Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 03, 19:25)
taip, tinka bet koks kondicionierius ar kauke, turiu ivairiu, kuriuos naudojau iki tiesinimo, tai juos ir naudoju  smile.gif zodziu, isplaunu su Salerm'u, o paskui iprastos proceduros, kurios buvo ir iki tiesinimo  4u.gif

aciu 4u.gif

o tame sampuse sulfatu nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mizilinska @ 2012 02 05, 23:05)
aciu  4u.gif

o tame sampuse sulfatu nera?  ax.gif

ne smile.gif isiveskite google "salerm keratin shot", ir paskaitysite apie ji, jis yra su naturaliu keratinu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Plaukus tiesinu jau kelis metus, Alfaparph tiesinimu cheminiu... doh.gif smile.gif
Dabar turiu atuginusi plaukus, bijau jiems pakenkti, taciau labai noriu link pavasario juos istiesinti kad igautu zvilgesio, slidumo ir nepakenkciau jiems...

Is visko kiek domejausi apsistojau ties YURY salonu, gal kuri daretes ir galetumete placiau papasakoti??
Atsakyti
sveikos smile.gif
noreciau patarimo tiesinausi plaukus (kai buvau briunete) su enkanto priemonemis,viskas buvo ok thumbup.gif
po to antra karta tiesinausi su tom kur sokolado kvapo,bet jau buvau blondine,sviesinta milteliais ir susigadinau visus plaukus verysad.gif plaukai buvo sudeginti ir teko trumpai,vos ne plikai kirptis verysad.gif
dabar esu blondine ir vel sviesinta milteliais,bet noriu darytis ilgalaiki tiesinima,ar kuri esat darius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2012 02 21, 20:43)
sveikos smile.gif
noreciau patarimo tiesinausi plaukus (kai buvau briunete) su enkanto priemonemis,viskas buvo ok thumbup.gif
po to antra karta tiesinausi su tom kur sokolado kvapo,bet jau buvau blondine,sviesinta milteliais ir susigadinau visus plaukus verysad.gif plaukai buvo sudeginti ir teko trumpai,vos ne plikai kirptis verysad.gif
dabar esu blondine ir vel sviesinta milteliais,bet noriu darytis ilgalaiki tiesinima,ar kuri esat darius g.gif

Aciu visiems cheminiams tiesinimams atsizegnojau, per 3 metus taip suvariau plaukus kad gabalais teko kirpti.. esu trumpais atsiaugineju juos ir atsizadu cheminiu tiesinimu visam gyvenimui...
Zinau kad kitu neatklabesiu pati cia eile metu gyriausi kaip man patinka cheminiai tiesinimai ir kokie jie geri...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 19:58)
Aciu visiems cheminiams tiesinimams atsizegnojau, per 3 metus taip suvariau plaukus kad gabalais teko kirpti.. esu trumpais atsiaugineju juos ir atsizadu cheminiu tiesinimu visam gyvenimui...
Zinau kad kitu neatklabesiu pati cia eile metu gyriausi kaip man patinka cheminiai tiesinimai ir kokie jie geri...

o kas kiek laiko darydavot procedura? su kokiom priemonem?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 19:58)

g.gif as po antro tiesinimo, dziaugiusoi, kokie svelnus plaukai. kada jus pajutot ta neigiama efekta?
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 21, 22:43)
g.gif  as po antro tiesinimo, dziaugiusoi, kokie svelnus plaukai. kada jus pajutot ta neigiama efekta?

Dariausi pas Audra Daugelaite Apfaparh kosmetika ala tuo metu buvo naujiena ir drekinimas ir tiesinimas mazai kenkiantis plaukui... dariausi su 8menesiu intervalais...
jau po antro tiesinimo daresi kaip siaudai... bet po 1,5 metu kai nuaugo, surizikavau ir nagus nusigriauziau!!! jau metus laiko kerpame gabalas pries savaite nukirpo man paskutini gabala apie 15 cm verysad.gif verysad.gif dabar jau mano plaukas auginu... kiek domejausi, visi budai kenkia plaukui daugiau ar maziau, o ir rezultatai nezinai ko tiketis...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 09:14)
Dariausi pas Audra Daugelaite Apfaparh kosmetika  ala tuo metu buvo naujiena ir drekinimas ir tiesinimas mazai kenkiantis plaukui... dariausi su 8menesiu intervalais...
jau po antro tiesinimo daresi kaip siaudai... bet po 1,5 metu kai nuaugo, surizikavau ir nagus nusigriauziau!!! jau metus laiko kerpame gabalas pries savaite nukirpo man paskutini gabala apie 15 cm  verysad.gif  verysad.gif dabar jau mano plaukas auginu... kiek domejausi, visi budai kenkia plaukui daugiau ar maziau, o ir rezultatai nezinai ko tiketis...

tai jus cia ne su keratinu tiesinotes?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 09:14)
Dariausi pas Audra Daugelaite Apfaparh kosmetika  ala tuo metu buvo naujiena ir drekinimas ir tiesinimas mazai kenkiantis plaukui...

Tai čia jau cheminis tiesinimas kuris šviesintiems plaukams išvis nerekomenduojamas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata N. @ 2012 02 21, 18:43)

Apie QOD kalbat? Aš dariausi juo kai buvau tamsių plaukų, tai visiškai plaukui nepakenkė. Dabar esu nusišviesinusi sruogelėmis, ir sakiau pavasari vėl su QOD MAX tiesinsiuosi, bet po jūsų komentaro atšoko fantazija. O gal kaltė čia ne pačios priemonės, o pavyzdžiui tiesintuvu per daug ar per karštu padirbėta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 22, 12:48)
Tai čia jau cheminis tiesinimas kuris šviesintiems plaukams išvis nerekomenduojamas  g.gif
Papildyta:

Apie QOD kalbat? Aš dariausi juo kai buvau tamsių plaukų, tai visiškai plaukui nepakenkė. Dabar esu nusišviesinusi sruogelėmis, ir sakiau pavasari vėl su QOD MAX tiesinsiuosi, bet po jūsų komentaro atšoko fantazija. O gal kaltė čia ne pačios priemonės, o pavyzdžiui tiesintuvu per daug ar per karštu padirbėta schmoll.gif

O kur rasiau kad mano plaukai sviesinti??? mano naturaliai tamsus plaukai dazomi augaliniais dazais... anksciau tiesinau kartais znyplemis kai budavo svarbios progos, plaukai buvo sveiki...
kaip ir minejau po pirmo net po antro tiesinimo buvau patenkinta, o paskui 2 metai laiko kovojau ir gabalasi kirpausi... jau po 3 cheminio kai tiesino kedeje po visko plaukai kaip siaudai buvo isbegau apsiasarojusi...
o ka jus galvojate kaip kitaip turetu buti plaukas nepradeda suktis nuo saknu jis pradeda suktis tolygiai per visa ilgi, o tada jie buna pasisiause ir pasipute( nei garbanoti nei tiesus) neuztenka tiesinti tik saknu tenka vel visa plauka tiesinti, o juk po metu laiko jis nebuna dar atauges per visa ilgi... max ataugimas 5-10 cm tai yra vos per sprindi... dar patikslinimui plaukai pas mane tik pasipute, nebuvau garbanota ala mama afrika!! pirmi karta istiesu buvo puikus kai dare ant naturalaus plauko, bet kas is to jei tai laikina vos 4-6men.. veliau tu stovi ant ribos arba buni siaudine moteriske arba vel tiesini...
aisku jusu teise rinktis, pati dar ir dbaar daug domiuosi galeciau sau leisti pasidaryti tiesinima ir uz didele kaina, bet supratau kad niekas man nepasiulys istiesu gero tiesinimo... o po visu tu keratinu mano kirpeja turi kalna klienciu su nudegintais plaukais...
ataugineju savo plaukucius investavau i isties geras priemones ir labai tikiuosi kad neteks susigundyti...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 13:03)
O kur rasiau kad mano plaukai sviesinti??? <...>

Jetus, niekur nerašėte, aš tik klaidingai pagalvojau. Beje cheminis manau tuo ir skiriasi nuo tiesinimo keratinu, kad keratinas IŠSIPLAUNA palaipsniui, o cheminis tik nuauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.mama: 22 vasario 2012 - 13:13