Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(nemano @ 2012 03 12, 10:08)
Sveikutes! Gal kažkam bus įdomu:)  Noriu tik papasakot, kaip plaukučiai jaučias po tiesinimo su encanto. Tiesinausi spalio gale, taigi, praėjo jau pakankamai laiko. mano plaukai iki tiesinimo buvo labai baisūs-nedazyti, taciau natūralūs tokie issisiausę, nepaklusnūs, garbanoti banguoti ir dar visokie, tik ne GRAZUS smile.gif po tiesinimo atrodė nuostabiai:) Dabar, jei dziovinu natūraliai, nelabai tiesūs būna, pasiraito, taciau daug maziau siausiasi ir puciasi. Isdziovinus fenu vis dar nereikia plaukų tiesintuvo:) lauke lyjant kartais, siek tiek, pasipucia:) siaip labai dziaugiuosi, ir dabar planuoju jau ne eiti pas kazką tiesintis, bet nusipirkti priemones ir pati sau susitvarkyti:) daugelis pazystamu man aiskino, kaip mano plaukai nutrupes, nusiurs praejus keliem menesiam, bet kadangi nesulaukiau sito "gėrio", galiu drasiai pasakyti, kad tinkamai atlikta procedura nekenkia ne kiek:)

sutinku dėl visko su jumis smile.gif aš antrą kartą su Encanto dariausi po metų pertraukos, plaukai atrodo nerealiai biggrin.gif na kadangi mano tikrai sunkus plaukas, tai išdžiovinus prabraukiu žnyplėmis, bet vistiek nereikia valandą tiesinti, viskas užtrunka 5min maximum smile.gif tačiau, dabar jau praėjo beveik 4mėn. po tiesinimo, tai matau, kad plaukai tokie pasilpę, ko nebuvo po pirmo tiesinimo, nors naudoju tikrai gerą šampūną ir kaukes. Taigi, dabar lauksiu kol plaukai po tiesinimo pilnai nuaugs (būtent lauksiu, kad nuaugtų, nes nepanašu, kad keratinas greit išsiplaus) ir leisiu jiems pailsėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 03 12, 12:36)
sutinku dėl visko su jumis  smile.gif aš antrą kartą su Encanto dariausi po metų pertraukos, plaukai atrodo nerealiai  biggrin.gif  na kadangi mano tikrai sunkus plaukas, tai išdžiovinus prabraukiu žnyplėmis, bet vistiek nereikia valandą tiesinti, viskas užtrunka 5min maximum  smile.gif  tačiau, dabar jau praėjo beveik 4mėn. po tiesinimo, tai matau, kad plaukai tokie pasilpę, ko nebuvo po pirmo tiesinimo, nors naudoju tikrai gerą šampūną ir kaukes. Taigi, dabar lauksiu kol plaukai po tiesinimo pilnai nuaugs (būtent lauksiu, kad nuaugtų, nes nepanašu, kad keratinas greit išsiplaus) ir leisiu jiems pailsėti  smile.gif

Cia Encanto priemones? kur daro su jomis?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 12, 15:28)
Cia Encanto priemones? kur daro su jomis?

aha smile.gif as tauragej dariaus smile.gif
Atsakyti
O gal yra bandžiusių Keune keratino tiesinimą? Rašo, kad be formaldehidų, bet nerandu niekur kokia jo maždaug kaina.
user posted image
Atsakyti
Gal aks galetu atsiliepimus parasyti apie CHI chemini tiesinima Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Stai kokia info radau apie tiesinima:

Nezinau kiek cia tiesos, bet manau gali pasirodyti idomu.

Braziliškas ilgalaikis (4-5mėn.) plaukų tiesinimas keratinu - skirtingai nuo japoniško cheminio tiesinimo "nežaloja plauko" (bent jau taip teigiama).
Kaip yra iš tikrųjų?
Mums pavyko pasižiūrėti Encanto do Brasil priemonių sudėtį - siaubas! Vien "keratine" radome 3 stiprius kancerogenus (medžiagos, sukeliančios vėžį), ką jau kalbėti apie agresyvų, plaukų žvynelius pakeliantį šampūną (kad galėtų įsiskverbti keratinas).
Taigi, plaukas vistiek žalojamas, ką besakytų šios priemonės pardavėjai, bet dar labiau jis žaloja abiejų žmonių - kliento ir kirpėjo sveikatą.

http://www.examiner....s-issued-by-dph

Gydytojai trichologai teigia, kad bet koks "tiesinimas keratinu, šilku ar laminavimas" kenkia plaukui - nusiplaunant plėvelei (o šios priemonės yra ne kas kita, kaip ant plauko uždėta plėvelė), kartu "nusiima ir plauko žvyneliai, ko pasekoje plaukas sausėja, trupa, lūžinėja, veliasi.
Atsakyti
o trumpus plaukus taip pat gerai istiesina?
Atsakyti
Aš galiu tik patvirtinti, kad tikrai kenkia Encanto smile.gif Man žiauriai sugadino plaukus. Po pirmo karto irgi džiūgavau kokie faini, kokie gražūs ir t.t., bet iš viso tiesinau tris kartus ir galiu pasakyt, kad plaukai visai kitokie negu būdavo iki jo. Žiauriai lūžinėja, tokie kaip netikri. Nekartosiu tikrai. Apie kvapą procedūros metu išvis nėr ką kalbėt, tragedija.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 03 19, 19:34)
Aš galiu tik patvirtinti, kad tikrai kenkia Encanto  smile.gif Man žiauriai sugadino plaukus. Po pirmo karto irgi džiūgavau kokie faini, kokie gražūs ir t.t., bet iš viso tiesinau tris kartus ir galiu pasakyt, kad plaukai visai kitokie negu būdavo iki jo. Žiauriai lūžinėja, tokie kaip netikri. Nekartosiu tikrai. Apie kvapą procedūros metu išvis nėr ką kalbėt, tragedija.

Būtent, kad po pirmo kitaip buvo smile.gif Aš tiesinsiuos bet tikrai dar negreit. Man Encanto tiko, nes jis stipriausias, kiti manau neištiesintų mano plaukų
Atsakyti
Nuu man tai nieko jis neištiesino biggrin.gif Gal kažkiek paglotnino plauką, ne taip į drėgmę reagavo, bet iš esmės problemos neišsprendė. Dabar esu išsitiesinus su CHI, tai visai kitas reikalas, bet galiu pasakyt, kad po Encanto netinka tiesinti su CHI. Ten, kur buvo tiesinta Encanto teko viską nukirpti. Pats CHI plaukui nepakenke, faini plaukai ir tiesus, bet reiks tuoj kartoti, kadangi šaknys ataugo.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 03 20, 08:36)
Nuu man tai nieko jis neištiesino biggrin.gif Gal kažkiek paglotnino plauką, ne taip į drėgmę reagavo, bet iš esmės problemos neišsprendė. Dabar esu išsitiesinus su CHI, tai visai kitas reikalas, bet galiu pasakyt, kad po Encanto netinka tiesinti su CHI. Ten, kur buvo tiesinta Encanto teko viską nukirpti. Pats CHI plaukui nepakenke, faini plaukai ir tiesus, bet reiks tuoj kartoti, kadangi šaknys ataugo.

o jusu labai garbanoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnikiii: 20 kovo 2012 - 13:10
QUOTE(Agnikiii @ 2012 03 20, 13:08)
o jusu labai garbanoti?

LABAI garbanoti 4u.gif Ne visai kaip juodaodžių, nes ne taip smulkiai, bet pakankamai stipriai sukasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 21 kovo 2012 - 08:21