QUOTE(nessta @ 2011 09 26, 20:09)
Sveikos. Issitiesinau ir as plaukucius su tuo cocochoco. Bet didelis gailestis, akd man vieno karto neuzteks
. Mano plaukai buvo tokie sausi kad visas keratinas susigere i palukus ir plaukai iki dziovinimo buvo jau sausi ir kieti, tik prie saknu kur plaukai sveiki istiesinus gavosi taip kaip reikia.. o taip tikejausi stulbincio rezultato
. Dabar jei eiciau, priestai gerai issigydiciau plaukus, kad jie butu primaitinti ir nebetokie sausi. Meistre dirbo neblogai(bent jau mano akim) jai priekaistu neturiu, nes tikrai matosi didelis skirtumas tarp saknu ir plauku galu
. Ar kazkas buvo susidure su tokia problema
?
tai dabar nezinau ar eiti dar karta darytis ar bandyti kita keratino rusi.. o po kiek laiko butu galima bandyti vel?
O man vat visai kitaip gavosi. Nuejau issitiesinti tik kirpciukus su global keratin, tai jau po proceduros jie buvo tokie susiriebalave, kad geda kur ir i miesta iseit, galit isivaizduot kaip jie atrode po triju dienu
Ir dabar, issiplovus galva jie tokie pasiriebalave atrodo, neblizga. Visiska priesingybe, kai buvau dariusis su Marcia Teixeira. Jie tada buvo tokie slidus, sunkus, lyg ne mano butu
Itariu, kad man si syki per daug to keratino pridejo ir jis nesusigere visas i plaukus, o jums galbut jo per mazai uzdejo, pagailejo, todel ir laukto rezultato neturite