ta pacia diena kai padaro procedura? Ar tik po 3 dienu isplovus galva? Dabar pradejau tiketis, kad gal situacija pasikeis kai issiplausiu su sampunu g.gif . O gal tada net neverta pirkti man is jos nei sampuno? Jei dabar efekto nera, tai kam tada saugoti tuos plaukus kad nenusiplautu keratinas...
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 09 27, 11:13)
Nu jo... pasidare bobelka reiksia is mane pinigu  verysad.gif . O plaukam efektas turi jaustis jau ta pacia diena kai padaro procedura? Ar tik po 3 dienu isplovus galva? Dabar pradejau tiketis, kad gal situacija pasikeis kai issiplausiu su sampunu  g.gif . O gal tada net neverta pirkti man is jos nei sampuno? Jei dabar efekto nera, tai kam tada saugoti tuos plaukus kad nenusiplautu keratinas...

pasakysiu, kad asmeniskai man plaukai, pacia pirma diena buvo lygesni, nei veliau issiplovus galva. Kai issiplausi galva, viskas ir pasimatys. Na, bet kokiu atveju plaukai bus kitokie, nei buvo iki proceduros, ta tai garantuoju smile.gif
Sampuna nusipirk mirksiukas.gif o jei kirpeja tau siulo brangu sampuna ir tau gaila pinigeliu, gali nusipirkti pigesni uz 20 lt. Natura Siberica, jis yra be drusku ir nenuplauna keratino. Ju buna "eurokos", "svaros prekes" parduotuvese.
Atsakyti
sveikos merginos

plaukus tiesinau bus jau 2men su coco... viskas neblogai tik tiesinau nepakirpus galiuku dabar galai siurkstus velesi reik dazyti tai pasirinkau loreal casting nes neturi amoniako naudoju qod sampuna ir kondicionieriu,eisiu i kirpykla tai nudazys ir galus pakirps bet bandysiu keisti sampuna ir kond ..i siberika ...kad plaukai tiesesni ir maziau pustesni tai tikrai ir kaip issiplauni ir dziovini tikrai lengviau susitvarkai nes plaukai mano ilgi tai nesigailiu tikrai ar darysiuos dar galvoju....
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 27, 04:55)
pasakysiu, kad asmeniskai man plaukai, pacia pirma diena buvo lygesni, nei veliau issiplovus galva. Kai issiplausi galva, viskas ir pasimatys. Na, bet kokiu atveju plaukai bus kitokie, nei buvo iki proceduros, ta tai garantuoju  smile.gif
Sampuna nusipirk  mirksiukas.gif o jei kirpeja tau siulo brangu sampuna ir tau gaila pinigeliu, gali nusipirkti pigesni uz 20 lt. Natura Siberica, jis yra be drusku ir nenuplauna keratino. Ju buna "eurokos", "svaros prekes" parduotuvese.

O koks kiekis sito sampuno? Na man siulo 1 l banke uz 60 lt, nemanau kad brangu... bet visa litra dabar pirkt doh.gif , nors po to ji galesiu naudot, ar jis paprastiem plaukam plauti nelabai? Na as apsisprendziau, kol visiskai plauku neatgaivinsiu kaukemis, tol nebetiesinsiu jokiais budais. Ar nebeimanoma "tuscio" plauko atgaivint iki sveiko grazaus plauko? As kol neturejau tiesiu plauku megdavau su putom kasdien plaukus tepliot, tai gal putos labai alina plaukus? Nu bet jei ne putos as i save ziuret negaleciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 09 27, 12:33)
O koks kiekis sito sampuno? Na man siulo 1 l banke uz 60 lt, nemanau kad brangu... bet visa litra dabar pirkt  doh.gif , nors po to ji galesiu naudot, ar jis paprastiem plaukam plauti nelabai? Na as apsisprendziau, kol visiskai plauku neatgaivinsiu kaukemis, tol nebetiesinsiu jokiais budais. Ar nebeimanoma "tuscio" plauko atgaivint iki sveiko grazaus plauko? As kol neturejau tiesiu plauku megdavau su putom kasdien plaukus tepliot, tai gal putos labai alina plaukus? Nu bet jei ne putos as i save ziuret negaleciau  verysad.gif

jeigu plaukas paveiktas peroksido ir yra "negyvas "jo jau niekaip nebeatgaivinsi, vienintele iseitis tik zirkles verysad.gif
talpa 500ml.
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 27, 15:01)

talpa 500ml.

suklydau, pasirodo 400ml.
Atsakyti
Na šiandien ir aš išbandžiau tiesinimą tik salerm firmos,kvapas jautesi kai džiovino,truputį griaužė nosį, mano plaukai ploni ir iki pečių tik,tai mokejau 140lt,šiandien tai laaabai gražiai atrodo,rezultatą gavau kokio ir norejau wub.gif bus matyt kaip man toliau plaukučiai atrodys,bet tikiuos,kad bus viskas ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 09 27, 20:32)
Na šiandien ir aš išbandžiau tiesinimą tik salerm firmos,kvapas jautesi kai džiovino,truputį griaužė nosį, mano plaukai ploni ir iki pečių tik,tai mokejau 140lt,šiandien tai laaabai gražiai atrodo,rezultatą gavau kokio ir norejau wub.gif bus matyt kaip man toliau plaukučiai atrodys,bet tikiuos,kad bus viskas ok. mirksiukas.gif

siandien dar nera tas "tikrasis" rezultatas, tas "tikrasis" rezultatas pasimatys, kai isplusi galva mirksiukas.gif linkiu nenusivilti juo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 27, 22:54)
siandien dar nera tas "tikrasis" rezultatas, tas "tikrasis" rezultatas pasimatys, kai isplusi galva  mirksiukas.gif  linkiu nenusivilti juo  4u.gif

Na manau viskas bus gerai,pirkau ir sampuna ir kauke,todel jei kas bus blogai mano kirpeja sake atbegti ir pinigelius grazins,bet tikiuos to neprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat idomu su tais SALERM kaip yra...Girdejau gandu, kad kirpejos i SALERM Keratin Shot imaiso formaldehido, kad efektas laikytusi ilgiau, kaip ri atseit priklauso. Nes realiai tas SALERM man tik plaukus atgaivino, bet jokio tiesumo visiskai nedave....Idomu ar tikrai imaiso to formaldehido..
Atsakyti
Sveikutes, atsiprasau, jei pasikartosiu ir si informacija buvo mineta, noreciau suzinoti, ar Dikson keratine tiesinimui nera kenksmingu formaldehidu ir kt. zalingu medziagu?
Atsakyti
grizau is kirpyklos nusikirpau kirpciukus labai grazu kirpeja sake kad keratino dar like nemazai tai viskas neblogai nudaze plauku ,pakirpo galiukus istiesino tai vel grazi smile.gif
Atsakyti