Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 22, 15:09)
Jetus, niekur nerašėte, aš tik klaidingai pagalvojau. Beje cheminis manau tuo ir skiriasi nuo tiesinimo keratinu, kad keratinas IŠSIPLAUNA palaipsniui, o cheminis tik nuauga.

matot ne tas ala cheminis irgi visi palaipsniui sukasi, jis tiek neiisigeria i plauka taip pat lygiai kaip su keratinu viskas ( drauge pasidariusi abiems pradejo suktis pamenu vienu metu) ir visas plaukas..
audra tap pat daro ir keratina klausiau jos seniai dar sakau gal sita pabandyti, o ji man sako kad cia tas pats ta pati chemija... ir kirpejos tos kurias pazystu ir kurios salonuose daro sako klausyk drauge nebuk naivi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 13:27)
matot ne tas ala cheminis irgi visi palaipsniui sukasi, jis tiek neiisigeria i plauka taip pat lygiai kaip su keratinu viskas ( drauge pasidariusi abiems pradejo suktis pamenu vienu metu) ir visas plaukas..
audra tap pat daro ir keratina klausiau jos seniai dar sakau gal sita pabandyti, o ji man sako kad cia tas pats ta pati chemija... ir kirpejos tos kurias pazystu ir kurios salonuose daro sako klausyk drauge nebuk naivi...  doh.gif

na man po keratininio tiesinimo jau praejo daugiau nei men., ir sukasi TIK saknys.
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 22, 18:02)
na man po keratininio tiesinimo jau praejo daugiau nei  men., ir sukasi TIK saknys.

mes kalbame apie laiko tarpa nuo 4-5 men. po menesio ir maniskiai pirmus kartus stovejo kai prikalti... isteisu as nesiekiu irodyti, tiesiog be dideliu uzuolanku norodziau meistre ir priemones kuriomis atliko procedura. Kikevienos jusu teise rinktis as gailiuosi kad pries darydamasi nepasiskaiciau komentaru ju buvo visokiu ir labai blogu...
Panasiai kaip su priauginamais plaukais, galvojau kol neilindau i foruma nepradejau draugu klausinetis.. apziurejau ir tos dalies kuri patenkinta situacija, net pr paciupinejau... na ka galiu pasakyti, visu skonis skirtingas ir kas grazu ir gerai vienam, kitam gali ir netikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 16:40)
mes kalbame apie laiko tarpa nuo 4-5 men. po menesio ir maniskiai pirmus kartus stovejo kai prikalti... isteisu as nesiekiu irodyti, tiesiog be dideliu uzuolanku norodziau meistre ir priemones kuriomis atliko procedura. Kikevienos jusu teise rinktis as gailiuosi kad pries darydamasi nepasiskaiciau komentaru ju buvo visokiu ir labai blogu...
Panasiai kaip su priauginamais plaukais, galvojau kol neilindau i foruma nepradejau draugu klausinetis.. apziurejau ir tos dalies kuri patenkinta situacija, net pr paciupinejau... na ka galiu pasakyti, visu skonis skirtingas ir kas grazu ir gerai vienam, kitam gali ir netikti  smile.gif

na bet kas, ka darome su savo kunu (nesvarbu, plaukai, nagai, ragai biggrin.gif ) nera sveika smile.gif bet dar manyciau, kad kiekvienos plaukai taip pat reaguoja skirtingai smile.gif jeigu jei buvo nualinti iki proceduros, tai nereikia tiketis, kad po jos pageres. cia tokia mano nuomone. nors dabar dziqaugiuosi jau po antro tiesinimo, bet 3 dar neplanuoju smile.gif noriu leisti dar plaukams pailseti, gerai nusiauginsiu ir tada jau galvosiu kada.
Atsakyti
Pirkt procedura su cocochoco keratinu? g.gif reikia kuo greiciau, jei kas galit patarima mestelkit koki greita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 02 23, 16:04)
Pirkt procedura su cocochoco keratinu? g.gif reikia kuo greiciau, jei kas galit patarima mestelkit koki greita  bigsmile.gif

katras kertatinas geriau? cocochoco ar encanto???
kazkada skaiciau bet nebeprisimenu
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2012 03 02, 10:58)
katras kertatinas geriau? cocochoco ar encanto???
kazkada skaiciau bet nebeprisimenu

karta dariausi su encanto - rezultatas labai patiko. As skaiciau, kad encanto labiau tiesina, o cocochoco - gydo; tai vat ir nepirkau tos proceduros su cocochoco. Dabar ziuriu vel kazkokia yra: http://kartu.lt/kaun...sinimas-Lordina

bet neraso su kokiu keratinu procedura bus atliekama g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pernai man dare plauku tiesinima. Tikrai nepamenu ir nelabai domejausi kokiomis butent priemonemis. Po to tiesinimo dar ir dabar, praejus metams, suslapinus plaukus ir issiplovus sampunu, jie tampa kaip suveltos vatos guzas doh.gif Turiu paskui pritept begales balzamu ir kaukiu, kad pajegciau issukuot... Isdziuve plaukai nebuna susivele. Ar normalu toks velimasis ar kazka ne ta man dare? Dabar noreciau to brazilisko tiesinimo vasarai, bet bijau, kad vel kaltunai baisiniai bus verysad.gif Ar jums plaunant galva plaukai buna slidus ar irgi suveltas guzas?
Labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2012 03 04, 12:58)
Sveikos 4u.gif
Pernai man dare plauku tiesinima. Tikrai nepamenu ir nelabai domejausi kokiomis butent priemonemis. Po to tiesinimo dar ir dabar, praejus metams, suslapinus plaukus ir issiplovus sampunu, jie tampa kaip suveltos vatos guzas doh.gif  Turiu paskui pritept begales balzamu ir kaukiu, kad pajegciau issukuot... Isdziuve plaukai nebuna susivele. Ar normalu toks velimasis ar kazka ne ta man dare? Dabar noreciau to brazilisko tiesinimo vasarai, bet bijau, kad vel kaltunai baisiniai bus verysad.gif Ar jums plaunant galva plaukai buna slidus ar irgi suveltas guzas?
Labai lauksiu atsakymu 4u.gif

man buvo gana susivele, kai ploviau su spec. sampunu, bet dabar grizau prie savo naturica ir plaukai plaunant slidus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 03 04, 14:35)
man buvo gana susivele, kai ploviau su spec. sampunu, bet dabar grizau prie savo naturica ir plaukai plaunant slidus  4u.gif

As tada isbandziau begales visokiu sampunu. Ir nuo specialaus ju ir nuo visu kitu vistiek veldavosi ir vis dar veliasi. Balzamo per siuos metus isnaudojau tiek, kiek per visa gyvenima nebuvau sunaudojus doh.gif Atkasiau pagal tai kas man dare, kad buvo darytas tiesinimas su QOD braziliško keratino priemonėmis. Gal su kitomis darant taip nebutu? Labai noriu tiesintis, bet nenoriu vel tokio velimosi...Kazin ar tai imanoma?
Atsakyti
http://kartu.lt/kaun...sinimas-Lordina

bet neraso su kokiu keratinu procedura bus atliekama g.gif
[/quote]
Buvo si akcija jau gruodzio men, pirkau, tai ten man dare su QOD keratinu. Tai po men mano plaukai jau kaip ir tokie patys kaip ir pries procedura. Seip ir plaukai mano stori, ir ju daug,issauseja tokie, stebint kirpejos darba ir matesi kad gailejo keratino tepti. Ir seip pati procedura buvo nalabai maloni, nes kirpeja baksnojo su ilgais nagais i veida, ausis draske, trugde jos ilgi nagai darbui, bet matyt jai atrode kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lalaila3 @ 2012 03 04, 15:50)

Buvo si akcija jau gruodzio men, pirkau, tai ten man dare su QOD keratinu. Tai po men mano plaukai jau kaip ir tokie patys kaip ir pries procedura. Seip ir plaukai mano stori, ir ju daug,issauseja tokie, stebint kirpejos darba ir matesi kad gailejo keratino tepti. Ir seip pati procedura buvo nalabai maloni, nes kirpeja baksnojo su ilgais nagais i veida, ausis draske, trugde jos ilgi nagai darbui, bet matyt jai atrode kitaip rolleyes.gif

Man irgi po menesio baigesi ju tiesumas... Bet jums suslapinti ir isplauti sampunu jie nesivelia, nebuna siurkstus? Man tik balzamas, paskui uzdetas, pagerina reikala kazkiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delija: 04 kovo 2012 - 17:17