Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(oranziukas @ 2011 09 22, 10:15)
Sveikos merginos:)
o kokiu firmu sampunus ir balzamus naudojate po keratino proceduros? Kirpeja rekomendavo sampuna Loreal be sulfatu, tai toki ir naudoju. O del balzamo skaiciau kad reiktu be druskos, gal kas turi ka parekomenduoti  ax.gif

Natura Siberica
Atsakyti
Nu ką.. vakar išsitiesinau plaukus CocoChoco priemonėmis. Netikėjau, kad taip bus įmanoma, bet išėjau švelnučiais plaukais (aišku ir tiesiais). Plaukų sakė neplauti tris dienas, tai reikia išlaukti tą laiką, bet bent jau šiandien nesijaučiu dar su labai riebaluota galva biggrin.gif Tiesinimo metu nors ir nesmirdėjo ir nekilo jokie toksiškų garų kamuoliai, bet vienu metu ėmė perštėti akis. Kažkada buvau pasidarius cheminį tiesinimą, tai kolkas šitas geriau rodos bigsmile.gif Reikia sulaukti kol galvą išsiplausiu ir tada išaiškės viskas rolleyes.gif

Norėjau jau išsitiesinusių paklausti. Be spec. šampūnų ar naudojate kondicionierius ir kaukes? Jei taip kokius? Gal kokius su keratinu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blue_pixie: 24 rugsėjo 2011 - 12:13
einu 2dieni tiesintis su cocochoco, tikiuosi liksiu patenkinta meistre ir jos darbu
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2011 09 24, 13:11)
Nu ką.. vakar išsitiesinau plaukus CocoChoco priemonėmis. Netikėjau, kad taip bus įmanoma, bet išėjau švelnučiais plaukais (aišku ir tiesiais). Plaukų sakė neplauti tris dienas, tai reikia išlaukti tą laiką, bet bent jau šiandien nesijaučiu dar su labai riebaluota galva  biggrin.gif Tiesinimo metu nors ir nesmirdėjo ir nekilo jokie toksiškų garų kamuoliai, bet vienu metu ėmė perštėti akis. Kažkada buvau pasidarius cheminį tiesinimą, tai kolkas šitas geriau rodos  bigsmile.gif Reikia sulaukti kol galvą išsiplausiu ir tada išaiškės viskas  rolleyes.gif

Norėjau jau išsitiesinusių paklausti. Be spec. šampūnų ar naudojate kondicionierius ir kaukes? Jei taip kokius? Gal kokius su keratinu?  g.gif

Pas ka tiesinotes (galite ir i AZ parasyti)? Koks ispudis issiplovus galva? Ar isliko plauku tiesumas?
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 24, 13:28)
einu 2dieni tiesintis su cocochoco, tikiuosi liksiu patenkinta meistre ir jos darbu

Labai lauksiu atsiliepimu ir palyginimo su qod 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Issitiesinau ir as plaukucius su tuo cocochoco. Bet didelis gailestis, akd man vieno karto neuzteks sad.gif. Mano plaukai buvo tokie sausi kad visas keratinas susigere i palukus ir plaukai iki dziovinimo buvo jau sausi ir kieti, tik prie saknu kur plaukai sveiki istiesinus gavosi taip kaip reikia.. o taip tikejausi stulbincio rezultato biggrin.gif. Dabar jei eiciau, priestai gerai issigydiciau plaukus, kad jie butu primaitinti ir nebetokie sausi. Meistre dirbo neblogai(bent jau mano akim) jai priekaistu neturiu, nes tikrai matosi didelis skirtumas tarp saknu ir plauku galu sad.gif. Ar kazkas buvo susidure su tokia problema biggrin.gif ?

tai dabar nezinau ar eiti dar karta darytis ar bandyti kita keratino rusi.. o po kiek laiko butu galima bandyti vel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nessta: 26 rugsėjo 2011 - 19:09
QUOTE(nessta @ 2011 09 26, 20:09)
Sveikos. Issitiesinau ir as plaukucius su tuo cocochoco. Bet didelis gailestis, akd man vieno karto neuzteks sad.gif. Mano plaukai buvo tokie sausi kad visas keratinas susigere i palukus ir plaukai iki dziovinimo buvo jau sausi ir kieti, tik prie saknu kur plaukai sveiki istiesinus gavosi taip kaip reikia.. o taip tikejausi stulbincio rezultato biggrin.gif. Dabar jei eiciau, priestai gerai issigydiciau plaukus, kad jie butu primaitinti ir nebetokie sausi. Meistre dirbo neblogai(bent jau mano akim) jai priekaistu neturiu, nes tikrai matosi didelis skirtumas tarp saknu ir plauku galu sad.gif. Ar kazkas buvo susidure su tokia problema  biggrin.gif ?

tai dabar nezinau ar eiti dar karta darytis ar bandyti kita keratino rusi.. o po kiek laiko butu galima bandyti vel?

nebijai, kad po sekancio karto, tie sausi tavo plaukai ims ir nutrupes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 26, 13:51)
nebijai, kad po sekancio karto, tie sausi tavo plaukai ims ir nutrupes unsure.gif

O tai sita procedura nesiskaito kaip gydomoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 09 26, 19:22)
O tai sita procedura nesiskaito kaip gydomoji  g.gif

jums proceduros metu galiuku nepakirpo?
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 09 26, 20:22)
O tai sita procedura nesiskaito kaip gydomoji  g.gif

ne, jokiu budu tai nera gydomoji procedura schmoll.gif tai grozio reikalas.
nors yra tokiu moteru, kurios teigia, kad jiems plaukai atsigavo. Yra ir tokiu, kurios sako, kad plaukai buvo grazus tik savaite, veliau istrupejo....

Bet... yra toks dalykas, kaip ir gydomoji procedura keratinu, tik po sios proceduros, plaukai neislieka tiesus schmoll.gif sios dvi proceduros skiriasi tik to, kad tiesinant naudojamas chemikalas, o gydant chemikalas nenaudojamas. Jei jus darete su cocochoco, tai reiskia, kad tai nebuvo gydomoji procedura, nes jame yra chemikalas.
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 26, 16:20)
ne, jokiu budu tai nera gydomoji procedura schmoll.gif  tai grozio reikalas.
nors yra tokiu moteru, kurios teigia, kad jiems plaukai atsigavo. Yra ir tokiu, kurios sako, kad plaukai buvo grazus tik savaite, veliau istrupejo....

Bet... yra toks dalykas, kaip ir gydomoji procedura keratinu, tik po sios proceduros, plaukai neislieka tiesus  schmoll.gif sios dvi proceduros skiriasi tik to, kad tiesinant naudojamas chemikalas, o gydant chemikalas nenaudojamas. Jei jus darete su cocochoco, tai reiskia, kad tai nebuvo gydomoji procedura, nes jame yra chemikalas.

Tai jei ten yra chemijos, tai man ir turejo istiesint, o man kirpeja sako kad man atseit bus kaip atstatomoji kauke.. kai tik pamate plaukus taip ji man pasake...
o galiukus kirpau savaite pries pas kita kirpeja, o man nusiure kokia 10 com blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 09 26, 20:09)
Sveikos. Issitiesinau ir as plaukucius su tuo cocochoco. Bet didelis gailestis, akd man vieno karto neuzteks sad.gif. Mano plaukai buvo tokie sausi kad visas keratinas susigere i palukus ir plaukai iki dziovinimo buvo jau sausi ir kieti, tik prie saknu kur plaukai sveiki istiesinus gavosi taip kaip reikia.. o taip tikejausi stulbincio rezultato biggrin.gif. Dabar jei eiciau, priestai gerai issigydiciau plaukus, kad jie butu primaitinti ir nebetokie sausi. Meistre dirbo neblogai(bent jau mano akim) jai priekaistu neturiu, nes tikrai matosi didelis skirtumas tarp saknu ir plauku galu sad.gif. Ar kazkas buvo susidure su tokia problema  biggrin.gif ?

O man vat visai kitaip gavosi. Nuejau issitiesinti tik kirpciukus su global keratin, tai jau po proceduros jie buvo tokie susiriebalave, kad geda kur ir i miesta iseit, galit isivaizduot kaip jie atrode po triju dienu doh.gif Ir dabar, issiplovus galva jie tokie pasiriebalave atrodo, neblizga. Visiska priesingybe, kai buvau dariusis su Marcia Teixeira. Jie tada buvo tokie slidus, sunkus, lyg ne mano butu thumbup.gif
Itariu, kad man si syki per daug to keratino pridejo ir jis nesusigere visas i plaukus, o jums galbut jo per mazai uzdejo, pagailejo, todel ir laukto rezultato neturite
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 09 27, 00:11)
Tai jei ten yra chemijos, tai man ir turejo istiesint, o man kirpeja sako kad man atseit bus kaip atstatomoji kauke.. kai tik pamate plaukus taip ji man pasake...
o galiukus kirpau savaite pries pas kita kirpeja, o man nusiure kokia 10 com  blink.gif

CocoChoco keratino sudėtyje yra ALDEHYDE COMPOUND, tai chemija, kuri plaukus ISTIESINA!!! o ne ATGAIVINA!!!

mano kirpeja net nedaro tokiems plaukams unsure.gif schmoll.gif jei pas ja ateina kliente su nusiurusiais, "negyvais", nubalintais peroksidu plaukais, tiesiai sviesiai pasako, kad nedarysiu, nes plaukai nukris ax.gif

Atsakyti