Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

Vitulka, kai plaukai ištiesinti cheminio būdu, sunku ka nors ir suformuoti, nes jie buna tiesiog visada tiesus bigsmile.gif
O Scarlet, rodo kad atrado būdą kaip jos "pašiaušti" wink.gif Ir būtent kad tema apie tiesius plaukus po tiesinimo, tai kažkam gali būti aktualu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 11 gruodžio 2011 - 21:59
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 05, 13:04)
kada keune planuoja atsirasti? siaip mane pilnai tenkina tiesinimas, kuri daro mano kirpeja, ir jeigu ten bus kazka tokio tipo kaip koks cocochoco - tai nieko ten gero, eilinis produktas rolleyes.gif

O su kokia priemone dabar tiesino?

As vis svarstau, abejoju ir atsidedu tiesinima, nes kokia priemone bepasirinkciau, tai randu tiek teigiamu, tiek neigiamu atsiliepimu. Nesinori nusivilti ir tuo labiau permoketi. Mano plaukai iki menciu, bet nenoriu isleist daugiau nei 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 12, 13:42)
O su kokia priemone dabar tiesino?

As vis svarstau, abejoju ir atsidedu tiesinima, nes kokia priemone bepasirinkciau, tai randu tiek teigiamu, tiek neigiamu atsiliepimu. Nesinori nusivilti ir tuo labiau permoketi. Mano plaukai iki menciu, bet nenoriu isleist daugiau nei 200 lt.

Mano plaukai beveik iki liemens, bet ne uz viena tiesinima nesu mokejusi daugiau 129 lt rolleyes.gif pirk per akcijas ir nepermokesi rolleyes.gif o del nusivilimo tai ne karve perki gi, patiks - tai patiks, ne - tai nebedarysi, ko cia bijoti.
su keratin complex.
Atsakyti
Tai va, kad kiek paziuriu, tai akcijas Vilniuj meta, o Kaune kazkodel pagaili lotuliukas.gif Ir taip, kai su akcija pirkau, tai mokejau 250 Lt doh.gif Jei rasciau kur uz 125 lt, tai nesukciau smegenu, bet moket virs 200 ir po savaites nusivilti, tai jau liudnoka
Atsakyti
Idomu butu isgirsti atsiliepimus apie si tiesinima: https://grupinis.lt/...e-lordina-kaune Gal kuri jau daresi tiesinima siame salone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 12, 13:54)
Tai va, kad kiek paziuriu, tai akcijas Vilniuj meta, o Kaune kazkodel pagaili  lotuliukas.gif  Ir taip, kai su akcija pirkau, tai mokejau 250 Lt  doh.gif  Jei rasciau kur uz 125 lt, tai nesukciau smegenu, bet moket virs 200 ir po savaites nusivilti, tai jau liudnoka

https://grupinis.lt/...e-lordina-kaune, va tau ir kaune uz nedidele suma rolleyes.gif
Atsakyti
Maciau sita, bet apie sia procedura nieko nebuvau girdejusi g.gif
Atsakyti
as dabar iki vasaros nieko nesidarysiu, kirpeja uzdraude cool.gif taip kad ramu dabar smile.gif
Atsakyti
QOD keratinas nenuvyle, po tiesinimo praejo 3men, poveikis dar jauciamas (nors ir maziau).

Privalumai: plaukai atrodo atsigave, blizga, nesivelia, nebeniezti galvos odos ir svarbiausia nebeslenka. Naudoju priemones QOD ir Dikson po tiesinimo. Siberika nepatiko, itartinai daugiau putoja ir plaukai po plovimo buna daugiau pasipute. Labai tinka argano aliejus (nors iki proceduros netiko).

Trukumai:
*iskart po proceduros menesi kasdien teko plauti galva (iki tiesinimo plaudavau kas 3 dienas).
*esu dazyta blondine (naturali neintensyvi), po tiesinimo tapau geltona kaip visciukas, teko persidazyt visus plaukus. Ar ir kitom blondinem QOD istraukia pigmenta is plauko?

Noreciau su Global Keratinu darytis sekancia procedura, bet temoj nerandu apie sia priemone info.
Global Keratinas turi naujiena- priemone be formaldehido. Mano plaukai zemiau juosmens, kirpeja siulo procedura uz 800Lt, lyg daugoka, nes uz QOD tiesinima mokejau perpus maziau. Gal zinot kas Kaune dirba pigiau su GK? Ir kodel GK brangiausias?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2011 12 12, 22:04)
QOD keratinas nenuvyle, po tiesinimo praejo 3men, poveikis dar jauciamas (nors ir maziau).

Privalumai: plaukai atrodo atsigave, blizga, nesivelia, nebeniezti galvos odos ir svarbiausia nebeslenka. Naudoju priemones QOD ir Dikson po tiesinimo. Siberika nepatiko, itartinai daugiau putoja ir plaukai po plovimo buna daugiau pasipute. Labai tinka argano aliejus (nors iki proceduros netiko).

Trukumai:
*iskart po proceduros menesi kasdien teko plauti galva (iki tiesinimo plaudavau kas 3 dienas).
*esu dazyta blondine (naturali neintensyvi), po tiesinimo tapau geltona kaip visciukas, teko persidazyt visus plaukus. Ar ir kitom blondinem QOD istraukia pigmenta is plauko?

Noreciau su Global Keratinu darytis sekancia procedura, bet temoj nerandu apie sia priemone info.
Global Keratinas turi naujiena- priemone be formaldehido. Mano plaukai zemiau juosmens, kirpeja siulo procedura uz 800Lt, lyg daugoka, nes uz QOD tiesinima mokejau perpus maziau. Gal zinot kas Kaune dirba pigiau su GK? Ir kodel GK brangiausias?

Aciu!

Apie QOD keratiną, tai jis juk taip pat oficialiai yra be tų formaldehidų ir aldehidų. Tai jokia čia nenaujiena, kad Global keratinas be formaldehidų. smile.gif Jūs taip pat darėtės su priemone be formaldehidų (QOD). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 12 13, 11:36)
Apie QOD keratiną, tai jis juk taip pat oficialiai yra be tų formaldehidų ir aldehidų. Tai jokia čia nenaujiena, kad Global keratinas be formaldehidų. smile.gif Jūs taip pat darėtės su priemone be formaldehidų (QOD). smile.gif

Po tiesinimo QOD visa diena jauciaus labai blogai (pykino, nebuvo energijos) , raspiratoriaus neturejau proceduros metu. Sedejau kaip eziukas ruke (kazkas minejo QOD negaruoja- mitas) Neimu i galva del saves, nes procedura reikalinga max 3-4 k per metus, bet del meistru sveikatos...tikriausiai smarkiai rizikuoja.
Gal bus idomu:
My Webpage
Bet mano klausimas buvo ar yra didelis skirtumas tarp QOD ir Global Keratin, gal yra bandziusiu abi priemones? GK kaina dviguba, idomu ar efektas taip pat geresnis?! Buciau dekinga, jei atsirastu mergaiciu su patirtim, brukstelkit i AZ. Aciu!

Del GK ir chemijos- ju yra keliu stiprumu ir FA free.
Kirpeja pas kuria lankausi is parodos parsiveze naujaji GK, kuris taip pat be FA (bent taip jau oficialiai jis pristatomas). Jo aplikacija skiriasi nuo senuju (zymiai didesne iseiga), tiesinimo efektas mazesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evja: 13 gruodžio 2011 - 16:07
QUOTE(evja @ 2011 12 13, 18:01)

Bet mano klausimas buvo ar yra didelis skirtumas tarp QOD ir Global Keratin, gal yra bandziusiu abi priemones? GK kaina dviguba, idomu ar efektas taip pat geresnis?!

Pas ta pačia kirpėja kainos skirtingos su QOD ir GK? g.gif
Atsakyti