QUOTE(mizilinska @ 2012 01 22, 00:07)
gal kuri esate tiesinusi plaukucius siam l'amour salone? domintu atsiliepimai, sprendziu ar pirkti kupona
http://www.groziodov...r-vilniuje-305/
Jau dariausi ten viena kart, bei nusipirkau dar viena kupona ateiciai. Tai buvo pirma mano tokia procedura, po kurios as masciau, kad pabandziau ir daugiau niekada, bet kai po 2.5 menesio pradejo nusiplaudineti keratinas ir plauku prieziuros rutina sugryzo, tada ir nusprendziau, kad noriu dar. Man irgi po proceduros buvo sokas del galu, nes jie atrode su tokiais pabalusiais paskilinejusiais galiukais, bet po poros dienu jie dingo. O be to, juk viena sruoga man brauke tiesintuvu nemaziau kaip kokius7 kartus, nes mano plaukas naturalus. Po proceduros plaukas buvo standus, kaip kazkuo apvilktas, nepatiko man, bet po kokios saqvaites jie virto i silkinius kudikiskus orinius plaukiukus. Tiesa, spec. priemoniu ju nepirkau, nes man nereikia elementariu skurdzios sudeties kaukiu ir sampunu, kuriuose privaryta be saiko silikonu, taip nusprendziau paziurejus i ju sudetis. Namie naudojau bedruski NS ir Alternos sampuna, bei visas turimas kaukes ir balzamus, nes juose ir taip nera blogiuku.
Na pati kirpykla tvarkinga, aptarnavimu irgi likau patenkinta.
Gal reiktu sukurti atskira tema toms, kurios dalintusi nuomonem apie tiesinima daryta namu salygomis? O uz reklamavima savo paslaugu reiktu jame susimoketi?
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 17:13)
tam ir yra rekomendacijos bei atsiliepimai
is mano klienciu labaid aug kas daresi namuose ir liko labai patenkintos