Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 22, 23:36)
dar karta rasau, kad kalbeta buvo tik apie salonus, gal dabar is 2 karto bus aiskiau?
p.s. OT: o del to  liezuvio rodymo po kiekv. sakinio, kiek jums, atsiprasant, metu? rolleyes.gif

Kokia moteris panasi i suni - jis kai nebeturi iseities, visalaik kanda. Taip ir Jus, kai nebeturit prie ko prisikabint, kabinates prie liezuvio. Metu man pakankamai, bet kad ir butu 14, galeciau drasiai issakyti savo nuomone.
Ir tai, kad buvo kalbeta tik apie salonus nereiskia, kad negalima iskelt klausimo apie meistres, dirbancias namuose. doh.gif Temoje niekur, neparasyta, kad kalbama tik apie salonus - aiskiau is 2 karto? biggrin.gif
Nebezadu cia su jumis lotis ne i tema, apie perdaug liezuvi rodanciu ikonu ir amziaus cenzus diskutuoti temose - gero vakaro. Jeigu neturite prie ko kabintis - tam kiekvienos moters namuose yra vyras tongue.gif

Kitu merginu atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 22:46)

Nebezadu cia su jumis lotis ne i tema,

pagaliau, taikliai apibudinote savo bendravima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 22, 23:51)
pagaliau, taikliai apibudinote savo bendravima  drinks_cheers.gif

Lakstingala negali neciulbeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mizilinska @ 2012 01 22, 23:08)
labai aciu uz nuomone  4u.gif idomu tik kas tiems galiukams, kad pabale ir paskilineje po proceduros buvo, nes man nei karto po tiesinimo keratinu taip nebuvo  g.gif

Na mano plaukai nekirpti nuo praitu metu rugpjucio men, tai man normalu, kad kartais galiukai buna pasauseje. O be to, siuo momentu neturiu nei vieno paskilusio galiuko, bet dar nesikirpau. Man kartais is niekur pasidaro pabale galiukai, tiesiog tada kita diena stipresne kauke uzsidedu ir ju nelieka. Beja galva plaunu ir dziovinu fenu kasdien. Gal tiesiog kalta mano tokia plauku fiziologija mirksiukas.gif
O su kokia priemone jus anksciau tiesinotes? Irgi su QOD?
Gal ir kitos merginos pasidalins nuomonemis del galiuku 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 23 sausio 2012 - 09:43
QUOTE(baggio @ 2012 01 23, 09:40)

Gal ir kitos merginos pasidalins nuomonemis del galiuku  4u.gif
Aciu 4u.gif

as su Encanto dariausi. siaip galai atrode dar normaliai iki proceduros, o po jos tai vaje vaje doh.gif ir pabale ir tokie nusiure atrode, kad baisu doh.gif o dabar pasikirpau ir vel viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
http://www.groziodov...mpaign=kartu.lt

KA MANOT???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 01 23, 14:31)

KA MANOT???? bigsmile.gif

apie coco temoj prirasyta uztektinai, netingekite skaityti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 01 23, 14:31)

moket uz plauku padaryma siaudais 150 lt , neverta tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2012 01 23, 09:40)
Na mano plaukai nekirpti nuo praitu metu rugpjucio men, tai man normalu, kad kartais galiukai buna pasauseje. O be to, siuo momentu neturiu nei vieno paskilusio galiuko, bet dar nesikirpau. Man kartais is niekur pasidaro pabale galiukai, tiesiog tada kita diena stipresne kauke uzsidedu ir ju nelieka. Beja galva plaunu ir dziovinu fenu kasdien. Gal tiesiog kalta mano tokia plauku fiziologija mirksiukas.gif
O su kokia priemone jus anksciau tiesinotes? Irgi su QOD?
Gal ir kitos merginos pasidalins nuomonemis del galiuku  4u.gif
Aciu 4u.gif

esu tiesinusi su global keratin, choco coco, dar kazkokiu kurio pavadinimo nebepamenu, bet butent su QOD dar nesu bandziusi ir labai noriu isbandyti smile.gif
siap rezultatu visuomet buvau patenkinta, plaukai iki 5men islieka tiesus, reikalauja zymiai maziau laiko prieziurai, kadangi nebereikia kiekviena ryta tiesinti tiesintuvu ir rodos nepakenke smile.gif
Atsakyti
Tieresinau su QOD, Global Keratin "Best" (naujasis).
QOD- plaukai idealiai tiesus, galiukai pavargo, teko trumpinti. Pirma menesi plaukai blizgejo kaip veidrodis, labai nenaturalus vaizdelis (kaip sintetinis perukas). Galva pirma men teko plaut kasdien. Dingo pleiskanos. Buvo labai bloga (pykino) visa diena po tiesinimo. Is pilkos pasidariau geltona. QOD sampunas ir kondicienierius tiko patiko.

GK- idealaus tiesumo nera, galiukai taip pat patriuso. Znyplemis braukimo skaicius 2k mazesnis nei su QOD ir visa tiesinimo technologija visai kitokia. Galva daugiau nesirebaluoja, plauku blizgumas naturalus, pleiskanos nedingo, sveikatos pokyciu nebuvo. Is pilkos pasidariau geltona, bet ne taip ziauriai kaip po QOD. Kaina- 2k brangiau nei su QOD. Global Keratin sampunas ir kondicionierius patinka vidutiniskai.

Pliusai ir minusai. Isitikinau, kad efektas kiekvienai skirtingas. Priklauso ir nuo pacio plauko ir nuo atlikimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 24 sausio 2012 - 21:09
as pastebejau, kad man nuo visu tiesinimu i geltonuma musa
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 24, 22:38)
as pastebejau, kad man nuo visu tiesinimu i geltonuma musa

sveika,tai reiskia,kad per karsta tiesintuva naudojo,ar per daug kartu tiesino. schmoll.gif

jei kas nori turiu qod gold ir eternity liss brazilisko tiesinimo su keratinu priemoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra.g: 25 sausio 2012 - 20:50