Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Radvilė @ 2012 01 16, 21:00)
Davai nusipirk Macadamia  lotuliukas.gif tada galėsi palyginti. Jeigu geresnis bus salerm keratin, tai bėgsiu ir aš akropolin  cool.gif

salerm bent man atrodo geresnis, nes jis su keratinu tongue.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
gal kuri esate tiesinusi plaukucius siam l'amour salone? domintu atsiliepimai, sprendziu ar pirkti kupona g.gif

http://www.groziodov...r-vilniuje-305/
Atsakyti
QUOTE(mizilinska @ 2012 01 22, 00:07)
gal kuri esate tiesinusi plaukucius siam l'amour salone? domintu atsiliepimai, sprendziu ar pirkti kupona  g.gif

kiek zinau jie jau ne pirma kupona paleidzia. Mano kliente pas juos tiesinos sviesius plaukus iki uzpakalio. Ir kazkokiu stebuklingu budu plauku galiukai, ka jau galiukai, visi galai (apie 10 cm) susidegino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 15:36)
kiek zinau jie jau ne pirma kupona paleidzia. Mano kliente pas juos tiesinos sviesius plaukus iki uzpakalio. Ir kazkokiu stebuklingu budu plauku galiukai, ka jau galiukai, visi galai (apie 10 cm) susidegino  doh.gif

o siaube doh.gif aciu, kad padejot apsispresti, tikrai ten neisiu, jei tiesinant sugeba plaukus sudeginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mizilinska @ 2012 01 22, 16:45)
o siaube  doh.gif aciu, kad padejot apsispresti, tikrai ten neisiu, jei tiesinant sugeba plaukus sudeginti unsure.gif

manau, kad uz panasia kaina galite susirasti mergina, dirbancia gerai (tik kad namuose) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 15:48)
manau, kad uz panasia kaina galite susirasti mergina, dirbancia gerai (tik kad namuose)  blush2.gif

tai vat visa esme ir yra, kad nezinai, ar jis gera, kol pats neisbandysi, nes pvz is mano pazistamu niekas neina i namus, tik i salonus tiesintis
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 22, 17:09)
tai vat visa esme ir yra, kad nezinai, ar jis gera, kol pats neisbandysi, nes pvz is mano pazistamu niekas neina i namus, tik i salonus tiesintis

tam ir yra rekomendacijos bei atsiliepimai tongue.gif
is mano klienciu labaid aug kas daresi namuose ir liko labai patenkintos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mizilinska @ 2012 01 22, 00:07)
gal kuri esate tiesinusi plaukucius siam l'amour salone? domintu atsiliepimai, sprendziu ar pirkti kupona  g.gif

Jau dariausi ten viena kart, bei nusipirkau dar viena kupona ateiciai. Tai buvo pirma mano tokia procedura, po kurios as masciau, kad pabandziau ir daugiau niekada, bet kai po 2.5 menesio pradejo nusiplaudineti keratinas ir plauku prieziuros rutina sugryzo, tada ir nusprendziau, kad noriu dar. Man irgi po proceduros buvo sokas del galu, nes jie atrode su tokiais pabalusiais paskilinejusiais galiukais, bet po poros dienu jie dingo. O be to, juk viena sruoga man brauke tiesintuvu nemaziau kaip kokius7 kartus, nes mano plaukas naturalus. Po proceduros plaukas buvo standus, kaip kazkuo apvilktas, nepatiko man, bet po kokios saqvaites jie virto i silkinius kudikiskus orinius plaukiukus. Tiesa, spec. priemoniu ju nepirkau, nes man nereikia elementariu skurdzios sudeties kaukiu ir sampunu, kuriuose privaryta be saiko silikonu, taip nusprendziau paziurejus i ju sudetis. Namie naudojau bedruski NS ir Alternos sampuna, bei visas turimas kaukes ir balzamus, nes juose ir taip nera blogiuku.
Na pati kirpykla tvarkinga, aptarnavimu irgi likau patenkinta.
4u.gif
Gal reiktu sukurti atskira tema toms, kurios dalintusi nuomonem apie tiesinima daryta namu salygomis? O uz reklamavima savo paslaugu reiktu jame susimoketi? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 17:13)
tam ir yra rekomendacijos bei atsiliepimai  tongue.gif
is mano klienciu labaid aug kas daresi namuose ir liko labai patenkintos  tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 22 sausio 2012 - 18:08
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 16:13)
tam ir yra rekomendacijos bei atsiliepimai  tongue.gif
is mano klienciu labaid aug kas daresi namuose ir liko labai patenkintos  tongue.gif

jeigu nepastebejai, sitoj temoj tokiu rekomendaciju nera tongue.gif ir kalbama apie patirti salonuose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 22 sausio 2012 - 18:16
QUOTE(baggio @ 2012 01 22, 18:09)
Jau dariausi ten viena kart, bei nusipirkau dar viena kupona ateiciai. Tai buvo pirma mano tokia procedura, po kurios as masciau, kad pabandziau ir daugiau niekada, bet kai po 2.5 menesio pradejo nusiplaudineti keratinas ir plauku prieziuros rutina sugryzo, tada ir nusprendziau, kad noriu dar. Man irgi po proceduros buvo sokas del galu, nes jie atrode su tokiais pabalusiais paskilinejusiais galiukais, bet po poros dienu jie dingo. O be to, juk viena sruoga man brauke tiesintuvu nemaziau kaip kokius7 kartus, nes mano plaukas naturalus. Po proceduros plaukas buvo standus, kaip kazkuo apvilktas, nepatiko man, bet po kokios saqvaites jie virto i silkinius kudikiskus orinius plaukiukus. Tiesa, spec. priemoniu ju nepirkau, nes man nereikia elementariu skurdzios sudeties kaukiu ir sampunu, kuriuose privaryta be saiko silikonu, taip nusprendziau paziurejus i ju sudetis. Namie naudojau bedruski  NS ir Alternos sampuna, bei visas turimas kaukes ir balzamus, nes juose ir taip nera blogiuku.
Na pati kirpykla tvarkinga, aptarnavimu irgi likau patenkinta.
4u.gif
Gal reiktu sukurti atskira tema toms, kurios dalintusi nuomonem apie tiesinima daryta namu salygomis? O uz reklamavima  savo paslaugu reiktu jame susimoketi?  doh.gif
Papildyta:

labai aciu uz nuomone 4u.gif idomu tik kas tiems galiukams, kad pabale ir paskilineje po proceduros buvo, nes man nei karto po tiesinimo keratinu taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2012 01 22, 19:09)

Gal reiktu sukurti atskira tema toms, kurios dalintusi nuomonem apie tiesinima daryta namu salygomis? O uz reklamavima  savo paslaugu reiktu jame susimoketi?  doh.gif
Papildyta:

Dieve dieve, kaip as vistik gerai suprantu vyrus biggrin.gif nu pasakyk moteriai, kad ji graziai atrodo ir iskart ji klaus kas joje ne taip. Lygiai tas pats ir cia. Nedirbu as su keratinu. Nedirbu isvis su plaukais, dirbu grozio srityje, bet visai ka kita tongue.gif tiesiog issakiau savo nuomone. Ir jeigu kyla itarimu - paziurekit pora puslapiu atgal, pati klausiau nuomones apie tiesinima su Cocochoco tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 22, 19:14)
jeigu nepastebejai, sitoj temoj tokiu rekomendaciju nera tongue.gif ir kalbama apie patirti salonuose rolleyes.gif

O kiek as suprantu is temos pavadinimo, kad kalbama apskritai apie ilgalaiki plauku tiesinima ir nesvarbu ar salone, ar namie, ar isvis kur patvory tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 22:23)

O kiek as suprantu is temos pavadinimo, kad kalbama apskritai apie ilgalaiki plauku tiesinima ir nesvarbu ar salone, ar namie, ar isvis kur patvory  tongue.gif

dar karta rasau, kad kalbeta buvo tik apie salonus, gal dabar is 2 karto bus aiskiau?
p.s. OT: o del to liezuvio rodymo po kiekv. sakinio, kiek jums, atsiprasant, metu? rolleyes.gif
Atsakyti