QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 22, 12:48)
Tai čia jau cheminis tiesinimas kuris šviesintiems plaukams išvis nerekomenduojamas
Papildyta:
Apie QOD kalbat? Aš dariausi juo kai buvau tamsių plaukų, tai visiškai plaukui nepakenkė. Dabar esu nusišviesinusi sruogelėmis, ir sakiau pavasari vėl su QOD MAX tiesinsiuosi, bet po jūsų komentaro atšoko fantazija. O gal kaltė čia ne pačios priemonės, o pavyzdžiui tiesintuvu per daug ar per karštu padirbėta
O kur rasiau kad mano plaukai sviesinti??? mano naturaliai tamsus plaukai dazomi augaliniais dazais... anksciau tiesinau kartais znyplemis kai budavo svarbios progos, plaukai buvo sveiki...
kaip ir minejau po pirmo net po antro tiesinimo buvau patenkinta, o paskui 2 metai laiko kovojau ir gabalasi kirpausi... jau po 3 cheminio kai tiesino kedeje po visko plaukai kaip siaudai buvo isbegau apsiasarojusi...
o ka jus galvojate kaip kitaip turetu buti plaukas nepradeda suktis nuo saknu jis pradeda suktis tolygiai per visa ilgi, o tada jie buna pasisiause ir pasipute( nei garbanoti nei tiesus) neuztenka tiesinti tik saknu tenka vel visa plauka tiesinti, o juk po metu laiko jis nebuna dar atauges per visa ilgi... max ataugimas 5-10 cm tai yra vos per sprindi... dar patikslinimui plaukai pas mane tik pasipute, nebuvau garbanota ala mama afrika!! pirmi karta istiesu buvo puikus kai dare ant naturalaus plauko, bet kas is to jei tai laikina vos 4-6men.. veliau tu stovi ant ribos arba buni siaudine moteriske arba vel tiesini...
aisku jusu teise rinktis, pati dar ir dbaar daug domiuosi galeciau sau leisti pasidaryti tiesinima ir uz didele kaina, bet supratau kad niekas man nepasiulys istiesu gero tiesinimo... o po visu tu keratinu mano kirpeja turi kalna klienciu su nudegintais plaukais...
ataugineju savo plaukucius investavau i isties geras priemones ir labai tikiuosi kad neteks susigundyti...