na man po pirmo tiesinimo encanto, tai po pirmo plovimo jau issileido, bet pradejo geriau augti, galiuku nekirpau mazdaug metus.ir siaip svelnesni buvo. tikriausiai pirmaji karta dirbo su neikaitusiom znyplem ar gal nepripilde gerai keratinu o dabar jau menesi nesioju tiesius plaukus o del to kad reikia siek tiek pratempti tiesintuvu nei trupucio nepykstu, nes palyginus su tuo kokie mano naturalus plaukai, tai cia tik zaidimas as ir nesitikejau, kad bus kaip styga, cia butu nerealu kad is tiek plauku lieka tik uodegyte
ar risti plaukus, kisti uz ausu galima iskart po proceduros ar po pirmo plovimo? Cia su Encanto
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 06, 17:02)
ar risti plaukus, kisti uz ausu galima iskart po proceduros ar po pirmo plovimo? Cia su Encanto
plauti, rysti, kysti uz ausu - po 3 dienu
Aš tai nieko nejudinau kokias 3 dienas, bet šiaip platintojas sakė, kad galimą viską daryti. Net ir galvą plaut iškart po procedūros
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 06, 17:02)
tai kad man atrodo viska galima daryti domejausi kada galima kartoti procedura, tai sake nors ir kita diena, tai vadinasi viska galima iskart daryti
Sveikos
Nusprendziau ir as pagaliau issitiesinti. Tik dabar nezinau kokiu keratinu. Viena kirpeja man sake, kad COCOCHOCO pats geriausias, maziausiai kenkia. Is kitos kirpejos girdejau, kad COCOCHOKO labai silpnas ir poveikis kaipmat pranyks. Patarkit, mergaites
Nusprendziau ir as pagaliau issitiesinti. Tik dabar nezinau kokiu keratinu. Viena kirpeja man sake, kad COCOCHOCO pats geriausias, maziausiai kenkia. Is kitos kirpejos girdejau, kad COCOCHOKO labai silpnas ir poveikis kaipmat pranyks. Patarkit, mergaites
QUOTE(Sonie @ 2012 01 08, 15:25)
Sveikos
Beveik prieš 4 mėnesius tiesinau su cocochoco, tai vizualiai jau atrodo, kad išejo biški tas keratinas, bet vistiek plaukai ženkliai tiesesni nei buvo ir švelnesni. Jei leidžiu natūraliai džiūti tai susigarbanoja, o jei išdžiovintus su fenu ir šepečiu (kad tiesūs būtų) bandau su žnyplėmis susukti tai dar nelaiko garbanų. Vadinasi dar tikrai likę keratino. Šiaip patiko rezultatas, manau kartosiu.
Plaunu galvą su urtekram šampūnais...
Tiesinai plaukus antra karta, po pirmo plovimo nebeliko nieko.. Nesupratau kas cia atsitiko, nes po pirmo karto 3 men viskas buvo super mintis tik viena sove i galva, vartoju antibiotikus 2 men, ar gali jie duoti kokia itaka tam, nes juos geriu nes turejau infekcija, buvo isbertas veidas ir galva sasais.. gal kas turi kokiu minciu kodel taip atsitiko..
norejau pasiklausti, gal yra merginu buvusiu ir tiesinusiu plaukucius Vilniuje salone "Pantera"?
jei kuri yra buvusi butu labai idomu isgirsti nuomoniu tiek apie salona, tiek apie pacia procedura, ar gerai/profesionaliai buvo atlikta. Raso kad jie tiesina su Global Keratin priemonemis, kaip tik su siomis nesu bandziusi tiesinti, nors daugeli kitu esu isbandziusi
siuo metu vyksta akcija ir neapsisprendziu ar verta pirkti
http://www.pasiulymu...mpaign=kartu.lt
jei kuri yra buvusi butu labai idomu isgirsti nuomoniu tiek apie salona, tiek apie pacia procedura, ar gerai/profesionaliai buvo atlikta. Raso kad jie tiesina su Global Keratin priemonemis, kaip tik su siomis nesu bandziusi tiesinti, nors daugeli kitu esu isbandziusi
siuo metu vyksta akcija ir neapsisprendziu ar verta pirkti
http://www.pasiulymu...mpaign=kartu.lt
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 10, 21:41)
jeigu pirksite, atkreipkite demesi, kad Kuponas taikomas plaukams iki 30 cm ilgio. Už ilgesnius reikės primokėti. kadangi mano plaukai dvigubai ilgesni, tai dar turbut tiek pat paprasytu primoketi
mano irgi ilgesni dabar, bet planuoju pasikirpti po kokio menesio ir iskarto eiti tiesintis, kaip tik bus praeje 5 menesiai po praito tiesinimo, tai manau sutilpciau i tuos 30cm, kitaip tikrai nelabai apsimoketu..