Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Delija @ 2012 03 04, 18:17)
Man irgi po menesio baigesi ju tiesumas... Bet jums suslapinti ir isplauti sampunu jie nesivelia, nebuna siurkstus? Man tik balzamas, paskui uzdetas, pagerina reikala kazkiek g.gif

Taip, taip siurkstus tokie, susivele atrodo kaip stagarai unsure.gif balzamas gelbsti ir dar pries plovima, tepu kokosu alieju ir laikau visa nakti, tada man thumbup.gif nebuna susivele.
Atsakyti
QUOTE(lalaila3 @ 2012 03 04, 18:36)
Taip, taip siurkstus tokie, susivele atrodo kaip stagarai unsure.gif  balzamas gelbsti ir dar pries plovima, tepu kokosu alieju ir laikau visa nakti, tada man  thumbup.gif  nebuna susivele.

Na, jei su visais tiesinimais taip buna, tada tikrai nieko gero.... Prisiskaiciau, kaip merginos patenkintos, plaukai atsigave... As tikrai taip nepavadinciau sito reikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2012 03 04, 19:44)
Na, jei su visais tiesinimais taip buna, tada tikrai nieko gero.... Prisiskaiciau, kaip merginos patenkintos, plaukai atsigave... As tikrai taip nepavadinciau sito reikalo biggrin.gif

Tai vat ir mastau ar verta del menesio tiesumo bandyti su kita keratinio priemone g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2012 03 04, 18:44)

as plaunu tik su sampuu ir balzamu, tikrai nebuna susivele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 03 04, 22:11)
as plaunu tik su sampuu ir balzamu, tikrai nebuna susivele  4u.gif

Su spec ar paprastu? O su kuo tiesinimas jums darytas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2012 03 05, 08:25)
Su spec ar paprastu? O su kuo tiesinimas jums darytas? 4u.gif

plaunu su sampunu is salerm ir bet kokiu balzamu, koki namuose turiu smile.gif su encanto tiesino man
Atsakyti
[Buvo si akcija jau gruodzio men, pirkau, tai ten man dare su QOD keratinu. Tai po men mano plaukai jau kaip ir tokie patys kaip ir pries procedura. Seip ir plaukai mano stori, ir ju daug,issauseja tokie, stebint kirpejos darba ir matesi kad gailejo keratino tepti. Ir seip pati procedura buvo nalabai maloni, nes kirpeja baksnojo su ilgais nagais i veida, ausis draske, trugde jos ilgi nagai darbui, bet matyt jai atrode kitaip rolleyes.gif
[/quote]

Pritariu kiekvienam žodžiui. Pati dariau procedūrą lapkritį, tai įspūdžiai tokie pat - apdraskytos ausys, o plaukai po pirmo plovimo tapo beveik tokie patys kaip ir prieš procedūrą. Vėliau sužinojau, kad tiesinimą šiek tiek kitaip reikia atlikti - daug kruopščiau, atidžiau ir negailint priemonės, ne taip, kaip buvo daroma "Lordinoje". Džiaugiuosi dar, kad iš viso išėjau su plaukais, nes maniau, kad man juos nuraus betiesinant schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suave: 05 kovo 2012 - 13:03
Mergaites isbandziusios braziliska tiesinima patarkit 4u.gif
perskaiciau visa temute... labai norejau pries tai tiesinimo, dabar jau nebezinau doh.gif
mano naturalus pakankamai tiesus, nedazyti blizgantys plaukai...
bet noreciau to stiklinio blizgesio, graziai krentanciu plauku...
bet klausimas ar nedazytiems kas nors pasikeis, gal nelabai ir matysis rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2012 03 06, 10:17)
perskaiciau visa temute... labai norejau pries tai tiesinimo, dabar jau nebezinau doh.gif
bet klausimas ar nedazytiems kas nors pasikeis, gal nelabai ir matysis rezultatas g.gif

Jum gal geriau būtų laminavimas nei tiesinimas keratinu 4u.gif

Čia pasiskaitykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.mama: 06 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(Iewutee @ 2012 03 06, 11:17)

as patarciau nedaryti brazilisko tiesinimo schmoll.gif ypatingai jei, kaip sakote, naturalus pakankamai tiesus.
mano patarimas butu sigyti geras tiesinimo znyples ir su apsauga nuo karscio esan reikalui issitiesinti, naudoti blizgesi suteikiancias priemones. Efektas, mano manymu, butu geresnis, nei po keletos men po brazilisko t.

Rinkciausi atstatomaja procedura keratinu, bet ne ilgalaiki tiesinima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buttuke: 09 kovo 2012 - 20:27
Sveikutes visos!
noreciau Jusu patarimo del tiesinimo plaukuciu. pas mane sudetas lengvas cheminis, bet jau siek tiek nuauges ir as noriu pasikirtpi ir istiesinti ax.gif Kokiu budu man galima issitiesinti plaukus? ir ar aplamai man pades koks nors tiesinimas? g.gif
Atsakyti
Sveikutes! Gal kažkam bus įdomu:) Noriu tik papasakot, kaip plaukučiai jaučias po tiesinimo su encanto. Tiesinausi spalio gale, taigi, praėjo jau pakankamai laiko. mano plaukai iki tiesinimo buvo labai baisūs-nedazyti, taciau natūralūs tokie issisiausę, nepaklusnūs, garbanoti banguoti ir dar visokie, tik ne GRAZUS smile.gif po tiesinimo atrodė nuostabiai:) Dabar, jei dziovinu natūraliai, nelabai tiesūs būna, pasiraito, taciau daug maziau siausiasi ir puciasi. Isdziovinus fenu vis dar nereikia plaukų tiesintuvo:) lauke lyjant kartais, siek tiek, pasipucia:) siaip labai dziaugiuosi, ir dabar planuoju jau ne eiti pas kazką tiesintis, bet nusipirkti priemones ir pati sau susitvarkyti:) daugelis pazystamu man aiskino, kaip mano plaukai nutrupes, nusiurs praejus keliem menesiam, bet kadangi nesulaukiau sito "gėrio", galiu drasiai pasakyti, kad tinkamai atlikta procedura nekenkia ne kiek:)
Atsakyti