Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 18, 15:06)
Mano plaukams kaip ir nepadare kazkokios matomos zalos, pries chemini buvo galai sausi tai juos ir nureziau apie 4 cm, po to kirpausi kazkur kas 2 men tai vel po kokius 2-3 cm. Po cheminio intensyviai naudojau aliejukus ir kaukes plaukams buvo super, dabar apsileidau tai sausesni siek tiek.

Aš galvoju gal geriau atsiauginti prieš tiesinant, nes pasidarius turbūt nepavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2011 12 19, 10:57)
Aš galvoju gal geriau atsiauginti prieš tiesinant, nes pasidarius turbūt nepavyks  g.gif

as kaip tik puikiai atsiauginau po tiesinimu biggrin.gif tiesinimo metu nuzarino man apie 10 cm "puku", ir dabar ne tik pasivyjau ta ilgi, bet jau ir ilgesnius turiu smile.gif
Atsakyti
mano plaukai po 3 mėnesių vėl garbanoti verysad.gif t.y. tokie kokie ir buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 12 19, 11:28)
mano plaukai po 3 mėnesių vėl garbanoti  verysad.gif t.y. tokie kokie ir buvo verysad.gif

kuo tiesinai? siaip po 3 men - tai norma, kad garbanojasi smile.gif
Atsakyti
As antra karta jau pasidaariau tiesinima su QOD.
Dziaugiuosi plauku glotnumu ir lygumu.
Galvos neniezti, plaukai neslenka. Taciau kasdiena reikia galva plauti. Taip buvo ir pirma karta kada dariausi tiesinima. Bet tas smarkus riebalavimasis praeina po menesio pusantro, bet tada ir jau pradeda jaustis kad keratinas po truputi iseidineja. Dariausi antra tiesinima po 3 su puse menesio, bet realiai reikejo anskciau gal net visu menesiu g.gif nes banga jau buvo pasidariusi. Ziuresim kiek si karta laikysis rolleyes.gif
Bet siaip is esmes esu laaabai patenkinta rolleyes.gif

P.S. Rasiau sioje temoj senai, kad pas mane buvo atvejis kaip isslinko puse plauku, tad visi plaukai skirtingu ilgiu, nes ne vienu metu plaukai pabego. Tai tik su vienintele priemone susitabdziau slinkima. Paciom pigiausiom ampuolem parduodamom eurokos parduotuvej nuo plauku slinkimo su placenta. Tik gaila kad per velai emiausi ieskoti priemoniu verysad.gif Ir tik su tiesinimu atrodau dabar normaliai, nes be jo visi plaukai skirtingu ilgiu styrojo kas sau, o dar geriausia gale vidiniai plaukai eme smarkiai garbanotis blink.gif vos ne i spirale, ko niekad nebudavo man blink.gif
Atsakyti
o Salerm Keratin Shot kaip suprantu irgi yra be drusku? apie sampuna kalbu
Atsakyti
Visalaik naudojau tik QOD MAX sampunus ir kondicionierius,dabar susigundziau nusipirkt per akciju puslapi sita http://kartu.lt/viln...nkinys-plaukams rinkinuka,nes ziauriai kirpeja gyre. Jie ten irgi be drusku,sulfatu,su arganu ir t.t.
Gal kam teko bandyti?? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote ar QOD MAX tiesinimo procedura galima nescioms ir maitinancioms?
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 20, 16:42)
o Salerm Keratin Shot kaip suprantu irgi yra be drusku? apie sampuna kalbu

As ji naudoju ir dar kauke turiu,patinka,na kirpeja rekomendavo po tiesinimo tai manau be drusku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 12 21, 15:41)
As ji naudoju ir dar kauke turiu,patinka,na kirpeja rekomendavo po tiesinimo tai manau be drusku g.gif

reikes nusipirkt, nes nuo sibericos labai riebaluojas
Atsakyti
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 12 21, 11:27)
Manyčiau, kad taip, nes tai gydymo labiau procedūra, bet visgi pati pasitarkite su kirpėjom arba savo gydytoju. smile.gif

NEREKOMENDUOJU. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cookie- @ 2011 12 20, 22:56)
Gal kuri zinote ar QOD MAX tiesinimo procedura galima nescioms ir maitinancioms?

Nepatariu;)
Atsakyti