Ne, paslaugos kaina lyginau tarp skirtingu salonu. Vienas salonas dirba tik su QOD, kitas tik su GK.
Idomumo delei lyginau ivairiu kirpyklu paslaugos kainas, kuriu kainorascius radau internete- GK tikrai brangiausia. Tai man ir kilo klausimas kuom GK toks geras, gal yra bandziusiu?
QUOTE(evja @ 2011 12 13, 16:01)
Po tiesinimo QOD visa diena jauciaus labai blogai (pykino, nebuvo energijos) , raspiratoriaus neturejau proceduros metu. Sedejau kaip eziukas ruke (kazkas minejo QOD negaruoja- mitas) Neimu i galva del saves, nes procedura reikalinga max 3-4 k per metus, bet del meistru sveikatos...tikriausiai smarkiai rizikuoja.
Gal bus idomu:
My Webpage
Bet mano klausimas buvo ar yra didelis skirtumas tarp QOD ir Global Keratin, gal yra bandziusiu abi priemones? GK kaina dviguba, idomu ar efektas taip pat geresnis?! Buciau dekinga, jei atsirastu mergaiciu su patirtim, brukstelkit i AZ. Aciu!
Del GK ir chemijos- ju yra keliu stiprumu ir FA free.
Kirpeja pas kuria lankausi is parodos parsiveze naujaji GK, kuris taip pat be FA (bent taip jau oficialiai jis pristatomas). Jo aplikacija skiriasi nuo senuju (zymiai didesne iseiga), tiesinimo efektas mazesnis.
Gal bus idomu:
My Webpage
Bet mano klausimas buvo ar yra didelis skirtumas tarp QOD ir Global Keratin, gal yra bandziusiu abi priemones? GK kaina dviguba, idomu ar efektas taip pat geresnis?! Buciau dekinga, jei atsirastu mergaiciu su patirtim, brukstelkit i AZ. Aciu!
Del GK ir chemijos- ju yra keliu stiprumu ir FA free.
Kirpeja pas kuria lankausi is parodos parsiveze naujaji GK, kuris taip pat be FA (bent taip jau oficialiai jis pristatomas). Jo aplikacija skiriasi nuo senuju (zymiai didesne iseiga), tiesinimo efektas mazesnis.
paskaitykit isimetei google angliskai,sitos priemones su tom chemijom,jau draudziamos, kaikuriose europos salyse ir USA
pries savaite istiesino plaukus su Encanto. Viskas kaip ir gerai, bet po plovimo kita diena, buna pasigarbanoje galai
Maciau kazkas rase del galvos nezejimo.. Nezinau ar nuo to, bet po dveju menesiu po tiesinimo pradejo ziauriai nezeti, atsirado zaizdos, gydytoja israse antibiotikus gal cia tiesiog sutapimas, nes iskarto nieko nebuvo..
QUOTE(velniukste22 @ 2011 12 15, 21:21)
Maciau kazkas rase del galvos nezejimo.. Nezinau ar nuo to, bet po dveju menesiu po tiesinimo pradejo ziauriai nezeti, atsirado zaizdos, gydytoja israse antibiotikus gal cia tiesiog sutapimas, nes iskarto nieko nebuvo..
Mano atveju atvirksciai- po tiesinimo pagerejo galvos odos bukle. nebeniezti ir zaizdos uzgijo. ir plaukai vienu sykiu nustojo slinkti.
QUOTE(evja @ 2011 12 16, 21:49)
Mano atveju atvirksciai- po tiesinimo pagerejo galvos odos bukle. nebeniezti ir zaizdos uzgijo. ir plaukai vienu sykiu nustojo slinkti.
man tai ziauriai slenka dabar, net nebezinau ka daryt.. vitaminu neapsimoka gert, nes antibiotikai iki sausio vidurio..
Ar perkat sampunus is kirpeju, ar perkat parduotuvese?
Zinau, kad reikia be drusku, bet kirpeja paisule uz 135lt rinkini Keratin shot.
Ar kuri naudojat sita?
Ar kuri naudojat sita?
QUOTE(velniukste22 @ 2011 12 16, 22:33)
man tai ziauriai slenka dabar, net nebezinau ka daryt.. vitaminu neapsimoka gert, nes antibiotikai iki sausio vidurio..
Gali buti negalavimai susije su prieziuros priemonemis.
As po tiesinimo naudojau Dikson, QOD, Global Keratin- visi puikiai tiko. O kai pabandziau Siberika, vel senos bedos atsinaujino. Priemones be parabenu (t.y. konservantu) ir drusku maziau sausina oda, t.y. maziau skatina odos riebalavimasi. Siberika itartinai daugiau putoja nei mano kitos bandytos priemones ir kaina zenkliai zemesne, po plovimo Siberika plaukai labiau puciasi. Tai kelia itarima ar sudetis tikrai tokia yra deklaruojama. Ir siaip geriau naudoti spec priemones po tiesinimo, nes ju sudetyje yra keratino.
Jokie vitaminai man nepagyde slinkimo, po tiesinimo atsitiko stebuklas- nezinau kam dekoti- keratinui ar prieziuros priemonems. Galvos niezijimas dar gali buti susijes su nervine itampa (is patirties zinau).
Issiaiskinuo kuom skiriasi GK nuo kitu tiesinimo keratinu priemoniu.
GK naturalios kilmes, isgautas is zelandisku aviu vilnos, o visi kiti jo chemines kopijos. Todel ir kaina zenkliai skiriasi. Sausi meginsiu GK be formaldehido- ziuresiu ar skirtumas bus lyginant su QOD.
Papildyta:
QUOTE(Cucumi @ 2011 12 17, 14:01)
Ar perkat sampunus is kirpeju, ar perkat parduotuvese?
Ar kuri naudojat sita?
Ar kuri naudojat sita?
Turiu sampuna "Keratin Shot", ikiso kirpeja, o as neisigilinau i sudeti. Kai uzpyliau ant galvos- suputojo, tada ir supratau kad su druskom (tai nurodyta sudetyje). Jis skirtas norinciom plovimu patiesint plaukus, po keratininio tiesinimo netinka. Jo kaina buvo ~25Lt.
Nieko sau.
O koki tu naudoji? KOks labiausiai tiko? Kur pirkai? Kiek kainavo?
O koki tu naudoji? KOks labiausiai tiko? Kur pirkai? Kiek kainavo?
Merginos, kurios darėtės CHI cheminį tiesinimą: ar labai plaukam pakenkė? Labai išsausino? Daug nurėžt galiukų reikėjo?
QUOTE(erborista @ 2011 12 18, 14:27)
Merginos, kurios darėtės CHI cheminį tiesinimą: ar labai plaukam pakenkė? Labai išsausino? Daug nurėžt galiukų reikėjo?
Mano plaukams kaip ir nepadare kazkokios matomos zalos, pries chemini buvo galai sausi tai juos ir nureziau apie 4 cm, po to kirpausi kazkur kas 2 men tai vel po kokius 2-3 cm. Po cheminio intensyviai naudojau aliejukus ir kaukes plaukams buvo super, dabar apsileidau tai sausesni siek tiek.