QUOTE(nemano @ 2012 03 12, 10:08)
Sveikutes! Gal kažkam bus įdomu:) Noriu tik papasakot, kaip plaukučiai jaučias po tiesinimo su encanto. Tiesinausi spalio gale, taigi, praėjo jau pakankamai laiko. mano plaukai iki tiesinimo buvo labai baisūs-nedazyti, taciau natūralūs tokie issisiausę, nepaklusnūs, garbanoti banguoti ir dar visokie, tik ne GRAZUS po tiesinimo atrodė nuostabiai:) Dabar, jei dziovinu natūraliai, nelabai tiesūs būna, pasiraito, taciau daug maziau siausiasi ir puciasi. Isdziovinus fenu vis dar nereikia plaukų tiesintuvo:) lauke lyjant kartais, siek tiek, pasipucia:) siaip labai dziaugiuosi, ir dabar planuoju jau ne eiti pas kazką tiesintis, bet nusipirkti priemones ir pati sau susitvarkyti:) daugelis pazystamu man aiskino, kaip mano plaukai nutrupes, nusiurs praejus keliem menesiam, bet kadangi nesulaukiau sito "gėrio", galiu drasiai pasakyti, kad tinkamai atlikta procedura nekenkia ne kiek:)
sutinku dėl visko su jumis aš antrą kartą su Encanto dariausi po metų pertraukos, plaukai atrodo nerealiai na kadangi mano tikrai sunkus plaukas, tai išdžiovinus prabraukiu žnyplėmis, bet vistiek nereikia valandą tiesinti, viskas užtrunka 5min maximum tačiau, dabar jau praėjo beveik 4mėn. po tiesinimo, tai matau, kad plaukai tokie pasilpę, ko nebuvo po pirmo tiesinimo, nors naudoju tikrai gerą šampūną ir kaukes. Taigi, dabar lauksiu kol plaukai po tiesinimo pilnai nuaugs (būtent lauksiu, kad nuaugtų, nes nepanašu, kad keratinas greit išsiplaus) ir leisiu jiems pailsėti