Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(sandra.g @ 2012 01 25, 21:45)
sveika,tai reiskia,kad per karsta tiesintuva naudojo,ar per daug kartu tiesino. schmoll.gif
jei kas nori turiu qod gold ir eternity liss brazilisko tiesinimo su keratinu priemoniu.

kokia kaina?
Atsakyti
Sveiki, g.gif

Noreciau pranesti kad mergina Kristina daro plauku tiesinima keratinu su ,,Encanto'' priemonemis. Sako kad turi 2m patirti ir ji atlieka per 3h uz patrauklia kaina (nuo 70Lt - 150Lt).
Netikekite ja nes ji daro nekokybiskai ir todel pigiai. Tiesinima dariausi su drauge ir abiem po plovimo plaukai sukosi ir pasisiause kaip buve. Bandziau su ja susisiekti tai keistai dingusi ir dar maksimaliai is manes paeme. doh.gif

jos kontaktai kristina 860624432 ( skelbiasi alio ir skelbiu )

Bukite budrios merginos victory.gif
Atsakyti
gal kuri bandete? http://supergeras.ka...eratin-kashmere
Atsakyti
sveikos .as cia gal ne visai i tema. bet gal zinote vilniuje ar reikalingi modeliai plauku tiesinimui.ilgalaikiam. mielai sutikciau su primokejimu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 15:36)
kiek zinau jie jau ne pirma kupona paleidzia. Mano kliente pas juos tiesinos sviesius plaukus iki uzpakalio. Ir kazkokiu stebuklingu budu plauku galiukai, ka jau galiukai, visi galai (apie 10 cm) susidegino  doh.gif

patarciau visoms vengti l'amour salono. as i sia tema uzsukau tik todel, kad ieskau sprendimo po ju pusiau permanentinio plauku garbanojimo. Turejau plaukus iki puses nugaros, ir tokia procedura buvau darius su kuponu kitame salone ir laabai patiko wub.gif po poros menesiu issileido(ir tikrai nepakenke plaukam). Tai kai aptikau kupona l'amour salone is kar ciupau(proceduros ir produktu aprasymas buvo visiskai analogiskas).
Nezinau kaip atsakyti rezultato tragiskumo. Zodziu po to apsilankymo plaukus kirpau beveik iki smakro, plaukai ataugo jau kokius 4 cm, bet niekas neissileido, plaukai lygiai taip pat pasisiause kaip ir pirma diena. Tai ieskau budu juos tiesint kuo maziau pakenkiant plaukams.. unsure.gif
Merginos, atsargiai su tais kuponais. Siaip beskaitinedama foruma maciau daugiau nepatenkintu merginu is kitu salonu, kuriuos siulo groziodovanos.lt Pries pirkdamos butinai pasidomekit atsiliepimais.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 01 30, 20:23)
patarciau visoms vengti l'amour salono.

Kurio butent, nes yra du? Koks vardas meistres arba bent apibudinkit kaip ji atrodo g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2012 01 30, 20:08)
Kurio butent, nes yra du? Koks vardas meistres arba bent apibudinkit kaip ji atrodo g.gif Aciu 4u.gif

As buvau Zirmunu g., meistres vardo nzn, bet ji buvo jauna, juodai dazytais pusilgiais plaukais, jei gerai pamenu g.gif
Atsakyti
Gal kas turite tiesintus Salerm Absolute Straight? Idomu kaip nesiojasi:)
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 01 30, 19:23)
patarciau visoms vengti l'amour salono.

aš ten dariausi tiesinimą keratinu ir buvau patenkinta.
ir dar pas tamsiaplaukę kirpėją smile.gif
Atsakyti
Kadangi Salerm šampūną naudoju jau daugiau nei 2 savaites, tai galiu pasakyt savo nuomonę apie jį. Plaukai visisškai kitaip krenta, žymiai lygesni, glotnesni ir nesiriebaluoja taip, kaip naudojant Siberica. Žinau, kad kaina ne itin viliojanti, bet jo reikia labai labai nedaug. Beje, jį naudoja ir mano mama, nors ji ir nesitiesino su keratinu, tiesiog jos plaukai šiek tiek banguojasi. Rezultatu išsiplovus ji tikrai patenkinta, sakė išsiplauna, išdžiovina ir plaukai lygūs, nereikia tiesint tiesintuvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2012 02 03, 11:34)
Kadangi Salerm šampūną naudoju jau daugiau nei 2 savaites, tai galiu pasakyt  savo nuomonę apie jį. Plaukai visisškai kitaip krenta, žymiai lygesni, glotnesni  ir nesiriebaluoja taip, kaip naudojant Siberica. Žinau, kad kaina ne itin viliojanti, bet jo reikia labai labai nedaug. Beje, jį naudoja ir mano mama, nors ji ir nesitiesino su keratinu, tiesiog jos plaukai šiek tiek banguojasi. Rezultatu išsiplovus ji tikrai patenkinta, sakė išsiplauna, išdžiovina ir plaukai lygūs, nereikia tiesint tiesintuvu  smile.gif

o naudojate dar papildomai koki kondicionieriu ar kauke kasdienai prie sampuno? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mizilinska @ 2012 02 03, 18:45)
o naudojate dar papildomai koki kondicionieriu ar kauke kasdienai prie sampuno?  ax.gif

taip, tinka bet koks kondicionierius ar kauke, turiu ivairiu, kuriuos naudojau iki tiesinimo, tai juos ir naudoju smile.gif zodziu, isplaunu su Salerm'u, o paskui iprastos proceduros, kurios buvo ir iki tiesinimo 4u.gif
Atsakyti