Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 07, 01:57)
http://public.fotki..../plokuciai.html  
Cia turetu buti mano plauku reklama  lotuliukas.gif  kai reik kur pasipuost, slapius suveliu i kuoda, ir gaunasi va tokia kutvelyte  blush2.gif  bet man patinka

kazko nesuprantu blink.gif .. ir cia jums grazu??? hah.gif frusty.gif
baisiau nebuna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 09 gruodžio 2011 - 22:19
QUOTE(Sunrayja @ 2011 12 09, 22:18)
kazko nesuprantu  blink.gif .. ir cia jums grazu???  hah.gif  frusty.gif

taigi sake, kad kur nors einant suvelia ir taip gaunasi, o esme tai aiski - virsugalvis tiesus. bet is tikruju tai man idomiai, ar per 7men nenuaugo plaukai, nes virsugalvis visiskai tiesus? g.gif
Atsakyti
taip taip baisiau ir negali buti smile.gif Atauge ir labai kas menesi po 1 cm kazkur, ir dar ko nepaminejau, net ir spalva skiriasi toj vietoj kur atauge ir kur cheminis darytas. O dabar jau turiu nemaza gabala ataugusiu, tai dar ta diena kai issiplaunu galva - kazkaip nesimato skirtumo, gal tiesus sunkesni nusveria, bet sekancia kai atsikeliu tai iki tos vietos kur tiesinta (nuo saknu) plaukai bangom susisuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 10, 14:59)
taip taip baisiau ir negali buti  smile.gif  Atauge ir labai kas menesi po 1 cm kazkur, ir dar ko nepaminejau, net ir spalva skiriasi toj vietoj kur atauge ir kur cheminis darytas. O dabar jau turiu nemaza gabala ataugusiu, tai dar ta diena kai issiplaunu galva - kazkaip nesimato skirtumo, gal  tiesus sunkesni nusveria, bet sekancia kai atsikeliu tai iki tos vietos kur tiesinta (nuo saknu) plaukai bangom susisuke  doh.gif

na matosi tokia biski banga lyg meta, bet vistiek neitiketinai tiesu biggrin.gif gal jusu nera labai garbanoti
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 12 09, 22:18)

galvojau cia man vienai baisiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
MITAS

pasiskaitykit wink.gif)))
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 10, 17:25)
galvojau cia man vienai baisiai atrodo rolleyes.gif

Tai blyn - tipo su bigudukais graziau atrodytu ? verysad.gif nuliudinot ziauriai, man siam vakarui reikia pasipuost, planavau kazka panasaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 10, 18:10)
Tai blyn - tipo su bigudukais graziau atrodytu ?  verysad.gif  nuliudinot ziauriai, man siam vakarui reikia pasipuost, planavau kazka panasaus  doh.gif

zinok, tikrai nekaip atrodo ta "seveliura", tiesus tavo plaukai zymiai geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 10, 18:13)
zinok, tikrai nekaip atrodo ta "seveliura", tiesus tavo plaukai zymiai geriau atrodo.

na dekuj uz nuomone, jau sedziu su bigudukais, jei sh gausis eisiu plaut galva
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 12 10, 00:18)

Ten yra daugiau foto. Rodos kalba eina apie tiesius plaukus ir kaip jie atrodo, kadangi tiesinti pakankamai senai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 10, 18:10)
Tai blyn - tipo su bigudukais graziau atrodytu ?  verysad.gif  nuliudinot ziauriai, man siam vakarui reikia pasipuost, planavau kazka panasaus  doh.gif

As manau su bigudukais graziau butu, zinoma reikia tinkamus pasirinkti smile.gif O ta "suvelta" sukuosena tikrai negraziai atrodo, daugiau taip nesipuoskit, geriau tuomet visai tiesiais lygiais plaukuciais eiti smile.gif Ir galiukus reiketu pakirpti nemazai, nes labai i gala isploneje plaukai smile.gif Bet siaip tikrai matosi, kad CHI tiesinimas nepakenke, plaukai atrodo pakankamai sveiki, nors man jusu garbanos gal net grazesnes buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 07, 00:57)
http://public.fotki..../plokuciai.html 
Cia turetu buti mano plauku reklama  lotuliukas.gif  kai reik kur pasipuost, slapius suveliu i kuoda, ir gaunasi va tokia kutvelyte  blush2.gif  bet man patinka

apie ką šitas postas? g.gif juk čia tema ne apie tai kokią šukuoseną pasidaryt
Atsakyti